AD elektro Star Wars

Diskusia k Zhiyun Rider M

Zobraziť katalóg
Zhiyun Rider M - Stabilizátor

Diskusia k Zhiyun Rider M

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Zhiyun Rider M, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Zhiyun Rider M ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Zhiyun Rider M vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Rider M 3-osý stabilizátor pre akčné kamery (max. 42,3 × 30 mm) Určený na použitie s rôznymi doplnkami (závit 1/4") Optimalizovaný systém rýchlej odozvy s minimálnou zotrvačnosťou 320° široký snímací uhol Vzdialené ovládanie cez aplikáciu (iOS/Android) alebo voliteľným diaľkovým ovládačom 3,5 mm videovýstup na monitorovanie v reálnom čase ------------------------------------------------------------------------------------- RE: Obsahuje štyri batérie, pričom každá poskytuje približne 3 hodiny prevádzky - o tych troch hodinach pochybujem ale to je jedno. reagujem na ine...ano v baleni su 4 baterie ale pracuju v pare !!! takze nie 4 baterie kazda po 3och hodinach vydrze (12hod) ... ked-tak jeden par :-) s vydrzou 3 hodiny (6hod) - aby si zakaznik nemyslel, ze bude mat k dispozicii az 12 hodin....

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií