AD elektro AD elektro

Diskusia k Wiky formula preklápacia RC

Zobraziť katalóg
Wiky formula preklápacia RC - RC auto

Diskusia k Wiky formula preklápacia RC

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Wiky formula preklápacia RC, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Wiky formula preklápacia RC ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Wiky formula preklápacia RC vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, asi před hodinou jsem volala ohledně zrušené objednávky 193 419 821, kterou zrušil systém sám od sebe, já jí nerušila a nechápala jsem, proč. Paní operátorka kopírovala moji předchozí objednávku na novou s tím, že mi přijde potvrzení objednávky. Ale zatím opět nic nedošlo. Nějak ta komunikace vázne a docela ráda bych tyto informace měla, abych to mohla pustit z hlavy. Zboží je zaplacené kartou, takže čekám jen, kdy mi konečně dorazí. Už mělo být v alza boxu v pondělí a od té doby se mnou nikdo nekomunikuje. Chápu, že toho před Vánoci máte hodně, ale přiznám se, že tato nejistota a nekomunikace, nepotvrzování a následné rušení bez toho, aniž bych to tušila (náhodou jsem se podívala na stav na netu, jinak bych to ani nezjistila), to mi opravdu nepřijde správně. Pochopte, že i já se snažím zajistit vánoční dárky včas a pokud to teď nechám na nejistotě a vy mi např. za 14 dní dáte vědět, že zboží nemáte na skladě nebo podobného, tak riskuji, že už jinde také nebude. Tak proto je to pro mě důležité mít zpětnou vazbu. Prosím o nápravu. Děkuji.

Dobry den, prosim nejake blizsi parametry? Doba provozu atd. Dekuji

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií