PET PET

Diskusia k Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bronzová

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bronzová - Mobilný telefón

Diskusia k Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bronzová

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bronzová, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bronzová ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bronzová vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, chcem sa opýtať, že či viete mi poradiť akú farbu si mám kúpiť tohto telefón a že koľko ľudí si kaú farbu kúpil či Black alebo Bronz, lebo ja by som chcel Bronz ale niektori mi hovoria, že Bronzová farba je pre ženy a nie pre mužov, takže neviem si poradiť akú farbu by som si zobral. A taktiež aj puzdro k telefónu, ak by som mal Bronz telefón a kúpil by som si Black zatvaracie puzdro, tak to nebude vadiť k štýle telefónu, keď teleón bude v Bronzovej farbe a puzdro bude v čiernej a fotoaparát telefónu je v Bronzovej farbe, tak že či to nebude vyzerať čudne? Puzdro: https://www.alza.sk/samsung-flipove-puzdro-led-view-pre-galaxy-note20-ultra-5g-cierne-d6095811.htm Ďakujem za Vašu odpoveď :)

da sa vložiť 2x sim karta a zroveň micro sd alebo iba 1x sim a 1x karta v hybridnom slote?

Bude k dispozici v bílé (mystic white) barvě a případně kdy?

Skutečně bude mít tahle barva 12gb operační paměť? Samsung udává 8gb

Dobry den, prosimvas me by zajimalo, jestli na ten telefon muzu makat i normalne rukama, nebo musim porad pouzivat to pero? Vetsinou mam ve druhe ruce kus zvance nebo nejake piti, takze pouzivani toho pera je takove neprakticke. Dekuji za odpoved.

dobrý den, stále platí cashback 5000 Kč při koupi od 1.9.-30.9.2021? děkuji

Dobrý deň. Prosím Vás môžem okrem AVI pozerať film aj v inej kvalite napr. v HD na tomto mobile.Ďakujem Karol

Dobrý den, když se stane a telefon se mě namočí, po vytáhnout pera s pen je celé mokré. Otázka, nevadí tedy že zátěže voda i k peru s pen ? Je s pen také vodeodolny ?

Bude ještě na skladě?

Bezdratove pouze 15W, nebo to jde i na 40W? jestli opravdu jen 15W, tak mi tato nabijecka bude na nic? Odkaz do neznáma

123
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií