AD elektro Star Wars

Diskusia k Yeelight LED smart bulb (biela)

Zobraziť katalóg
Yeelight LED smart bulb (biela) - LED žiarovka

Diskusia k Yeelight LED smart bulb (biela)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Yeelight LED smart bulb (biela), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Yeelight LED smart bulb (biela) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Yeelight LED smart bulb (biela) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Jedná se o 2 generaci (v2) ? Dle fotek ano, ale popis 600 lm nesedí.

Dobrý deň, je možné žiarovku nastaviť do režimu v ktorom bude v určitom čase svietiť slabšie?Konkrétne mám na mysli využitie žiarovky na WC, povedzme že od 0:00 do 6:00 by bol permanentne nastavená na najslabšiu svietivosť ale počas zvyšku dňa by svietila naplno. Je niečo takéto možné?

Zdravim, jen píši, že tato žárovka má rozmezí 2700-6500, nikoliv 1700.

Dobrý den, jedná se o flicker free? Děkuji

Je možné připojit na 5Ghz Wifi nebo si poradí jen s 2,4? Děkuji

Rozsvieti sa tato ziarovka automaticky ked zapnem klasicky vypinac na stene? Alebo tieto ziarovky musia byt neustale pod prudom a daju sa ovladat (zapinat/vypinat) iba appkou, hubom, extra zakupenym inteligentnym vypinacom atd.?

Dobry den, uvadite, ze zarizeni je kompatibilni s Homekit. Homekit zarizeni vidi, ale kdyz ho chci pridat vyzaduje pro sparovani 8 mistny kod. Na obalu ani na zarizeni zadny kod neni. Mohu poprosit o tento kod pro sparovani. Dekuji

Je možné u této žárovky měnit teplotu chromatičnosti? Uváděná hodnota 6500K mi přijde jako blbost (je to hodně studené světlo) a někde jdem viděla i rozmezí 1700 - 6500K.

Je RGB nebo svítí jen bíle ?

Vím že se může ovládat vypnutí žárovky časovačem, ale jde vypnout a zapnout i v čas který si určím ? (jestli to jde v aplikaci) Například zapnout v 20:00 a vypne se v 22:00 bez toho abych nějak sahal na mobil. Děkuji.

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií