PET PET

Diskusia k ZigBee riadiaca jednotka – AQARA Camera Hub G2H

Zobraziť katalóg
ZigBee riadiaca jednotka – AQARA Camera Hub G2H - IP kamera

Diskusia k ZigBee riadiaca jednotka – AQARA Camera Hub G2H

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ZigBee riadiaca jednotka – AQARA Camera Hub G2H, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ZigBee riadiaca jednotka – AQARA Camera Hub G2H ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ZigBee riadiaca jednotka – AQARA Camera Hub G2H vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Z popisku: "slot pro MicroSD kartu max. 32 MB" Kamera ma podporu pro karty max. 32GB, tak si to v popisku i v parametrech opravte. viz: Odkaz do neznáma

Dobrý den, má tato kamera senzor pohybu => nahrávání při zaznamenání pohybu? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám jen dotaz. Kamera funguje jen když jsem doma a jsem na mobilu připojena ke stejné wifi jako kamera. Jakmile odejdu z domu nebo vypnu wifi na mobilu a mam zapnuta jen data, tak kamera nefunguje. Kameru jsem poridila abych mohla kontrolovat doma psa, ale kdyz jsem v praci tak to nefunguje. Dekuji predem za radu. Preji hezky den. S pozdravem Veronika

dobrý den, lze kameru napojit na další aqara hub ms1 a nastavit automatizaci, kdy v noci při zaznamenání pohybu rozsvítí noční světlo na ms1 hubu?

Zdravím, vie mi niekto poradiť ako pridám kameru do aplikácie Aqara Home? Pri postupe mi ukazuje že mám resetovať kameru, potom sa prihlásim na wifi a ďalej mi ukazuje že mám načítať QR kód, ktorý ale neviem ako mám načítať keďže mi neukazuje fotak. Keď idem z apky preč a dám fotak na mobile, tak to mi otvorí QR kód v Apple Home. Ďakujem za každú radu.

Zdravím, chcem sa opýtať akú mám možnosť nahrať videá na cloud? Mám iPhone a preto som chcel tuto kameru že vie ukladať na iCloud, lenže po kupé kamery som zistil že musím mat doma aspoň jednu z troch veci buď Apple tv alebo HomePod alebo iPad a to bohužiaľ nemám. Je aj nejaká iná možnosť ako ukladať videá na cloud? Ďakujem veľmi pekne za každú pomoc.

Dobrý den, je možné používat kameru i bez Apple homekitu? Pouze přes jejich appku? Jak se pak páruje? Děkuji za odpověď

Lze připojit k 2,4GHz i 5GHz Wi-fi? Děkuji

Dobrý den, mohu připojit ke kameře AQARA Water Leak Sensor ?

Dobrý den, mám stejný problém, jako byl již zmíněn ve vlákně dříve. Pokud nelze integrovat do chytré domácnosti Google, upravte prosím Váš popisek. Je to matoucí a kameru budu možná zbytečně vracet, pokud není žádná možnost, jak to provést. Lidé budou přibývat. Nicméně mně s HomeKitem pracuje skvěle (ano, používáme v rámci širší domácnosti Google Home i Apple HomeKit:-) ) Jak to je prosím s ostatním příslušenstvím Aqara? Dostanu prosím do Google Home ostatní příslušenství - senzory přes jiný most/bridge od Aqary? Zvládnu i tuto kameru přes tento most dostat do Google? Děkuji a přeji hezký den, Jan H.

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií