AD elektro Star Wars

Diskusia k Sony WH-CH700N bielo-sivé

Zobraziť katalóg
Sony WH-CH700N bielo-sivé - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k Sony WH-CH700N bielo-sivé

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sony WH-CH700N bielo-sivé, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sony WH-CH700N bielo-sivé ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sony WH-CH700N bielo-sivé vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Ahojte všetci Tech fanúšici!?? Chcel by som poradiť. Neviem sa rozhodnúť, chcem si kupiť bezdrotove sluchadla do 120€ ale neviem čo je lepšie či špunty alebo sluchadla na cele uši. Rád by som ich brával na cestovanie a hlavne chcem niečo s dobrým potlačením ruchu a dobrou kvalitou zvuku. Takže primarne by som ich chcel bravať na cestovanie a počuvanie doma... Neviem poradťe mi čo a ako a v čom su lepšie sluchadla do uši/na uši! Ďakujem!?

Dobrý den neviem sa rozhodnúť medzi špuntamy alebo sluchadla na uši? prosim v čom je rozdiel a čo je lepšie??

Dobrý deň, Dajú sa prosím slúchadlá prepojiť aj s televízorom Samsung QE75Q9FN a PS4 ? Ďakujem za odpoveď

Lze sluchátka rozebrat a vyměnit baterku, nebo po uplynutí životnosti budou jenom na kabel???

Dobrý den. Lze sluchátka propojit přes BT s iPhonem ? pokud ano tak jak ? Zkoušeli jsme na iPhone 8, iPhone X a iPad 2018. Děkuji za odpověď.

zdravim budu tieto sluchadla este v ciernej farbe u vas?

Je možné využít mikrofon i pro komunikaci na pc při hře? děkuji

Dají se sluchátka použít v PC na hraní her?

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií