Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Strategické počítačové hry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Či už vás láka budovanie tých najprepracovanejších miest a riešenie živelných pohrôm a životného šťastia vašich obyvateľov, alebo sú vašou šálkou čaju vojnové hry a oveľa radšej chytíte do ruky sekeru, guľomet, alebo napríklad laserovú pušku, strategické hry na PC z našej ponuky vás zaručene chytia a už nepustia.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
224 položiek
Talisman: Digital Edition – 40 th Anniversary Collection
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1429
Jagged Alliance 3
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1344nad
Jagged Alliance 3: Tactical Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dohromady všetky prostriedky, vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok. Tactical Edition je celosvetovo limitovaná na 750 ks
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1344ce
Mount and Blade II: Bannerlord
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Rohy hučia, vrany sa zlietajú. Ríša je rozorvaná občianskou vojnou. Za hranicami vznikajú nové kráľovstvá. Schmatnite meč, navlečte si zbroj, povolajte stúpencov a vyrazte dopredu za víťazstvom a slávou na bojisku Calradie. Upevnite svoju vládu a vytvorte nový svet z popola toho starého.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1387
My Fantastic Ranch
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – My Fantastic Ranch je herný manažér pre mladých hráčov, zasadený do kúzelného sveta obývaného fantastickými tvormi. Hráč musí adoptovať nových drakov a jednorožcov, starať sa o nich, organizovať lekcie jazdectva a priraďovať správnych študentov k správnym zvieratám a mnoho ďalšieho.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1382
5,0
Company of Heroes 3 Premium Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – prináša príbehy zo série, ktoré sa odohrávajú priamo v teréne, na úplne novom vojnovom bojisku a odhaľuje nové autentické taktiky, frakcie a veľa doposiaľ nerozprávaných príbehov z druhej svetovej vojny. Stredomorie je miestom rozmanitosti, od veterných talianskych horských priesmykov až po drsné severoafrické púšte a pobrežné výhľady.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1332pe
Minecraft Legends
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1371
The Settlers
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – Skupina osadníkov uteká pred vojenským prevratom na svojom domovskom ostrove a vydáva sa na cestu do prívetivého reálne pôsobiaceho a živého stredovekého fantasy sveta, aby našla nový domov a zasľúbenú krajinu svojich predkov. Budujte osady a objavujte nové ostrovy, nájdite spojencov a bojujte proti neľútostným banditom, ktorí sa snažia ostrovy ovládnuť.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1351
Reverie Knights Tactics
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Ťahová taktická RPG so strategickými bitkami v izometrickej mriežke, kde každé vaše rozhodnutie môže zmeniť príbeh. Vydajte sa na expedíciu, aby ste našli Lennorien, dávno stratené elfské mesto, a zachránili svojich milovaných, zatiaľ čo budete bojovať proti hrozbe goblinov, ktorí terorizujú celý kontinent!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1350
5,0
Expeditions: Rome
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – ujmite sa úlohy mladého legáta, ktorý musel kvôli politickému súperovi svojho otca utiecť z Ríma a pridať sa k ťaženiu, v ktorom má byť potlačené grécke povstanie. Krok za krokom zvyšujte svoju vojenskú zdatnosť, zoceľujte sa v žiare bitiek a staňte sa legátom, ktorého sa všetci naučia rešpektovať a zároveň sa ho budú báť.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1348
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition
Hra na PC – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1338nad
Jagged Alliance 3
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dokopy všetky prostriedky vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1344
Age of Empires IV
Hra na PC – škatuľová verzia, kľúč pre Steam a Microsoft Store, žáner: stratégia – Budujte mestá, spravujte zdroje a veďte svoje vojsko do bitky na súši aj na mori v štyroch rôznych kampaniach s 35 misiami počas 500 rokov histórie od doby temna až po renesanciu.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1341
Train Sim World 2 – Rush Hour Deluxe Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – kým sa nástupište plní cestujúcimi a prevádzka na železnici sa zvyšuje kvôli rastúcemu dopytu, prichádza denná špička. Ujmite sa kontroly nad plnými vlakmi a spravujte rušnú sieť, pričom vás budú neustále kontrolovať signály na ceste medzi stanicami.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1338
Park Beyond
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – čo keby vaša predstavivosť bola jediným limitom na vytvorenie zábavného parku vašich snov? Vydajte sa na cestu, prehĺbte svoju predstavivosť, postavte a spravujte zábavné parky.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1337
Disciples: Liberation – Deluxe Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – preskúmajte vojnou rozkmásané nadsvetie a spojte sa s radom svetových frakcií: od ľudskej ríše poškvrnenej náboženským extrémizmom po temné sily nemŕtvych, ktoré vedie šialená kráľovná. Vybudujte tím, ktorý bude zbierať vzácne suroviny, meniť politické postoje a bojovať proti brutálnym šelmám v prepracovaných ťahových súbojoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1335
5,0
Kings Bounty 2 – King Collectors Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: RPG, stratégia a dobrodružný – v rozľahlej ríši Antara povstalo hrozné nebezpečenstvo. Jej najvzdialenejšie hranice zaplavila sneť, ktorá ničí pôdu a všetkých, ktorí ju obývajú. Utečenci z postihnutých regiónov prichádzajú do kráľovstva Nostria, kde sa kvôli tomu začína míňať jedlo a ďalšie prostriedky. Zberateľská edícia obsahuje hru, repliku kráľovskej koruny z hry, artbook v pevnej väzbe, soundtrack, obojstranný plagát a dodatočný digitálny obsah do hry.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1174ce
5,0
Age of Empires IV – Windows 10 Digital
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Microsoft Store, žáner: stratégia, – Budujte mestá, spravujte zdroje a veďte svoje vojsko do bitky na súši aj na mori v štyroch rôznych kampaniach s 35 misiami počas 500 rokov histórie od doby temna až po renesanciu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1803
Through the Darkest of Times
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: stratégia – Berlín, január 1933. „Adolf Hitler je kancelár!“ Všetci vieme, kam táto správa povedie: svet čakajú nevýslovné hrôzy a utrpenie. Príliš málo ľudí sa stavia na odpor – dokážete to Vy? Veďte undergroundové hnutie odporu menom Through the Darkest of Times.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1319
Train Simulator Collection
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – naplno sa ponoríte do sveta vlakov s celým radom trás, na ktorých budete musieť prevážať cestujúcich a náklad do cieľa a dodržiavať prísny cestovný poriadok podľa skutočných prepravných služieb a reálnych scenárov.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1308
4,5
Surviving the Aftermath: Day One Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – prežite a prosperujte v postapokalyptickej budúcnosti – zdrojov je málo, ale príležitosť volá. Vybudujte dokonalú kolóniu odolnú proti katastrofám, chráňte svojich kolonistov a obnovte civilizáciu v spustošenom svete.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1304
Surviving the Aftermath Day One Edition
Hra na PC – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: akčný a stratégia
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1304nad
4,3
Total War: Warhammer III - Metal Case Limited Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: stratégia
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1305
5,0
Humankind – Limited Steelcase Edition
Hra na konzolu – krabicová verzia, žáner: stratégia, – veďte svoj ľud od staroveku do modernej doby. Vyberte si 60 rôznych kultúr, ktoré môžete kombinovať. Získajte ohlas a zanechajte čo najväčšiu stopu v histórii.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1207le
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Štúdio Creative Assembly sa vracia na historické bojové polia. Po fantasy Warhammeri si berie na paškál staroveký Egypt, presnejšie povedané obdobie tzv. Novej ríše (na konci doby bronzovej). Total War: Pharaoh sľubuje nové herné mechanizmy, ktoré majú ozvláštniť...
Vývojárske štúdio Haemimont Games, známe ako autor série Tropico alebo hry Surviving Mars, prišlo s ďalším zástupcom survival manažérskej stratégie odohrávajúcej sa na cudzej planéte. Čo zaujímavého Stranded: Alien Dawn ponúka, sa dozviete v tomto článku.
Jiří FaitStarCraft (HERNÁ SÉRIA) – Sci-fi sága, ktorá písala RTS dejiny Parádna RTS séria od spoločnosti Blizzard je tu s nami už dlhých 26 rokov, a pokiaľ budú hviezdy naklonené, ešte tu s nami nejaký čas bude. Ako šiel čas s obľúbenou značkou, kedy to všetko začalo a o čom StarCraft vlastne je, vám napovie náš článok.
Tvorcovia obľúbenej RTS série Age of Empires sú v poslednom čase veľmi aktívni. Za posledné 4 roky vydali definitívne edície na prvé tri diely série a veľmi úspešný 4. diel. Nezabudlo sa však ani na spin-off série – Age of Mythology, ktorý pôvodne vyšiel v roku 2002 a...
Prvý diel úspešnej série budovateľských stratégií Anno vyšiel pred viac ako 20 rokmi a odvtedy sme mohli utvárať národy v rôznych historických dobách, ale aj v budúcnosti. V titule Anno 1800 od štúdia Blue Byte zavítame späť do histórie, konkrétne do 19. storočia a na...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií