AD elektro AD elektro

Diskusia k SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G

Zobraziť katalóg
SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G - Grafická karta

Diskusia k SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Budú ešte tieto karty vôbec skladom?

Hello! I live in Ukraine, in the city of Kiev, and I have several questions about shopping in your store. 1. Can I deliver the ordered goods to Ukraine. 2. If delivery is possible, will the warranty for the goods be valid? 3. Help sort out the VAT refund, will it return to my card?

Nejsou a nebudou. Kdo nekoupil dřív, má smůlu a pokud by nebyl obchodník chamtivý, prodal by na osobu max. 2 kusy. Howgh.

Co je leší gtx 1070ti nebo toto??

Lze vůbec v této době sehnat grafickou kartu ? Jediná věc co mi chybí do sestavy (zbytek stojí na stole a čeká na GPU) :( nevyplatí se rovnou počkat na novou generaci ? Všude dostupnost neznámá u všech karet, celkem už mě to štve :(

Kedy bude tovar dostupn?. Dakujem

Dobrý deň chcel by som sa spýtať kedy bude tento produkt dostupný alebo ako by sa dal pred objednať ďakujem.

Pojde grafická karta pc express 3.0 aj na základnej doske ktorá ma pc express 2.0 ? Aké sú tam obmedzenia alebo rozdiel ?

Kedy bude tovar dostupny. potrebujem 20 kusov. Dakujem

Dobry den, chci se zeptat proc ma tato karta bez zateze prikon cca 32W a starsi verze 480ky mela prikon bez zateze pouze 7W? A vsude v recenzich pisou ze RX 580 ma nizsi spotrebu bez zateze, pri zapojeni dvou monitoru a pri prehravani youtobe videi kdyz to neni pravda!! V cem je tedy novy polaris vylepsen oproti rx 480??

12
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií