AD elektro AD elektro

Articles in the category Nintendo Switch Sports Games

Catalogue
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM)

Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM)

V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka. Read more
Najlepšie hry na Nintendo Switch: TOP 30

Najlepšie hry na Nintendo Switch: TOP 30

Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito titulmi rozhodne nešliapnete vedľa, tak pokračujte v čítaní. Read more
Harry Potter: Quidditch Championship – Všetko, čo vieme

Harry Potter: Quidditch Championship – Všetko, čo vieme

Fanúšikovia sveta Harryho Pottera bedujú nad absenciou ich obľúbeného športu v inak nesmierne úspešnom akčnom RPG Hogwarts Legacy. Vydavateľstvo Warner Bros. však ponúka náhradu vo forme samostatnej multiplayerovej hry Harry Potter: Quidditch Championship, ktorá sa sústredí výlučne na metlobal. Vytvorte si svojho hráča a stretnite sa s priateľmi a ďalšími hráčmi v boji o zlatú strelu. Všetko, čo o Harry Potter: Quidditch Championship potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more
OlliOlli World (RECENZIA) – Skateboardovým bohom ľahko a rýchlo

OlliOlli World (RECENZIA) – Skateboardovým bohom ľahko a rýchlo

Dosky na kolieskach sa tešia vo svete počítačových hier stále slušnému záujmu, o čom nesvedčí iba remake Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 či chystané vydanie titulu Skate 4, ale aj dnes recenzovaná 2D platformovka OlliOlli World. Na rozdiel od prvých dvoch menovaných sa neberie tak vážne, ale to nijako neznižuje jej návykovú hrateľnosť, ako sa dozviete v ďalších riadkoch.

Read more
FIFA 22 (RECENZIA) – Next-gen nahráva realizmu

FIFA 22 (RECENZIA) – Next-gen nahráva realizmu

Mnoho hráčov už musí mať vytvorený nepodmienečný reflex, ktorý vidinou padajúceho farebného lístia nespúšťa slintanie, ale núti všetky futbalovo pozitívnych obuť virtuálne kopačky. Nemôže za to nikto iný ako EA Sports so svojou sériou FIFA, ktorá sa objavuje v jesenných mesiacoch spoločne so štartom európskych ligových súťaží. Ani tento rok sa nevymyká pravidelným návykom, a preto sa v našej recenzii môžeme poriadne pozrieť na titul FIFA 22.

Read more
NBA 2K22 (RECENZIA) – Realizmus s mikrotransakčnou príchuťou

NBA 2K22 (RECENZIA) – Realizmus s mikrotransakčnou príchuťou

Pod bezodným košmi vládne v hernom svete len jedna značka, a to NBA 2K. Už niekoľko rokov sa na naleštených palubovkách najvyššej basketbalovej zámorskej súťaže preháňame vďaka štúdiu Visual Concepts, ktoré si dalo za cieľ previesť celosvetovo obľúbený šport čo najrealistickejšie do našich hernýách brlohov. To síce zvládajú veľmi dobre, ale každý rok nám zostáva na poschodí mikrotransakčná pachuť. Ako sa v NBA 2K22 majú veci tento rok, sa dozviete v našej recenzii. Read more
FIFA 22: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

FIFA 22: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Na svete existuje len málo istôt tak pevných ako každoročné vydávanie športovej série FIFA od EA Sports. Tohtoročný ročník FIFA 22 sa opäť objaví s jesenným padajúcim lístím, takže vám futbalové zápolenie ponúkne príjemnú alternatívu k vonkajšiemu pochmúrnemu počasie. Tvorcovia si na tento rok pripravili rad noviniek a vylepšení, o ktorých sa dočítate v našom článku.

Read more
FIFA 21 (RECENZIA) – Zachráni next-gen update tohtoročný ročník?

FIFA 21 (RECENZIA) – Zachráni next-gen update tohtoročný ročník?

Športové hry v roku 2020 schytávajú od hráčov a novinárov vlnu kritiky, pretože väčšina z nich išla v stopách malých inovácií za cenu plnohodnotnej hry. Výnimku tvoril eFootball PES 2021 Update, ktorý za nižšiu cenu priniesol aktualizáciu súpisiek a niekoľko vychytávok, ale gigant EA sa rozhodol vydať ďalší diel, teda FIFA 21. Lenže tvorcovia sa nijako zvlášť nepredviedli, a tak nádej na zlepšenie stavu zostáva iba v sľubovanom upgrade pre next-gen konzoly, z ktorého by sme sa podľa predstáv autorov mali posadiť na zadok. Podarilo sa?

Read more
Just Dance 2021 (RECENZIA) – Tancovanie vo veľkom štýle?

Just Dance 2021 (RECENZIA) – Tancovanie vo veľkom štýle?

Súčasná doba plesaniu úplne nepraje, takže si človek s priateľmi v nočnom klube len tak nezatancuje, čo sa však hráčov úplne netýka, pretože pre nich sú tu ešte virtuálne tanečné parkety ďalšieho dielu obľúbenej párty série Just Dance. Čo presne môžete od Just Dance 2021 čakať a ako je na tom v porovnaní s niektorými svojimi predchodcami z minulých rokov, vám povieme v našej recenzii.

Read more
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info