MS hokej Star Wars

Archív - Logické videohry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
138 položiek
Embr – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, adventúra, dobrodružný a logický, – V tomto bezplatnom režime pre 4 hráčov pre viac hráčov pracujte ako tím, aby ste zachránili klientov pred ohňom a zneškodnili bomby nastražené konkurenčnými korporatnými špiónmi. Ale dávajte si na spoluhráčov pozor... Nie všetkým sa dá veriť.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1346
GYLT: Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Prežite príbeh dievčatka Sally, jej život nebol nikdy ľahký, ale od chvíle, kedy zmizla jej malá sestrenica Emily, je ešte horší. Potom, čo musí utiecť pred bandou bitkárov, sa Sally ocitne v pokrivenej verzii svojho domovského mestečka, v ktorom sa jej obavy a nepekné spomienky zhmotňujú zvráteným a veľmi reálnym spôsobom.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0581ce
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov aj samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postav, Kate Walkerové a Dany Rozeové, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1534ce
DARQ Ultimate Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1404nad
DARQ Ultimate Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – DARQ sleduje príbeh o mladom chlapcovi menom Lloyd, ktorý sa ocitá v snovej realite. Zatiaľ čo cestuje týmto lucidným snom, začína si bolestivo uvedomovať, že pokúšať sa utiecť je márne, ale zároveň sa do tohto sveta zakrádajú nočné mory. Ako hráč povediete Lloyda svetom, kde tradičné fyzikálne zákony neplatia.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1144
5,0
DARQ Ultimate Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: logický, – DARQ sleduje príbeh o mladom chlapcovi menom Lloyd, ktorý sa ocitá v snovej realite. Zatiaľ čo cestuje týmto lucidným snom, začína si bolestivo uvedomovať, že pokúšať sa utiecť je márne, ale zároveň sa do tohto sveta zakrádajú nočné mory. Ako hráč povediete Lloyda svetom, kde tradičné fyzikálne zákony neplatia.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0301
DARQ Ultimate Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – DARQ sleduje príbeh o mladom chlapcovi menom Lloyd, ktorý sa ocitá v snovej realite. Zatiaľ čo cestuje týmto lucidným snom, začína si bolestivo uvedomovať, že pokúšať sa utiecť je márne, ale zároveň sa do tohto sveta zakrádajú nočné mory. Ako hráč povediete Lloyda svetom, kde tradičné fyzikálne zákony neplatia.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0353
DARQ Ultimate Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – DARQ sleduje príbeh o mladom chlapcovi menom Lloyd, ktorý sa ocitá v snovej realite. Zatiaľ čo cestuje týmto lucidným snom, začína si bolestivo uvedomovať, že pokúšať sa utiecť je márne, ale zároveň sa do tohto sveta zakrádajú nočné mory. Ako hráč povediete Lloyda svetom, kde tradičné fyzikálne zákony neplatia.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1404
1,0
Syberia: The World Before – Collectors Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov i samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postáv, Kate Walkerovej a Dany Rozeovej, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0300
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov i samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postáv, Kate Walkerovej a Dany Rozeovej, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0350
CoComelon: Play with JJ – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1132
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1324nad
5,0
Deliver Us The Moon – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Zahrajte si kritikou uznávanú hru Deliver Us The Moon vôbec po prvý krát na konzolách novej generácie. Vychutnajte si ultimátnu edíciu cenami ovenčenej hry od štúdia KeokeN Interactive, prinášajúci kompletne remasterovaný herný zážitok v ohromujúcim rozlíšením 4K s nadpozemskou grafikou a hernými prvkami novej generácie, ktoré dodávajú tomuto epickému sci-fi thrilleru novú hĺbku.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0265
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – Zhostite sa rolí dvoch novo menovaných špeciálnych agentov Mizuki a Ryukiho, ktorí pri svojej práci využívajú služby autonómnych umelých inteligencií Aiby a Tamy, prebývajúcich v ich umelých očných buľvách. Hra sa skladá z dvoch častí – v prvej budete skúmať miesta činu a vykonávať výsluchy, zatiaľ čo v druhej budete pátrať po stopách v snoch podozrivých osôb a kľúčových svedkov. S pomocou oboch týchto častí potom budete získavať dôkazy, ktoré vám pomôžu nielen vyriešiť tento neobvyklý prípad, ale aj odhaliť tajomný plán známy iba ako „Nirvana Initiative“.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1064
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Zhostite sa rolí dvoch novo-menovaných špeciálnych agentov Mizuki a Ryukiho, ktorí pri svojej práci využívajú služby autonómnych umelých inteligencií Aiby a Tamy, prebývajúcich v ich umelých očných buľvách. Hra sa skladá z dvoch častí – v prvej budete skúmať miesta činu a vykonávať výsluchy, zatiaľ čo v druhej budete pátrať po stopách v snoch podozrivých osôb a kľúčových svedkov. S pomocou oboch týchto častí potom budete získavať dôkazy, ktoré vám pomôžu nielen vyriešiť tento neobvyklý prípad, ale aj odhaliť tajomný plán známy iba ako „Nirvana Initiative“.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1324
5,0
Insomnis Enhanced Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – ujmite sa úlohy Joe Casteveta, ktorý sa bude musieť vysporiadať so záhadným dedičstvom, ktoré práve dostal, a v priebehu toho odhaliť všetky tajomstvá sídla Castevetov.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0226
The Quarry (Predobjednávka) – Xbox One Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Microsoft Store, žáner: akčný a logický, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1957
The Quarry: Deluxe Edition (Predobjednávka) – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Microsoft Store, žáner: akčný a logický, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1955
The Quarry (Predobjednávka) – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Microsoft Store, žáner: akčný a logický
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1956
5,0
The Quarry – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a logický, – partička tínedžerov usporiada posledný deň na letnom tábore oslavu; žiadne deti; žiadni dospelí; žiadne pravidlá; veci ale naberú rýchly spád; tínedžeri začnú byť prenasledovaní niečím nebezpečným a krvilačným a čaká ich noc hrôzy; priateľské žarty a flirt idú bokom a čaká ich rozhodnutie na život a na smrť
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0220
5,0
Syberia: The World Before – Deluxe Edition
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a logický, – Vydajte sa s nami na napínavé dobrodružstvo na pozadí vzostupu hnutia Brown Shadow a objavte spojenie medzi Kate Walker a Danou Roze, ktoré čelia mnohým hrozbám v rôznych časových obdobiach.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1353
Tandem: A Tale of Shadows
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – pomôžte Emme a medvedíkovi Fentonovi vyriešiť záhadu zmiznutia slávneho kúzelníka Thomasa Kanea
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1008nad
Tandem: A Tale of Shadows – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – hra sleduje tvrdohlavú desaťročnú Emmu a záhadného plyšového medvedíka menom Fenton snažiacich sa prísť na kĺb náhlemu zmiznutiu malého Thomasa Kanea, syna slávnych kúzelníckych rodičov. Skúmajte opustené rodinné sídlo, využívajte hru svetla a tieňov a pomôžte Emme a jednému veľmi neobyčajnému medvedíkovi s ich napínavým pátraním po Thomasovi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1280
Tandem: A Tale of Shadows – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – hra sleduje tvrdohlavú desaťročnú Emmu a záhadného plyšového medvedíka menom Fenton snažiacich sa prísť na kĺb náhlemu zmiznutiu malého Thomasa Kanea, syna slávnych kúzelníckych rodičov. Skúmajte opustené rodinné sídlo, využívajte hru svetla a tieňov a pomôžte Emme a jednému veľmi neobyčajnému medvedíkovi s ich napínavým pátraním po Thomasovi.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1008
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií