AD elektro Star Wars

Diskusia k Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh

Zobraziť katalóg
Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh - Powerbank

Diskusia k Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, mám hodinky iwatch series 3 (38mm) a prestigio mi je nenabíjí. Chová se to jako otočený magnet = hodinky odpuzuje. Nikde jsem nenašla že by iWatch series 3 nešly takto nabíjet. Prosím o radu. Děkuji

Dobrý den zvládne powerbanka nabíjet současné bezdratove dva mobilní telefony Samsung S20 Fe ?Nebo jen telefon+hodinky .Popřípadě jakým výkonem ?Díky Šír

Dobrý den, chci se zeptat, v čem všem je rozdílná proti Prestigio Graphene PD Pro (bez Watch)? Děkuji

kosik mi pise, ze "adapter nie je sucastou balenia" a odporuca mi zakupit zvlast. zaroven sa tu pise, ze rychle nabitie powerbanky je mozne iba s adapterom v baleni. tak nerozumiem. Je v baleni adapter alebo nie je ?

Dobry den, podporuje primarny wireless charging aj telefony OnePlus a wireless charging urceny pre hodinky Samsung Galaxy Watch 3 45mm? Dakujem :)

Dobrý den, už jde konečně nabíjet plným výkonem, bez použití dodané nabíječky ale PD nabíječky? Děkuji

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií