MS hokej Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zhiyun Rider M

Zobraziť katalóg
Zhiyun Rider M
Stabilizátor – na akčné kamery, veľa možností upevnenia (prilba, bicykel), možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu
Kód:  ZHYc02 Produktové číslo:  Rider M

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zhiyun Rider M

RIDER-M je veľmi univerzálny stabilizátor špeciálne určený pre outdoorových nadšencov a kameramanov adrenalínových športov. Minimalistické vyhotovenie je možné namontovať na ľubovoľné príslušenstvo. Štandardný závit 1/4" v spodnej časti je kompatibilný s rôznymi fotografickými doplnkami. Stabilizátor tak ľahko uchytíte na najrôznejšie držiaky alebo statívy. Natáčať môžete z ľubovoľnej akčnej kamery s rozmermi 42,3 × 30 mm, čo znamená aj podporu GoPro Hero 1/2/3/3+/4/5 alebo Xiao Yi. Zhiyun Rider M pracuje s dokonalou hladkosťou a tichou rotáciou, aby ste ľahko zachytili perfektný záber.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Rider M

  • 3-osý stabilizátor pre akčné kamery (max. 42,3 × 30 mm)
  • Určený na použitie s rôznymi doplnkami (závit 1/4")
  • Optimalizovaný systém rýchlej odozvy s minimálnou zotrvačnosťou
  • 320° široký snímací uhol
  • Vzdialené ovládanie cez aplikáciu (iOS/Android) alebo voliteľným diaľkovým ovládačom
  • 3,5 mm videovýstup na monitorovanie v reálnom čase
  • Obsahuje štyri batérie, pričom každá poskytuje približne 3 hodiny prevádzky

Aplikácia, ovládač aj displej na natáčanie v rôznych situáciách

Zhiyun Rider M podporuje vzdialené ovládanie pomocou voliteľného diaľkového ovládača alebo aplikácie pre inteligentné zariadenia so systémom Apple iOS alebo Google Android. Stabilizátor môžete napríklad namontovať na pohybujúce sa vozidlo a bezdrôtovo ho ovládať z telefónu pomocou bluetoothu. Úpravy uhla možno vďaka 3,5 mm výstupu monitorovať v reálnom čase na externý displej, ktorý môže mať kameraman na mieste, ktoré si sám zvolí. 

Stabilizačné režimy a manuálne nastavenie

Stabilizačný systém Zhiyun Rider M má 3 klasické režimy – Pan Following, Locking a Following mode. Prepínačom jednoducho zmeníte režim a nastavíte uhol bez narušenia stability. Unikátny manuálny režim umožňuje nastaviť uhol kamery rukou. Stačí len kameru pridržať v požadovanej polohe.

Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Rider M 3-osý stabilizátor pre akčné kamery (max. 42,3 × 30 mm) Určený na použitie s rôznymi doplnkami (závit 1/4") Optimalizovaný systém rýchlej odozvy s minimálnou zotrvačnosťou 320° široký snímací uhol Vzdialené ovládanie cez aplikáciu (iOS/Android) alebo voliteľným diaľkovým ovládačom 3,5 mm videovýstup na monitorovanie v reálnom čase ------------------------------------------------------------------------------------- RE: Obsahuje štyri batérie, pričom každá poskytuje približne 3 hodiny prevádzky - o tych troch hodinach pochybujem ale to je jedno. reagujem na ine...ano v baleni su 4 baterie ale pracuju v pare !!! takze nie 4 baterie kazda po 3och hodinach vydrze (12hod) ... ked-tak jeden par :-) s vydrzou 3 hodiny (6hod) - aby si zakaznik nemyslel, ze bude mat k dispozicii az 12 hodin....

Diskusia a poradňa k Zhiyun Rider M
Príslušenstvo pre Zhiyun Rider M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Rider M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Halterung Zhiyun Reiter M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Halterung Zhiyun Reiter M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zhiyun Rider M.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií