AD elektro Star Wars

Diskusia k Vango Radiate Heat Mat Black

Zobraziť katalóg
Vango Radiate Heat Mat Black - Vložka do spacáku

Diskusia k Vango Radiate Heat Mat Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Vango Radiate Heat Mat Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Vango Radiate Heat Mat Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Vango Radiate Heat Mat Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den. Chtěl bych u Vás zakoupit zboží: Vložka do spacáku Vango Radiate Heat Mat Black - a to z důvodu občasného přespání v přírodě pod širákem při teplotách kolem minus deseti. Spacák mám kvalitní od PRIMA typ.Makalu. Nikde jsem se nedočetl a nedozvěděl jakou má uvedená vložka spotřebu energie a rozepsanou orientační výhřevnost (ve st. Celsia) a spotřebu na jednotlivé režimy (dle platných norem). (jen zde píšete, že soudíte výkon 5-10w-je to skutečný výkon? Prosím o odkaz na tyto informace, nebo alespoň o orientační hodnoty výdrže mé powerbanky o kapacitě 20000mAh při zapnutí jednotlivých režimů. Mnohokrát děkuji za rychlou a kladnou odpověď.

Propojeni s powerbankou je pres USB kabel? Dekuji

Dobrý den, na dotazy jak dlouho vydrží podložka hřát jste vždy odpověděl že záleží na powerbance. Mohl byste prosím vybrat jakoukoli powerbanku a u ni mi určit jak dlouho by byla schopna podložku napájet? A druhý dotaz je, na kolik stupňů je podložka schopná vyhřívat? V popisu je, že má 4 předvolené teploty, ale nikde jsem se nedočetli jaké teploty to jsou. Předem děkuji za odpovědi :)

Je to dlouhé půl metru ? Nebo alespon 30 cm? Hřeje to 8 hodin? Nebo to hřeje jenom 10 minut ?

Jak je velká ve sbaleném stavu (obalu) ?

Jakou má dečka spotřebu (výkon)? Děkuji za odpověď.

Ja v balení power banka nebo se to dá nabít i jinak?

Jak dlouho prosím podložka vydrží hřát? Je to jen na zahřátí nebo na celou noc? Děkuji.

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií