Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaPlus maličkosti sk

Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh

Zobraziť katalóg
Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh
3,6 5 hodnotení
Powerbank pre mobilné telefóny a tablety, notebooky a hodinky, 20000 mAh, USB-C, rýchle nabíjanie, QI bezdrôtové nabíjanie 10 W, 3 výstupy až 20 V a 2.4 A, LED indikácia stavu, displej
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  PRES006a3 Produktové číslo:  PPB122G_SG Stránky výrobcu

Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh

Výkonná power bank s grafénovým jadrom

Power bank Prestigio Graphene PD PRO Watch s kapacitou 20 000 mAh a grafénovým jadrom je až 3,5× rýchlejšia ako konvenčná nabíjačka. Vďaka výkonu až 45 W a USB-C portu s podporou technológie Power Delivery je schopná nabíjať nielen mobilné telefóny či tablety, ale aj MacBooky a notebooky s USB-C.

Prestigio Graphene PD PRO Watch

Power bank Prestigio Graphene PD PRO Watch umožní bezdrôtové nabíjanie

Power bank Prestigio Graphene PD PRO Watch disponuje celkom tromi výstupmi pre nabíjanie - 2× USB-A a už spomínané USB-C. Okrem toho je tu aj možnosť bezdrôtového nabíjania vašich inteligentných hodiniek Apple Watch, slúchadiel AirPods alebo ďalších zariadení kompatibilných so štandardom Qi. Bezdrôtové nabíjanie ponúka výkon 2,5 W v prípade hodiniek a ostatné zariadenia nabíja 5/7,5/10 W.

Prestigio Graphene PD PRO Watch

Prestigio Graphene PD PRO Watch nabije až 5 zariadení súčasne

Celkom budete mať u nabíjačky Prestigio Graphene PD PRO Watch k dispozícii tri výstupy pre káblové nabíjanie a dve pozície pre bezdrôtové Qi nabíjanie. Prestigio Graphene PD PRO Watch tak nabije súčasne až 5 zariadení. Kapacita 20 000 mAh postačuje napr. na nabitie šiestich telefónov s batériou s bežnou kapacitou.

Prestigio Graphene PD PRO Watch

Majte dokonalý prehľad

Power banka disponuje praktickým LED displejom, ktorý zobrazuje úroveň nabitia Prestigio Graphene PD PRO Watch. Vždy tak budete mať dokonalý prehľad o stave power banky, vďaka čomu budete môcť včas vyhľadať zdroj elektrickej energie. Samotná power banka Prestigio Graphene PD PRO Watch sa vďaka grafénovému jadru nabije bez prehrievania počas iba 110 minút.

Prestigio Graphene PD PRO Watch

Power banka v prémiovom dizajne

Prestigio Graphene PD PRO Watch oslní každého, kto má rád moderný dizajn. Pozornosť upúta čisté telo vyrobené z kombinácie hliníka a tvrdeného skla. Súčasťou balenia je aj elegantné puzdro z prírodnej kože a rýchlonabíjačka (60 W) pre nabíjanie power banky.

Prestigio Graphene PD PRO Watch

Komplexné riešenie pre nabíjanie

Power bank Prestigio Graphene PD PRO Watch je skvelým riešením pre náročných používateľov, a preto disponuje ešte jednou zásadnou funkciou - počas bezdrôtového nabíjania ostatných zariadení sa dokáže zároveň sama dobíjať.

Prestigio Graphene PD PRO Watch
Prestigio Graphene PD PRO Watch

Kľúčové vlastnosti power banky Prestigio Graphene PD PRO Watch

  • Kapacita 20 000 mAh
  • Nabíja až 5 zariadení súčasne
  • USB-C konektor s podporou Power Delivery
  • USB-A port s Quick Charge 3.0
  • Prestigio Graphene PD PRO Watch je vhodná na nabíjanie telefónov, tabletov či Macbook
  • Bezdrôtové Qi nabíjanie (Apple Watch, AirPods pod.)
  • Grafénové jadro - power bank dosahuje vyššiu efektivitu
  • Power bank Prestigio Graphene PD PRO Watch sa nabíja 110 minút

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
81,2 mm (8,12 cm) Hotovo!
Výška
110,3 mm (11,03 cm) Hotovo!
Hĺbka
26,5 mm (2,65 cm) Hotovo!
Kapacita
20 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A, USB-C Hotovo!

Rozmery

Šírka
81,2 mm (8,12 cm) Hotovo!
Výška
110,3 mm (11,03 cm) Hotovo!
Hĺbka
26,5 mm (2,65 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
20 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A, USB-C Hotovo!
Celkový počet výstupov
3 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výkon bezdrôtového nabíjania
10 W Hotovo!
Max. výstupný prúd
2,4 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
20 V Hotovo!
Typ rýchlonabíjania
USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Rýchlonabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, LED indikácia stavu, Displej Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Kábel
USB-C Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety, Notebooky, Hodinky Hotovo!

Vstupy

Vstup
USB-C Hotovo!
Max. vstupný prúd
3 A Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
490 g Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám hodinky iwatch series 3 (38mm) a prestigio mi je nenabíjí. Chová se to jako otočený magnet = hodinky odpuzuje. Nikde jsem nenašla že by iWatch series 3 nešly takto nabíjet. Prosím o radu. Děkuji

Dobrý den zvládne powerbanka nabíjet současné bezdratove dva mobilní telefony Samsung S20 Fe ?Nebo jen telefon+hodinky .Popřípadě jakým výkonem ?Díky Šír

Dobrý den, chci se zeptat, v čem všem je rozdílná proti Prestigio Graphene PD Pro (bez Watch)? Děkuji

kosik mi pise, ze "adapter nie je sucastou balenia" a odporuca mi zakupit zvlast. zaroven sa tu pise, ze rychle nabitie powerbanky je mozne iba s adapterom v baleni. tak nerozumiem. Je v baleni adapter alebo nie je ?

Dobry den, podporuje primarny wireless charging aj telefony OnePlus a wireless charging urceny pre hodinky Samsung Galaxy Watch 3 45mm? Dakujem :)

Dobrý den, už jde konečně nabíjet plným výkonem, bez použití dodané nabíječky ale PD nabíječky? Děkuji

Diskusia a poradňa k Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh
Príslušenstvo pre Prestigio Graphene PD PRO Watch 20000 mAh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Graphene PD PRO Watch 20 000mAh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Graphene PD PRO Uhr 20.000mAh. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Graphene PD PRO Uhr 20.000mAh. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Graphene PD PRO Watch 20 000mAh.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií