AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k ROHNSON R-9100 CAR PURIFIER

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-9100 CAR PURIFIER - Čistička vzduchu

Diskusia k ROHNSON R-9100 CAR PURIFIER

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ROHNSON R-9100 CAR PURIFIER, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ROHNSON R-9100 CAR PURIFIER ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ROHNSON R-9100 CAR PURIFIER vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dá se funkce ionizátoru vypnout?

Dobrý den zajímalo by mě zda se dá používa počas jízdy nebo se vydewinfikuje vozidlo třeba půl hodiny tak jako je čištění ozonem jednorázové? A pak zase příště.. Potom jak dlouho vydrží filtr? A životnost kolik hodin? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, zda tato čistička funguje i na 24V, nebo už je potřeba měnič napětí?

Can this device be powered by usb?

Dá se používat i třeba v domácnosti nebo má napájení jen čistě do auta a je případný adaptér součástí balení?

kolik dB čistička vydává?

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií