AD elektro AD elektro

Diskusia k Tempered Glass Protector 0,3 mm na Nubia Z11 Minis

Zobraziť katalóg
Tempered Glass Protector 0,3 mm na Nubia Z11 Minis - Ochranné sklo

Diskusia k Tempered Glass Protector 0,3 mm na Nubia Z11 Minis

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tempered Glass Protector 0,3 mm na Nubia Z11 Minis, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tempered Glass Protector 0,3 mm na Nubia Z11 Minis ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tempered Glass Protector 0,3 mm na Nubia Z11 Minis vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, zakúpil som si toto sklo na zariadenie Nubia Z11 miniS, avšak sklo neprekrýva ~2 mm z displeju. Sklo som vycentroval na stred a teda je to 1 mm zľava a 1 mm sprava, avšak keby ho nalepím podľa okrúhleho zárezu na vrchu skla pre prednú kameru, tak by nebolo pokrytých 2 mm displeju zľava. Pri prechádzaní prstom po hranách skla to je jednoducho cítiť (hlavne pri edge gestách, ktoré tento mobil podporuje (a za krátky čas som si ich veľmi obľúbil)). Takisto sa pri pozorovaní displeju z uhlu na hranách skla skresľujú farby... Má s tým niekto podobnú skúsenosť? Je to tak spravené úmyselne? Sklo sa mi veľmi páči, avšak mi príde, že je skôr pre 5'' verziu mini než 5,2'' napriek tomu, že by malo byť priamo na 5,2'' verziu miniS. Škoda že som si to všimol až pri lepení skla na displej - po jeho vyčistení a odstránení ochranných fólií. Za odpoveď ďakujem.

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií