AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k Ravensburger Gravitrax 275045 Štartovacia súprava

Zobraziť katalóg
Ravensburger Gravitrax 275045 Štartovacia súprava - Stavebnica

Diskusia k Ravensburger Gravitrax 275045 Štartovacia súprava

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Ravensburger Gravitrax 275045 Štartovacia súprava, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Ravensburger Gravitrax 275045 Štartovacia súprava ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Ravensburger Gravitrax 275045 Štartovacia súprava vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

zvažuji koupit první startovní sadu. pouze se neumím rozhodnout jestli gravitrax, nebo gravitrax pro ??? jaký je rozdíl, kterou mám začít ??? děkuji.

Mám sadu GraviTrax Starter-Set 27504 5, chtěla bych koupit stejně velkou sadu, která se k jmenované dá připojit. Je taková? Děkuji

Dobrý den, chci sadu poslat do zahraničí a potřebuji znát rozměry a váhu krabice startovací sady. Prosím o sdělení těchto parametrů

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, kdy očekáváte naskladnění základní sady Gravitrax. Děkuji

"Startovní" sada...bože...neumíte česky?

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií