AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sony WH-CH700N bielo-sivé

Zobraziť katalóg
Sony WH-CH700N bielo-sivé
4,5 30 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, aktívne potlačenie hluku (ANC), frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 97dB/mW, impedancia 22 Ohm, menič 40mm, kábel 1.2m, výdrž batérie až 35 h
Kód:  RO980b2a Produktové číslo:  WHCH700NH.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WH-CH700N bielo-sivé

Sony WH-CH700N (sivé)

So slúchadlami Sony WH-CH700N a ich silnou batériou okúsite pohodlie bezdrôtového počúvania až 35 hodín. Umožňujú pritom i tradičné využitie – v balení je aj audio kábel, určený pre manuálne pripojenie k zdrojovému zariadeniu. Silnou stránkou slúchadiel sú 40 mm reproduktory s funkciou digitálneho odstránenia šumu a samozrejme rozhranie Digital Sound Enhancement Engine. Vďaka nemu dokážu Sony WH-CH700N obnoviť kvalitu komprimovaných súborov, a tak si obľúbené skladby môžete vychutnať v ich najlepšej akosti.


Sony WH-CH700N (sivé)

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony WH-CH700N (bielo-sivé)

  • Bezdrôtové vyhotovenie (umožňujú i bežné káblové prepojenie)
  • Konštrukcia s otočnými mušľami ideálna na cestovanie
  • Digitálne odstránenie šumu & rozhranie Sound Enhancement Engine pre čo najkvalitnejšie počúvanie
  • Batéria s výdržou až 35 hodín a funkciou rýchleho nabíjania
  • Tlačidlá pre ovládanie hlasitosti a preskakovanie skladieb sú umiestnené na mušliach
  • Vstavaný mikrofón
  • Kompatibilné s funkciou Google Assistant

Sony WH-CH700N spájajú kvalitu a komfort

Vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu a funkcii digitálneho odstránenie šumu vám slúchadlá Sony WH-CH700N zaistia vysoko kvalitné a komfortné počúvanie hudby.

Sony WH-CH700N (sivé)

Slúchadlá prispôsobené na cestovanie

Mušle slúchadiel sa dajú zložiť naplocho a vďaka tomu sa lepšie zmestia do kabelky alebo do batoha. Sony WH-CH700N vás tak budú sprevádzať na každom kroku, nech sa vydáte kamkoľvek.


Sony WH-CH700N (sivé)

Počúvanie v prvotriednej kvalite

S rozhraním Digital Sound Enhancement Engine dokážu meniče slúchadiel Sony WH-CH700N obnoviť kvalitu komprimovaných skladieb. Vďaka aplikácii Sony Headphones Connect a ekvalizéru zase môžete v zariadeniach s operačným systémom Android alebo iOS vykonať detailné zvukové nastavenia, takže si budete môcť vychutnať robustné basy v širokom frekvenčnom rozsahu.


Sony WH-CH700N vás vybitou batériou nerozhodia

Vybila sa slúchadlám batéria, ale vy by ste radi ďalej počúvali? S dodávaným káblom môžete Sony WH-CH700N kedykoľvek premeniť na bežné káblové slúchadlá, ktoré stačí jednoducho pripojiť k zdrojovému zariadeniu.

Sony WH-CH700N (sivé)

Sony WH-CH700N (sivé)

Ideálne do hlučných priestorov

Sony WH-CH700N vynikajú umelou inteligenciou, ktorá vyhodnocuje zvuky na pozadí a podľa nich upravuje hlasitosť alebo výkon meničov. Aktivujete ju pridržaním tlačidla NC a využiť ju môžete hlavne v hlučnom prostredí ako napr. v lietadle.


Rýchlejšie bezdrôtové párovanie vďaka NFC

Bezdrôtové pripojenie slúchadiel uľahčuje technológia NFC. Je však potrebné, aby s ňou bolo kompatibilné aj zdrojové zariadenie. Ak nie je, Sony WH-CH700N môžete kedykoľvek ľahko pripojiť tradičným spôsobom cez kábel.

Sony WH-CH700N (sivé)

Sony WH-CH700N (sivé)

Ovládače pre hlasitosť a preskakovanie skladieb sú integrované v mušliach slúchadiel

Funkcia Bluetooth umožňuje bezdrôtové spojenie slúchadiel ako s inteligentným telefónom, tak aj s tabletom. S tlačidlami na mušliach môžete pohodlne spustiť prehrávanie, preskakovať skladby alebo ovládať hlasitosť. Integrovaná batéria slúchadlám Sony WH-CH700N prepožičiava až 35-hodinovú výdrž pri bezdrôtovom použití. Bonusom je funkcia rýchleho nabíjania, ktorá počas 10 minút kapacitu batérie obnoví tak, že slúchadlá možno používať nepretržite počas jednej hodiny.


Sony WH-CH700N (sivé)

So Sony WH-CH700N je aj telefonovanie pohodlnejšie

Sony WH-CH700N disponujú kvalitným vstavaným mikrofónom. Ten vám umožní pohodlné telefonovanie tak, že telefón nebudete musieť vôbec vyberať z vrecka.


Kompatibilné s inteligentným Google asistentom

Jednoduchou aktualizáciou možno slúchadlá Sony WH-CH700N optimalizovať pre použitie s aplikáciou Google Assistant. Vďaka nej potom môžete hlasom diktovať písanie správ alebo používať najrôznejšie funkcie na svojom telefóne alebo tablete.

Sony WH-CH700N (sivé)

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela, Sivá Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Sivá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
97 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
22 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
240 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahojte všetci Tech fanúšici!?? Chcel by som poradiť. Neviem sa rozhodnúť, chcem si kupiť bezdrotove sluchadla do 120€ ale neviem čo je lepšie či špunty alebo sluchadla na cele uši. Rád by som ich brával na cestovanie a hlavne chcem niečo s dobrým potlačením ruchu a dobrou kvalitou zvuku. Takže primarne by som ich chcel bravať na cestovanie a počuvanie doma... Neviem poradťe mi čo a ako a v čom su lepšie sluchadla do uši/na uši! Ďakujem!?

Dobrý den neviem sa rozhodnúť medzi špuntamy alebo sluchadla na uši? prosim v čom je rozdiel a čo je lepšie??

Dobrý deň, Dajú sa prosím slúchadlá prepojiť aj s televízorom Samsung QE75Q9FN a PS4 ? Ďakujem za odpoveď

Lze sluchátka rozebrat a vyměnit baterku, nebo po uplynutí životnosti budou jenom na kabel???

Dobrý den. Lze sluchátka propojit přes BT s iPhonem ? pokud ano tak jak ? Zkoušeli jsme na iPhone 8, iPhone X a iPad 2018. Děkuji za odpověď.

zdravim budu tieto sluchadla este v ciernej farbe u vas?

Je možné využít mikrofon i pro komunikaci na pc při hře? děkuji

Dají se sluchátka použít v PC na hraní her?

Diskusia a poradňa k Sony WH-CH700N bielo-sivé
Príslušenstvo pre Sony WH-CH700N bielo-sivé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WH-CH700N bílo-šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WH-CH700N weiß-grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WH-CH700N weiß-grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WH-CH700N fehér-szürke.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií