Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Whirlpool MAX 34 FW

Zobraziť katalóg
Whirlpool MAX 34 FW
4,5 16 hodnotení
Mikrovlnná rúra biela, 1100 W, 13 l, elektronická, 3D distribúcia vĺn, Jet Start, Jet Defrost, časovač, detská poistka, tanier 28 cm
Kód:  EAV2032b2 Produktové číslo:  MAX34FW Stránky výrobcu

Whirlpool MAX 34 FW

Mikrovlnná rúra Whirlpool MAX 34 FW zaujme predovšetkým svojou netradičnou konštrukciou, vďaka ktorej ju možno pohodlne umiestniť do užších miest, napr. do rohu kuchynskej linky. Pohodlné ovládanie zabezpečia dotykové tlačidlá. Nastavené hodnoty sa zobrazujú na prehľadnom informačnom displeji s modrým podsvietením. Rúra ponúka maximálny príkon 1100 W v piatich úrovniach.

Jej objem 13 l a priemer otočného taniera 28 cm zabezpečí ohrievanie všetkých štandardne veľkých tanierov. Systém 3D distribúcie mikrovĺn zabezpečuje rovnomerné prúdenie energie na zaistenie rovnomerného ohrevu potravín. Rýchly ohrev zaisťuje funkcia Jet Start a uvariť pohár vody zvládne len za 2 minúty. Na superrýchle rozmrazovanie slúži funkcia Jet Defrost. Rozmrazuje až 7x rýchlejšie ako bežné mikrovlnné rúry. Využiť môžete aj varenie v pare a vďaka vstavanej pamäti si možno uložiť obľúbené kombinácie programov na ich ľahšie spustenie. Samozrejmosťou je časovač a detská poistka, ktorá uzamkne navolené hodnoty alebo úplne zabráni zapnutiu zariadenia.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

Voľne stojaca
Elektronická

Farebné vyhotovenie:
Biele

Displej:
Modrý grafický

Objem:
13 l

Priemer otočného taniera:
28 cm

Výkon mikrovlnného ohrevu:
700 W

Počet úrovní výkonu:
5

Maximálny príkon:
1100 W

Funkcie:
3D distribúcia mikrovĺn
Elektronická kontrola času
Jet Start
Mikrovlnný ohrev
Varenie v pare
Jet Defrost
Pamäť
Časovač
Detská poistka
Ovládanie dotykom

Príslušenstvo:
Otočný tanier

Rozmery:
360 x 392 x 350 mm

Hmotnosť:
13,2 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Na Vašej stránke uvádzate rozmery tieto rozmery mikrovlnky WHIRLPOOL MAX 34 FW: Šírka 360 mm / Výška 392 mm / Hĺbka 350 mm Na inej stránke som však našla, že výška je 361 a šírka 392 mm. Potrebovala by som sa uistiť o presných rozmeroch (výška a šírka), aby som vedela, či sa mi výrobok vojde na miesto, kde ho chcem uložiť. Ďakujem.

Dobrý deň, táto mikrovlnná rúra je iba rozbalená alebo aj nejako ináč poškodená?

Diskusia a poradňa k Whirlpool MAX 34 FW
Príslušenstvo pre Whirlpool MAX 34 FW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL MAX 34 FW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Whirlpool MAX 34 FW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Whirlpool MAX 34 FW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Whirlpool MAX 34 FW.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií