Doručení zdarma Alzaboxy

Hry na PS5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
Typ
Hra
(857)
DLC/herný doplnok
(3)
Platforma
PlayStation 5
(856)
PlayStation 4
(424)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(3)
Žáner
Akčný
(534)
RPG
(130)
Simulátor
(99)
Strieľačky
(96)
Arkády
(92)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(1)
PlayStation 5 optimalizácia
(428)
Neoptimalizované pre Next-gen
(66)
Textová lokalizácia
CS
(124)
EN
(863)
DE
(629)
HU
(28)
RU
(44)
PL
(55)
FR
(114)
ES
(68)
IT
(73)
Zh
(10)
KR
(2)
JP
(2)
Zvuková lokalizácia
CS
(3)
EN
(854)
DE
(443)
RU
(16)
PL
(13)
FR
(47)
ES
(40)
IT
(39)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(5)
Vekové obmedzenie
1 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 5 logo

Herná konzola je len taká dobrá, ako dobré sú jej hry. A na PlayStation 5 mieria tie najlepšie. Môžete sa tešiť na širokú ponuku exkluzívnych aj multiplatformných titulov, ktoré vám prinesú úplne nové zážitky a zároveň plne využijú potenciál next-genového hardvéru.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
864 položiek
Human Fall Flat: Dream Collection – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, logický a párty, – zábavná, odľahčená fyzikálna plošinovka zasadená do sveta vznášajúcich sa snových krajín, ktorú je možné hrať sólo, v lokálnej kooperácii na rozdelenej obrazovke až pre dvoch hráčov alebo až s ôsmimi hráčmi online pre ešte viac smiechu!
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0459
Gord – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia a adventúra, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégie a adventúra, – temná dobrodružná strategická hra, zasadená do nehostinných, spustnutých krajín inšpirovaných slovanskou mytológiou
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0455
LEGO Brawls – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – rodinná videohra plná bitiek! Spojte oficiálne LEGO kocky a vytvorte jedinečných bojovníkov, doplnených o vlastné vylepšenia prispôsobené preferenciám a hernému štýlu každého hráča. Súťažiť medzi sebou budete všetkým, čo vám príde pod ruky – od bagiet a koláčových diel po boomboxy a raketové päste.
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0247
DNF Duel – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Vyberte si z 10 okúzľujúcich postáv, z ktorých každá má svoje vlastné schopnosti a osobnosť. Prekabáťte, prekabáťte alebo rovno porazte svojich protivníkov a staňte sa majstrom ultimátnej vôle!
55,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0241
Welcome to ParadiZe – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Chceš mať vlastného zombie parťáka? Verného priateľa, ktorý ťa ochráni pred svojimi vrstovníkmi a bude ťa sprevádzať na tvojich dobrodružstvách? ParadiZe ti toto splní! U nás robia zombíci všetku špinavú prácu. Toto je ParadiZe! Vitaj!
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0594
1,0
Vertigo 2 – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky, adventúra a virtuálna realita, – PS5 (s mechanikou), kompatibilný s PS VR2, krabicová verzia, žáner: akčné, strieľačky, adventúra a virtuálna realita; Hlboko v podzemí v dosahu kvantového reaktora VII sa prebúdzate, aby ste dokončili svoju cestu domov; budete musieť čeliť bizarnej mimozemskej flóre a faune presakujúcej z iných vesmírov – a smrtiacim androidným bezpečnostným jednotkám, ktorých úlohou je vyčistiť reaktor od všetkého živého; skúste určiť, komu veriť, pretože zlovestní agenti číhajú len tak mimo dohľadu
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0580
Cry Babies Magic Tears: The Big Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský, – Mimča z obľúbeného animovaného seriálu Cry Babies Magic Tears sú pripravené súťažiť! Každé víťazstvo v turnaji o zlatý cumlík ich zavedie do nového prostredia zasadeného do sveta ich seriálu, od údolia Detských fľašiek cez horu Fantasy, záliv Tutti Frutti, Icy World až po úplne nové prostredie – planétu Tear!
32,90 € 33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1548
Inspector Gadget: Mad Time Party – Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a detský, – Metro City padlo do rúk zradného doktora Clawa a jeho agentov zo zločineckej organizácie M. A. D. Inšpektor Šikula ho teraz môže zachrániť jedine tak, že sa vydá pomocou stroja času na cestu do minulosti. Zariadenie sa ale pokazí a niekoľko inšpektorových predkov sa namiesto toho ocitne v našej dobe.
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1521
Rainbow High Runway Rush – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a párty, – vitajte vo svete Rainbow High; ide nám o to, aby sme dali vyniknúť svojej pravej farbe prostredníctvom kreativity, módy a priateľstva. Pokiaľ zvládnete dúhovú strednú, zvládnete čokoľvek
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0468
Synth Riders Remastered Edition – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, - Čiastočne tanečná hra vo voľnom štýle a čiastočne boxerská, rytmická hra, ovládnite svoje zručnosti a vyšplhajte sa na vrchol rebríčka v 58 skladbách.
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0405
Prodeus – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1415
Asterix & Obelix: Slap Them All! – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0351
MADDEN NFL 23 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Plánujte a premýšľajte budúce ťahy ako hlavný tréner v NFL s vylepšeným skautingom, správou tímu a každotýždenným stanovením stratégie, ktoré vám pomôžu doviesť organizáciu na vrchol.
Kúpiť s kódom ALZADNI10 7,11 €
7,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1341
Spacebase Startopia – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – hra stavia na základoch originálu budovateľskej stratégie a bojov v reálnom čase
15,86 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX887
4,9 50×
Assassins Creed Origins – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Ponorte sa do tajomnej časti ľudskej histórie v ďalšom pokračovaní série Assassin's Creed s podtitulom Origins a spoznajte napínavý príbeh o vzniku Asasínskeho bratstva a prvého asasína vôbec.
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX096f
GYLT – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčná, dobrodružná a logická; prežite príbeh dievčatka Sally, ktorého život nebol nikdy ľahký, ale od chvíle, keď zmizla jej malá sesternica Emily, je ešte horšia; potom, čo musí utiecť pred bandou bitkárov, sa Sally ocitne v pokrivenej verzii svojho domovského mestečka, v ktorej sa jej obavy a nepekné spomienky zhmotňujú zvráteným a veľmi realistickým spôsobom
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1558
Dolphin Spirit: Ocean Mission – Day One Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – vzdelávacia dobrodružná hra s prímesou fantázie a tajomna, zasadená na nádherný tropický ostrov Maupiroa. Dôkladne tento ostrov preskúmajte a objavte všetky tajomstvá ukrývajúce sa v hlbinách oceánu rozprestierajúceho sa, kam len oko dovidí.
Kúpiť s kódom ALZADNI50 11,95 €
Zľavnené -23 %
23,90 € 30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0565
Trepang2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Staňte sa najväčším drsňákom zo všetkých v hre Trepang2 – v krvavej, akcii nabitej strieľačke z vlastného pohľadu, zasadenej do vzdialenej budúcnosti. Uhýbajte strelám nepriateľov, urobte im peklo zo života a zanechajte za sebou v tejto drsnej a frenetickej strieľačke spúšť nebývalého rozsahu.
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0554
DreamWorks Trolls Remix Rescue – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a detský, – Hrajte za Poppa, Vetvíka a ďalších obľúbených Trollov od štúdia DreamWorks a skúmajte, rozbíjajte, tancujte a bojujte v snahe zachrániť Trollie kráľovstvo pred zlomyseľným majstrom melódií, ktorý by rád zmenil harmóniu trollích piesní!
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0536
Dead Cells: Return to Castlevania Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a arkády, – Roguelite akčná plošinovka žánru metroidvania. Skúmajte rozľahlý, neustále sa meniaci hrad. za predpokladu, že sa v brutálnych 2D súbojoch inšpirovaných hernou sériou Dark Souls dokážete prebojovať cez jeho strážcu.
Zľavnené -8 %
32,90 € 35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0509
Transformers: EarthSpark – Expedition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1504
Mortal Shell – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – akčné RPG inšpirované sériou Dark Souls; zatiaľ čo zvyšky ľudstva upadajú a podliehajú rozkladu, fanatickí nepriatelia obsadzujú trosky; nemajú žiadne zľutovanie a vaše prežitie tak záleží na prvotriednom inštinkte, presnosti a inštinktoch
Kúpiť s kódom ALZADNI50 9,95 €
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1456
Firefighting Simulator: The Squad – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Spusťte sirénu svojho hasičského vozidla, popadnite hadicu, haste reálne požiare a zachraňujte životy. Objavte cez 30-rozmanitých lokácií na nasadenie po celom meste, inšpirovanom západným pobrežím Severnej Ameriky.
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1452
Cobra Kai 2: Dojos Rising – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Naberajte nováčikov. trénujte. bojujte! Turnaj „All Valley Karate Tournament“ už čaká!
Zľavnené -59 %
15,90 € 38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1380

Hry na PS5

Hry na PS5

V kategórii Hry na PS5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 864 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na PS5 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry na PS5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry na PS5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry na PS5 recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií