Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Hry na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Nintendo Switch hry sú základom pre každodennú zábavu alebo občasné večery s priateľmi. Delíme ich podľa žánrov od akčných cez športové až k oddychovým adventúram alebo prepracovaným RPG titulom. Ktoré hry na Nintendo Switch zvolíte?

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
786 položiek
Hotshot Racing – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky, – Hotshot Racing je blesková rýchla pretekárska hra v arkádovom štýle, ktorá spojuje driftovacie ovládanie, retro grafiku ostrú ako britva a neuveriteľný pocit rýchlosti, aby vytvorila vzrušujúci zážitok z jazdy.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1347
Embr – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, adventúra, dobrodružný a logický, – V tomto bezplatnom režime pre 4 hráčov pre viac hráčov pracujte ako tím, aby ste zachránili klientov pred ohňom a zneškodnili bomby nastražené konkurenčnými korporatnými špiónmi. Ale dávajte si na spoluhráčov pozor... Nie všetkým sa dá veriť.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1346
Blue Fire – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, RPG, adventúra a dobrodružný, – Temný svet čaká – Cestujte zničeným svetom Penumbra a preskúmajte jedinečné oblasti plné rozmanitých nepriateľov, ostrých 3D plošinovkových výziev, úloh, zberateľských predmetov a ďalších.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1345
Autonauts – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: stratégia a simulátor, – Cestujte vesmírom a vytvárajte osady na neobývaných planétach s jediným cieľom: uviesť svety do pohybu pomocou sily automatizácie.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1344
Graven – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – akcia, tajomstvo a šanca na spásu, to všetko vás čaká v drsnej akčnej logickej hre GRAVEN z pohľadu prvej osoby, preskúmajte temný fantasy svet ako neprávom odsúdený kňaz a bojujte s ľudskými mormi, s divochmi a nadprirodzenom pomocou zbraní, mágie a prostredia
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1335
Talisman: Digital Edition – 40 th Anniversary Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1296
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, – Nech už vás do zeme Gloomhaven priláka túžba po dobrodružstve, alebo vášnivá túžba po zlate trblietavom sa v tme, váš osud bude úplne iste rovnaký. Gloomhaven, digitálna adaptácia uznávanej doskovej hry, v sebe spája taktické RPG a preliezanie dungeónov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1280
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1219ce
My Time at Sandrock: Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – vydajte sa do púštneho mestečka Sandrock a ujmite sa role začínajúceho staviteľa. S pomocou svojho spoľahlivého náradia zhromažďujte suroviny, stavajte stroje a postupne premeňte svoju schátranú dielňu na dobre fungujúcu výrobňu, s ktorou dokážete zachrániť mestečko pred ekonomickým krachom!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1275ce
3,0
Inspector Gadget: Mad Time Party – Day One Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a detský, – Metro City padlo do rúk zradného doktora Clawa a jeho agentov zo zločineckej organizácie M. A. D. Inšpektor Šikula ho teraz môže zachrániť jedine tak, že sa vydá pomocou stroja času na cestu do minulosti. Zariadenie sa ale pokazí a niekoľko inšpektorových predkov sa namiesto toho ocitne v našej dobe.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1274
Dead Cells: Return to Castlevania Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a arkády, – Roguelite akčná plošinovka žánru metroidvania. Skúmajte rozľahlý, neustále sa meniaci hrad. za predpokladu, že sa v brutálnych 2D súbojoch inšpirovaných hernou sériou Dark Souls dokážete prebojovať cez jeho strážcu.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1265
Weird West: Definitive Edition Deluxe – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Objavte temnú fantasy reimagináciu Divokého západu, kde sa o hranicu delia strážcovia zákona a pištolníci s fantastickými bytosťami. Vydajte sa na cestu príbehu o pôvode skupiny netypických hrdinov, ktorí sa do legiend zapísali rozhodnutiami, ktoré učiníte v neľútostnej zemi.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1251de
Weird West: Definitive Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Objavte temnú fantasy reimagináciu Divokého západu, kde sa o hranicu delia strážcovia zákona a pištoľníci s fantastickými bytosťami. Vydajte sa na cestu príbehu o pôvode skupiny netypických hrdinov, ktorí sa do legiend zapísali rozhodnutiami, ktoré učiníte v neľútostnej zemi.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1251
5,0
Baten Kaitos I & II HD Remaster – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1247
Baby Shark: Sing And Swim Party – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády a detský, – plávajte so žraločou rodinou cez šíry oceán a užite si festival Fin-tastic; vyberte si jednu z piatich prispôsobiteľných postáv a hrajte buď v bežeckom, alebo rytmickom hernom režime; spievajte a plávajte na fin-omenálne pesničky a získajte za odmenu veľa hudobných kariet, ktoré si môžete pridať do svojho albumu
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1246
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged – Pure Fire Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: závodné a arkády; – ak ste si mysleli, že prvá kapitola bola úžasná, tak sa pripravte, pretože druhý diel vás ohromí vďaka neuveriteľným novým funkciám!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1227pfe
Five Nights at Freddys: Security Breach – Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – vžite sa do úlohy Gregoryho, malého chlapca uväzneného cez noc v zábavnom komplexe Mega Pizzaplex Freddyho Fazbeara; s pomocou samotného Freddyho budete musieť prežiť nielen takmer neutíchajúcu štvanicu organizovanú na vás novo spracovanými postavami zo série Five Nights at Freddy’s, ale aj veľa ďalších desivých hrozieb.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1223ce
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves – Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, ; – Pripravte sa zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvo s Grendizerom, slávnym obrím robotom; táto akčná dobrodružná hra vytvorená kultového anime seriálu vás vtiahne hlboko do sveta jeho autora Go Nagaia
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1222ce
Flashback 2 – Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, - Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, - Legendárny Flashback sa konečne vracia v modernom grafickom spracovaní as vylepšenou hrateľnosťou, navyše pod taktovkou svojho pôvodného tvorcu!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1221ce
Daymare: 1994 Sandcastle – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – čaká na vás kombinácia neľútostných smrtiacich nepriateľov, hardcore akčných herných mechanizmov, environmentálnych hádaniek, mrazivého soundtracku, opatrného prieskumu a výdatnej porcie koncentrovaného hororu
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1218
Starsand
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – mystická survival hra z vlastného pohľadu zasadená do dún tajomnej púšte, ukrývajúcich otvorený svet plný nebezpečenstva, rozľahlých prostredí a záhadných udalostí; preskúmajte, lovte, vyrábajte, stavajte, ale hlavne prežite!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1476nad
Starsand – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – mystická survival hra z vlastného pohľadu zasadená do dún tajomnej púšte, ukrývajúcich otvorený svet plný nebezpečenstva, rozľahlých prostredí a záhadných udalostí; preskúmajte, lovte, vyrábajte, stavajte, ale hlavne prežite!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1217
Noob: The Factionless
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – fantasy RPG s taktickými ťahovými súbojmi zasadené do sveta francúzskej mediálnej franšízy Noob, ktorá pojednáva o epických a predovšetkým humorných dobrodružstvách tímu neskúsených hráčov fiktívneho MMORPG Horizon
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1474nad
Všetko, čo vieme (špeciály)Pokémon Legends: Z-A – Všetko, čo vieme Pokémon Legends: Arceus od štúdia Game Freak bol čo sa týka noviniek a inovácií asi najčerstvejším vetrom v pokémonskej sérii za posledných niekoľko rokov. Oznámenie pokračovania tejto, povedzme, svojráznej odbočky od hlavnej pokémonskej línie nás teda rozhodne...
V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Nemalú zásluhu na popularite Fortnite Battle Royale majú aj kozmetické skiny, ktoré stavili na originálne dizajny a veľkú porciu nadhľadu a vtipu. Čo to vlastne tie slávne Fortnite skiny sú a ako fungujú? Na tieto otázky vám poskytne odpoveď náš článok, kde nájdete aj...
hry na PCNajlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30 Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca.
Najmä v prvej polovici apríla bude mať väčšina hráčov zrejme príležitosť dohnať niektoré herné resty, poriadna nálož noviniek na nás totiž čaká až koncom mesiaca. Za pozornosť stojí najmä akčná hack and slash adventúra Stellar Blade vychádzajúca exkluzívne na...
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií