MS hokej P&G boost

Diskusia k TORO WOK S INDUKČNÝM DNOM, PRIEMER 28 CM

Zobraziť katalóg
TORO WOK S INDUKČNÝM DNOM, PRIEMER 28 CM - Panvica

Diskusia k TORO WOK S INDUKČNÝM DNOM, PRIEMER 28 CM

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TORO WOK S INDUKČNÝM DNOM, PRIEMER 28 CM, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TORO WOK S INDUKČNÝM DNOM, PRIEMER 28 CM ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TORO WOK S INDUKČNÝM DNOM, PRIEMER 28 CM vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

I am trying to buy this wok for someone living in Prague. His name: Mr Robert Beverton Address:U Havlickovych Sadu 1526/7 Prague, 12000 Czech Republic I live in London, UK. It is a surprise gift for him - item costs CK449 plus postage CK99. He will pay the delivery when it arrives. Item is TORO WOK, including INDUCTION HOB, DIAMETER 28 CM When I type in his address it is ok. But for mine in London it does not accept my postal code? Please help. Peter Francis [email protected]

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií