Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Hry na virtuálnu realitu

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

VR hry prinášajú množstvo hodín rôznorodej zábavy, a to pre celú rodinu. Či už máte počítač alebo konzolu a záľubu v akčných, RPG či pretekárskych hrách, z ponuky VR hier si určite vyberiete. Čítajte ďalej, s ponukou hier a nenahraditeľnými VR doplnkami vás radi zoznámime.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
62 položiek
The Last Worker
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – PS5 (s mechanikou), kompatibilné s PS VR2, Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: akčný
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0407nad
The Last Worker – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, - Pohlcujúce príbehové dobrodružstvo, ktoré sa sústredí na poslednú obranu osamelého robotníka v stále automatizovanejšom svete a je jedinečnou kombináciou simulácie práce a strategickej hry v štýle stealth.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0407
After the Fall – Frontrunner Edition – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a VR, – vydajte sa do pozostatkov postapokalyptického Los Angeles, používajte smrtiace zbrane a ničivé schopnosti so skutočnými pohybmi, zatiaľ čo budete rozvíjať svoj bojový štýl a spojíte sily s hráčmi z celého sveta, aby ste sa stretli s hordami nemŕtvych a mohutnými bossmi a zanechali mesto v lepšom stave ako vaši predchodcovia.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1288
Windlands 2 – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1212
Wanderer – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponor sa do nádherne prepracovaných svetov a vydaj sa na cestu časom, počas ktorej sa pokúsiš o obnovu ľudstva.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1211
Gravitational – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický a VR – cenami ovenčená fyzikálna logická VR hra, ktorá sa odohráva v utopistickej budúcnosti, kde spolu veľké korporácie pretekajú vo vývoji systémov na „gravitačné cestovanie a kontrolu“ systémov, ktoré budú znamenať svetovú revolúciu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1123
Vader Immortal: A Star Wars VR Series – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a VR, – filmový interaktívny zážitok, ktorý vás prenesie do veľmi, veľmi vzdialenej galaxie a zasadí do úlohy pašeráka pracujúceho v blízkosti ohnivej planéty Mustafar, ktorú Darth Vader nazýva svojím domovom. Ocitnete sa na veľkolepej výprave, kde môžete zdokonaľovať svoje schopnosti so svetelným mečom, vyhýbať sa nebezpečenstvu a stretnúť sa tvárou v tvár so samotným Vaderom.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1121
5,0
The Curious Tale of the Stolen Pets – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: dobrodružný a VR – prežite interaktívny príbeh o detských zázrakoch! Pomôžte svojmu dedkovi vyriešiť záhadu ukradnutých zvieratiek a preskúmajte úžasné miniatúrne svety vytvorené od základu pre virtuálnu realitu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1115
Mask Maker – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný a VR, – strhujúce VR dobrodružstvo, ktoré sleduje príbeh učňa výrobcu masiek. Preskúmajte svet, pozorujte jedinečné spôsoby každej kultúry, ktorú navštívite.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX997
ATV Drift and Tricks – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Vyberte si pretekára, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu jazdnému štýlu, a vydajte sa s ním zdolávať terén v mnohých rôznych prostrediach, vo dne aj v noci. Preháňajte sa púšťami aj oázami, lesom, horami alebo okolo hlbokých jazier a do diaľky sa vinúcich riek.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX984
Form / Twilight Path VR – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický, dobrodružný a VR
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX972
Creed: Rise to Glory – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX969
Yupitergrad – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: VR – hra na kozmonauta, kde môžete štýlovo lietať po vesmírnej stanici. Ide o jedinečný zážitok, ktorý kombinuje plošinovku vo VR s logickými hádankami a bláznivou napínavou arkádou.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX955
Drunkn Bar Fight – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: arkády
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX939
Hitman 3: Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, žáner: akčný – agent 47 sa vracia ako nemilosrdný profesionál pre najdôležitejšie kontrakty celej svojej kariéry. Za pomoci agentky Diany Burnwood spojí sily so strateným priateľom Lucasom Grayom. Ich poslaním je eliminovať partnerov Providence. Deluxe Edition zahŕňa Deluxe Escalation Contracts, Deluxe obleky a predmety, Digitálny soundtrack, Digitálnu “World od HITMAN“ knihu a komentár režiséra.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX938de
The Walking Dead: Saints and Sinners – Complete Edition – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a VR, – preskúmaj pustatiny hlboko na juhu Ameriky, ktoré vďaka virtuálnej realite ožívajú okolo teba. Bojuj s nemŕtvymi, hľadaj zásoby v zatopených troskách New Orleans a postáv sa bolestivým voľbám, ktoré sa týkajú teba aj ľudí okolo.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX932
3,7
The Walking Dead: Onslaught – Steelbook Edition – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný – prežite pôvodný príbeh po udalostiach vojny s pozostalými. Bojujte ako Rick, Daryl, Michonne a Carol a zháňajte potrebné materiály, aby ste mohli znovu vybudovať osadu, obnoviť spoločnosť a pripraviť sa na masaker, kedy budete likvidovať oživené mŕtvoly. K tejto edícii získate navyše exkluzívny steelbook, skiny Sheriff Rick a Hunter Daryl, zlatú katanu a zlatý boxer, ikonické skiny zbraní zo seriálu, vrátane Lucille, dodatočné výrobné materiály, 2 tlačené pohľadnice, sadu 5 digitálnych pohľadníc, digitálny artbook, digitálny soundtrack a motívy/avatary pre PSN účet
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX899se
5,0
The Walking Dead: Onslaught – Deluxe Edition – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný – prežite pôvodný príbeh po udalostiach vojny s pozostalými. Bojujte ako Rick, Daryl, Michonne a Carol a zháňajte potrebné materiály, aby ste mohli znovu vybudovať osadu, obnoviť spoločnosť a pripraviť sa na masaker, kedy budete likvidovať oživené mŕtvoly. S Deluxe edíciou získate navyše 2 tlačené pohľadnice, sadu 5 digitálnych pohľadníc, digitálny artbook, digitálny soundtrack a motívy/avatary pre PSN účet.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX899de
5,0
The Walking Dead: Onslaught – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – prežite pôvodný príbeh po udalostiach vojny s pozostalými. Bojujte ako Rick, Daryl, Michonne a Carol a zháňajte potrebné materiály, aby ste mohli znovu vybudovať osadu, obnoviť spoločnosť a pripraviť sa na masaker, kedy budete likvidovať oživené mŕtvoly. Ku základnej edícii získate digitálny artbook, digitálny soundtrack a motívy/avatary pre PSN účet.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX899
Raw Data and Sprint Vector: Double Pack – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a VR, – v Raw Data sa musíte prebojovať cez zástupy robotických nepriateľov pri snahe ukradnúť dáta zo skorumpovanej Eden Corporation | Sprint Vector je športová adrenalínová plošinovka, v ktorej vyzvete ostatných hráčov v pretekoch plným prekážok
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX880
Ninja Legends – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a VR, – vyskúšajte, aké je to byť ninja! Budete čeliť nepriateľským vlnám s celým radom zbraní, od smrtiacej katany až po luk.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX879
Headmaster: Extra Time Edition – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – použite VLASTNÚ HLAVU a odrážajte virtuálne lopty v strhujúcej škále výziev, ktoré si užije každý.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX840
Budget Cuts – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný a VR – VR hra, v ktorej musíte mrštne prebehnúť, preplaziť sa alebo sa prebojovať strhujúcou akciou, pri ktorej strieka olej na všetky strany!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX826
Mini Motor Racing X – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: pretekársky
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX812
hry na VRHry na VR – najlepšie tituly pre virtuálnu realitu: Top 30 Virtuálna realita dokáže rozdeliť hráčsku obec podobne ako spor o najlepšiu konzolu. Niekto na VR okuliare nedá dopustiť, iný ich nenávidí a mnohým hráčom sú zatiaľ ľahostajné. Pre fanúšikov a záujemcov pravidelne aktualizujeme náš výber a hľadáme medzi desiatkami viac...
Sony svoj nový headset na virtuálnu realitu PS VR2 odprevadí novými hrami a vôbec prvou oznámenou PS VR2 exkluzivitou je Horizon Call of the Mountain. O hre toho zatiaľ príliš nevieme, pokiaľ by sme však mali hádať, najskôr nás čaká trošku odlišný náhľad na udalosti v...
Google Cardboard sú lacné a jednoduché okuliare na virtuálnu realitu. Hlavným prvkom je váš mobilný telefón vložený do konštrukcie okuliarov. Napriek jednoduchému princípu sľubuje Google Cardboard hodiny zábavy.
novinkyOculus Quest 2 chce vziať domácnosti útokom tiež vďaka Splinter Cell a Assassin's Creed (NOVINKA) Virtuálna realita sa pomaly, ale isto stáva súčasťou herných domácností. Obdobie nesmelého oťukávania skončilo a na 3D okuliare sa postupne dostávajú celosvetové hity ako Half-Life: Alyx, The Walking Dead: Saints & Sinners alebo Marvel’s Iron Man VR, ktoré nás...
Ušetrite až 225 € pri nákupe herných komponentov a príslušenstva od spoločnosti Asus. Stačí len v období od 8. do 27. marca využiť akciu, ktorá sa týka niekoľkých desiatok produktov – od základných dosiek cez monitory, sieťové riešenia po príslušenstvo. Ale nielen to.
PlayStation 4 sa už pripravuje na odchod do konzolového dôchodku, úsvit svojho života však spestruje hráčom titulmi ako je The Last of Us Part II, Ghost of Tshusima či pre fanúšikov virtuálnej reality práve vychádzajúcim Marvel's Iron Man VR. Štúdio Camouflaj od...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií