PET PET

Diskusia k Tempered Glass Protector Rámčekové pre Google Pixel 4a 4G, Čierne + sklo na kameru

Zobraziť katalóg
Tempered Glass Protector Rámčekové pre Google Pixel 4a 4G, Čierne + sklo na kameru - Ochranné sklo

Diskusia k Tempered Glass Protector Rámčekové pre Google Pixel 4a 4G, Čierne + sklo na kameru

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tempered Glass Protector Rámčekové pre Google Pixel 4a 4G, Čierne + sklo na kameru, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tempered Glass Protector Rámčekové pre Google Pixel 4a 4G, Čierne + sklo na kameru ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tempered Glass Protector Rámčekové pre Google Pixel 4a 4G, Čierne + sklo na kameru vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, prosím o potvrzení, že tento produkt je skutečně vhodný pro Pixel 4A 5,8". https://www.alza.cz/google-pixel-4a-cerna-d6123096.htm Diky Martin

Může se na ochranné tvrzené sklo lepit ochranná fólie? Je to obvykle řešení?

Dobrý den, je toto ochranné sklo vhodné pro Google Pixel 4a 5G? Děkuji

Dobrý den, sklo má na obrázku černý rámeček. Zajímá mě, jestli tento rámeček nezasahuje a neubírá displeji. Děkuji

Ochranné sklo nemá výřez na přední kameru, což bude určitě zkreslovat fotky a videa. Sklo nebudu ani lepit a vrátím ho.

Dobry den, na tento produkt jsem byl odkazan z prislusentvi k variante telefonu pixel 4a 5G, z popisu produktu mi neni jasne, pro jakou variantu telefonu je sklo urceno. Pixel ma pouze telefon 4a a 4a 5G. V popisu mate uvedeno ze ochrane sklo je pro 4a 4G. Je tedy toto sklo kompatibilni s 4a 5G variantou ? Pokud ne, muzete me prosim odkazat na sklo pro 4a 5G. Dekuji moc

Dobrý den, vejde se telefon po nalepení tohoto ochranného skla do krytu Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 4a? Předem díky za odpověď.

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií