AD elektro AD elektro

Diskusia k PowerColor Radeon RX 5500 XT AXRX 8G

Zobraziť katalóg
PowerColor Radeon RX 5500 XT AXRX 8G - Grafická karta

Diskusia k PowerColor Radeon RX 5500 XT AXRX 8G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PowerColor Radeon RX 5500 XT AXRX 8G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PowerColor Radeon RX 5500 XT AXRX 8G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PowerColor Radeon RX 5500 XT AXRX 8G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Akú spotrebu má grafická karta? Koľko si vezme zo zdroju?

Dobry den asi špatna otazka ale pujde mi tahle grafika na desku msi b350 tomahawk, ale ne ta max, ta normal. díky

Dobrý den, má grfická karta PowerColor Radeon RX 5500 XT podporu VR-Ready? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, půjde tato grafika na základní desku : GIGABYTE MB Sc LGA1151 Z370 AORUS Gaming K3, Intel Z370, VGA

Dobrý deň rozbehne aj pri 144 Hz monitore lebo som si všimol hodnotenie nejakého pána že nerozbehol pri takomto monitore ? ďakujem za odpoved

Dobrý den, zakoupil jsem grafickou kartu PowerColor Radeon RX 5500 XT AXRX 8G, u které při zapnutí počítače zůstane zaseknut obraz v úvodní obrazovce a vypne se jeden větráček. Kde je prosím problém? Napadá mě zdroj, který mám 460W. Předem velice děkuji za zpětnou vazbu.

Dobrý den, Pokud koupím zboží rozbalené, dostanu k tomu ty hry nebo je to jenom k novému zboží? Předem děkuji za odpověd

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií