AD elektro AD elektro

Diskusia k Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light - LED svietidlo

Diskusia k Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, svítí toto světlo při každém pohybu i ve dne nebo jen v noci? Jde mi o to aby přes den když bude dítě v pokoji pořád nesvitilo.

Funguje svetlo s xiaomi tlačidlom? Da sa senzor pohybu vypnuť?

dobry den, infračervená detekcia ľudskej prítomnosti je myslena ze ked je clovek pritomy v miestnosti, napr. dieta spinka v detskej izbe tak svetlo bude permanentne svietit??

Dobrý deň, a dajú sa tie baterky niekde kúpiť a nasledne aj vymeniť? Alebo je to jednorázovka? Ďakujem Silvia

Dobry den, da sa toto svetlo aj nejakym tlacidlom vypnut?

Dobrý den, jsou baterky součástí balení?

Dobry den, da sa pripevnit svetlo na dvere? ak ano akym sposobom. Zhanam nieco na osvetlenie mensej chodby (2x6m) pred bytom. Potrebujeme to aby to fungovalo na detekciu pohybu a aby sme k tomu nemuseli vrtat do steny. dakujem

Zivotnost 8765,81 hodin je myslena na led osvetlenie, alebo je to zivotnost baterii?

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií