AD 1. týden květen Effaclar

Diskusia k PanzerGlass ClearCase na Apple iPhone 11 Black edition

Zobraziť katalóg
PanzerGlass ClearCase na Apple iPhone 11 Black edition - Kryt na mobil

Diskusia k PanzerGlass ClearCase na Apple iPhone 11 Black edition

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PanzerGlass ClearCase na Apple iPhone 11 Black edition, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PanzerGlass ClearCase na Apple iPhone 11 Black edition ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PanzerGlass ClearCase na Apple iPhone 11 Black edition vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

V hornom popise máte materiál plast a TPU. Informáciu v zátvorke ste doplnili neskôr /silikón/. Keď som sa pýtala na materiál rámu okolo, tam tento údaj ešte nebol. V hornom popise ste okrem doplnenia /silikón/ zmenili sklo na plast /V dolnom popise máte stále sklo!/ Práve to sklo ma zaujalo. Mám podobný obal v kombinácii kov - sklo, ten kov mi však nevyhovuje. Preto som si chcela overiť materiál olemovania. Zároveň som si chcela u Vás kúpiť sklo Panzer glass Premium, ak by to bola vhodná kombinácia s týmto obalom. Neráčili ste odpovedať, tak si kúpim sklo a obal inde.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, z akého materiálu je čierny rám okolo púzdra? Ktoré sklo pasuje k tomuto púzdru /od Panzer glass/ ďakujem vopred za odpoveď.

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií