Stellar Blade Stellar Blade

Archív - Športové hry na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
52 položiek
4,0
Just Dance 2023 Retail Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, párty a pohybový, – obsahuje kód na stiahnutie hry, prívesok a bonusový obsah
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1086R
Olli Olli World – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a športový, – odvážna skejtbordová akčná hra. Skejtujte a preplávajte živým a pulzujúcim svetom Radlandie, stretávajte sa s farebnými postavami, zatiaľ čo budete robiť rôzne triky, aby ste objavili mystických skejt bohov na svojej výprave za Gnarvanou.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1146
NBA 2K23
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1346nad
5,0
Just Dance 2023 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, párty a pohybový, – obsahuje kód na stiahnutie hry
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1086
NBA 2K23 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Súťažte za svoje obľúbené tímy a hviezdy NBA a WNBA a zažite vrchol skvelej hrateľnosti. S najlepšou vizuálnou prezentáciou vo svojej triede, vylepšenou umelou inteligenciou hráčov, aktuálnymi súpiskami a historickými tímami sa hra nikdy nezdala skutočnejšia a ucelenejšia.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1083
Matchpoint – Tennis Championships
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1027nad
Matchpoint – Tennis Championships – Legends Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, – kombinuje elegantné animácie postáv, autentickú fyziku loptičiek a vylepšenú kontrolu hráča, vďaka čomu replikuje realistický rytmus zápasu. Každé kývnutie a úder pôsobí jedinečne a uspokojivo.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1027
2,0
Lets Get Fit – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, – Let’s Get Fit je interaktívny, zábavný a podmanivý spôsob, ako sa dostať do formy. Ponúka najviac fitness disciplín – od gymnastiky cez posilňovanie po zumbu a crossfit. Hra prenesie hráča z uzavretej telocvične do kreatívnych priestorov v otvorenom svete, aby vám ponúkla viac než len obyčajné cvičenie.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1026
OddBallers – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, športový a párty, – Pokrčte kolená a vystrčte boky, je čas na intenzívnu dávku tvrdej vybíjanej! OddBallers je nesmierne očarujúca a úplne bláznivá párty hra pre viacerých hráčov, kde sa v každom kole hrá nový, absurdný typ vybíjanej. Zhromaždite svojich najlepších nepriateľov a pripravte sa na holenie oviec kosačkami, preťahovanie s traktormi, mlátenie so smradľavými záchodmi – a áno dôjde aj na vybíjanie loptou.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1011
Grand Mountain Adventure: Wonderlands – Limited Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Objavujte veľkolepé hory v open-world lyžiarskom a snowboardovom dobrodružstve!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW989
Instant Sports: Winter Games – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a párty, – vyberať môžete zo siedmich odlišných disciplín, ktoré si na zimnej dovolenke obvykle nevyskúšate a pri ktorých sa zaručene pobavíte s priateľmi aj celou rodinou. Vo viac ako desiatich rôznych lokáciách ležiacich pod poctivou snehovou perinou sa budete môcť sami alebo v zostave až štyroch hráčov pustiť do alpského lyžovania, skokov na lyžiach, bobovania, curlingu, snowboardového slopestylu, ice cross downhillu… alebo guľovania!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW949
Golf With Your Friends – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový a párty, – zahrajte si klasický minigolf, pars alebo vymeňte golfovú jamku za hokejovú bránku. S loptičkami súpera môžete manipulovať a premeniť ich napríklad na kocku ľadu alebo ich prilepiť na med.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW912
Instant Sports: Paradise – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, – môžete sa s priateľmi a rodinou zabávať na slniečku bez ohľadu na to, aké je vonku počasie. Vydajte sa na druhú stranu zemegule a bavte sa až so štyrmi hráčmi z pohodlia gauča!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW905
5,0
NBA 2K22 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový a arkády,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW894
5,0
FIFA 22 - Legacy Edition - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – vyskúšajte bezkonkurenčnú autentickosť a spracovanie futbalu vo FIFA 22 za sprievodu tých najväčších futbalových hviezd a tímov
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW893
Urban Trial Tricky – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový a arkády, – predvádzajte bláznivé triky a vzdorujte gravitácii! Vezmite motorku a ohromte ostatných záplavou tých najšialenejších trikov a ich dych vyrážajúcich kombinácií. Jazdite podľa ľubovôle tam a späť, vyvádzajte všemožné kúsky vo vzduchu a nechajte sa unášať zábavnou, rýchlo ubúdajúcou hrateľnosťou, pestrofarebnou grafikou a prepracovaným ovládaním.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW891
5,0
Just Dance 2022 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, párty a pohybové, – zoberte svojich priateľov a rodinu, pretože je čas zosilniť hlasitosť a uvoľniť sa! Just Dance 2022 sa vracia so 40 novými piesňami a svetmi. Pripojte sa ku komunite s viac ako 138 miliónov hráčov po celom svete a pretancujte sa až na vrchol!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW881
Fort Boyard
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Steam a Nintendo eShop, žáner: akčný, športový, arkády, dobrodružný a párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1114nad
Instant Sports: Tennis – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: športový, arkády a párty – vyberte si niektorú z takmer dvadsiatich rozmanitých postáv a hrajte sami alebo až v štyroch hráčoch na ktoromkoľvek z pätnástich odlišných kurtov. Hádžete, lobujte a majte na pamäti, že na správanie loptičky má vplyv aj druh povrchu.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW830
Pure Pool – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový – nechajte sa preniesť do nablýskaného a napínavého sveta biliardu! Vstúpte do životom prekypujúcej biliardovej herne bez toho, aby ste opustili pohodlie svojej obývacej izby.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW827
2,0
Instant Sports: Summer Games – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, arkády a párty, – obľúbená kolekcia športových hier Instant Sports sa vracia v rozšírenej edícii inšpirovanej letnými olympijskými hrami a prináša päť nových disciplín. Pôvodnú šesticu tvorenú tenisom, futbalovým brankárom, kolkami, baseballom, jazdou na rafte a prekážkovým behom doplňuje skok do výšky, hod oštepom, štafetový beh, trojskok a lukostreľba!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW789
4,8
Just Dance 2021 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: športový, párty a pohybové – je čas si zatancovať s Just Dance 2021! 40 nových pesničiek a prostredia, vďaka ktorým vydržíte pri Just Dance tancovať celý ďalší rok. Pripojte sa ku komunite čítajúcej viac ako 120 miliónov hráčov z celého sveta a prekonajte ich!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW710
5,0
NBA 2K21 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW694
Tennis World Tour 2 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, – hrajte za svetové tenisové špičky, alebo si vytvorte svoju vlastnú postavu a dominujte svetovému rebríčku.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW693
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
Fanúšikovia sveta Harryho Pottera bedujú nad absenciou ich obľúbeného športu v inak nesmierne úspešnom akčnom RPG Hogwarts Legacy. Vydavateľstvo Warner Bros. však ponúka náhradu vo forme samostatnej multiplayerovej hry Harry Potter: Quidditch Championship, ktorá sa...
recenziaOlliOlli World (RECENZIA) – Skateboardovým bohom ľahko a rýchlo Dosky na kolieskach sa tešia vo svete počítačových hier stále slušnému záujmu, o čom nesvedčí iba remake Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 či chystané vydanie titulu Skate 4, ale aj dnes recenzovaná 2D platformovka OlliOlli World. Na rozdiel od prvých dvoch...
Mnoho hráčov už musí mať vytvorený nepodmienečný reflex, ktorý vidinou padajúceho farebného lístia nespúšťa slintanie, ale núti všetky futbalovo pozitívnych obuť virtuálne kopačky. Nemôže za to nikto iný ako EA Sports so svojou sériou FIFA, ktorá sa objavuje v jesenných...
Pod bezodným košmi vládne v hernom svete len jedna značka, a to NBA 2K. Už niekoľko rokov sa na naleštených palubovkách najvyššej basketbalovej zámorskej súťaže preháňame vďaka štúdiu Visual Concepts, ktoré si dalo za cieľ previesť celosvetovo obľúbený šport čo...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií