AD elektro Star Wars

Diskusia k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 570 OC 8G

Zobraziť katalóg
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 570 OC 8G - Grafická karta

Diskusia k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 570 OC 8G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 570 OC 8G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 570 OC 8G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 570 OC 8G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, uvádí se někde při jakých teplotách může karta bezpečně pracovat?

dobrý den chtěl bych se zeptat jakou to má základní frekvenci jádra? děkuji za odpověď

Zdravim, chcel by som sa spytat aky monitor a zakladna doska by sa hodila k tejto karte aby sa vsetko dalo v pohode pozapajat

Dobrý den, chci se zeptat na otázku netýkajici se téhle grafické karty ale když si sestavim počítač a dám možnost že mi to Alza sestaví je tu možnost že dojdou i krabice od komponentů a ne jenom samotný seskládaný PC ?děkuju za odpověď :)

Dobrý den. Mám starý procesor Intel Core i5-3470 a řeším novou grafiku k němu. Dle testů a smyslu, kdy procesor grafiku ještě tolik nebrzdí, mi vyšla verze RX570. Jakou byste doporučili? Mám smysl kupovat 8GB verzi NITRO oproti 4GB normální pro mojí starší konfiguraci? Momentálně mám grafiku Radeon 7850 2GB OC. Díky za radu.

Dobrý den, mám starou desku Asus P5E3 a procesorem Intel Core2Quad. Poběží tahle grafika naplno ? podle manualu mi deska podporuje PCIe 2.0 a grafika je už 3.0. nevím jestly deska tu grafiku utáhne, aby nejela jen napůl výkonu

Je k tomu balíček AMD Gaming Bundle (Tom Clancy’s The Division 2, Devil May Cry 5, Resident Evil 2) ???

Dobrý deň, chcel by som sa informovať, či máte nejaké problémy s dodávkou tovaru. Všimol som si totiž, že v poslednej dobe nie ste schopný dodať viacero druhov tovaru. Presnejšie tovar, ktorý súvisí s kryptomenami (napr. grafické karty). Napriek tomu sa na Odkaz do neznáma veselo predávajú karty z Vášho obchodu (centrálneho skladu) samozrejme za vyššie ceny. Prevdepodobne Vám tam vznikla nejaká organizovaná skupinka kšeftárov. Za skorú odpoveď a nápravu tohoto stavu vopred ďakujem.

Dobrý den, bude prosím ještě tato karta skladem? Děkuji!

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jaká je spotřeba této grafické karty při plném zatížení. Děkuji

12
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií