AD elektro Star Wars

Diskusia k Whirlpool MAX 34 FW

Whirlpool MAX 34 FW - Mikrovlnná rúra

Diskusia k Whirlpool MAX 34 FW

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Whirlpool MAX 34 FW, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Whirlpool MAX 34 FW ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Whirlpool MAX 34 FW vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Na Vašej stránke uvádzate rozmery tieto rozmery mikrovlnky WHIRLPOOL MAX 34 FW: Šírka 360 mm / Výška 392 mm / Hĺbka 350 mm Na inej stránke som však našla, že výška je 361 a šírka 392 mm. Potrebovala by som sa uistiť o presných rozmeroch (výška a šírka), aby som vedela, či sa mi výrobok vojde na miesto, kde ho chcem uložiť. Ďakujem.

Dobrý deň, táto mikrovlnná rúra je iba rozbalená alebo aj nejako ináč poškodená?

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií