AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Archív - Závodné hry na PC

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Závodné hry na PC vám poriadne zdvihnú adrenalín, pretože môžete skúsiť šoférovať tie najrýchlejšie a najluxusnejšie autá, motorky či formule. Prečítajte si, aké závodné hry na PC sú teraz v kurze.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
115 položiek
Overpass 2
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: pretekársky, – V hre vodiči súťažia v pretekoch a snažia sa zajazdiť rekord na extrémnych tratiach za volantom silných a oficiálne licencovaných terénnych vozidiel.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1423
F1 23
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, Origin a Epic Games Store, žáner: simulátor a pretekársky,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1409
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1403
GRID LEGENDS
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: pretekársky
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1334
RiMS Racing
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky – preteky sa nevyhrávajú len na trati, takže sa musíte stať viac než len pretekárom a pochopiť fungovanie motorky ako skutočný technik. Trenie, uhly, brzdy, plyn, trajektórie, rýchlosť... každý faktor možno vziať do úvahy, kým vyrazíte do dielne.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1321
4,8
F1 2021
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, – každý príbeh má svoj začiatok. Užite si strhujúce nové vlastnosti F1 2021 vrátane vzrušujúceho príbehového režimu „Braking Point“ alebo kariéry pre dvoch hráčov. Dostaňte svoj tím na vrchol v oceňovanom desaťsezónnom kariérnom režime „Môj tím“ a ponorte sa tak do najväčšej pretekárskej udalosti planéty!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1317
WRC 10 The Official Game
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, – pri príležitosti osláv 50. výročia šampionátu ponúka WRC 10 plno nového obsahu a senzácií. Pripomeňte si tie najnapínavejšie okamihy od roku 1973 až dodnes! WRC 10 History Mode preverí váš jazdný talent až na samú hranicu vďaka 19 historickým súťažiam, v ktorých sa budete musieť prispôsobiť pretekárskym podmienkam daného obdobia.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1316
Hot Wheels Unleashed
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – rýdza radosť z pretekov! Zbierajte najúžasnejšie autá na svete, budujte šialené trate a súťažte v tých najnapínavejších pretekoch!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1307
5,0
MotoGP 21
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, – užite si kompletnú sezónu 2021 so všetkými hlavnými oficiálnymi triedami, súpiskami a traťami. Vyše 120 oficiálnych pretekárov, 20 oficiálnych okruhov a nové a vylepšené funkcie ako je zavedenie penaltového pravidla v podobe trestnej zákruty.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1306
Monster Jam: Steel Titans 2
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: pretekársky – obsahuje 38 ťahačov na výber a päť nových vonkajších svetov. Vodiči trénujú na Camp Crushmore a súťažia na autentických štadiónoch o titul ultimátneho šampióna!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1303
F1 2020
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: pretekársky
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1236s
5,0
DiRT 5
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky, – vydajte sa na výlet okolo sveta a pretekajte na viac ako 70 jedinečných trasách na 10 rôznych globálnych lokáciách v úžasnom prostredí, ktoré dopĺňa dynamické počasie a striedanie dennej doby. Od pretekov po zamrznutej East River v New Yorku cez trasu pod sochou Krista Spasiteľa v Brazílii až po jazdu v polárnej žiari v Nórsku
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1288
Riders Republic
Hra na PC – škatuľová verzia, kľúč pre Uplay, žáner: pretekársky – usadnite na bicykel, skočte na snowboard alebo si oblečte wingsuit a vstúpte do obrovského živého sveta, kde sa potulujú aj ďalší hráči. Navštívte spoločne napr. ikonické americké národné parky, vrátane Bryce Canyon, Yosemitského údolia, Sequoia Park alebo Mammoth Mountain.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1284
RIDE 4
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky – hra ponúka bohatšiu kariéru, dynamické počasie, nový vytrvalostný režim a veľa ďalších noviniek
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1252
F1 2020 – Michael Schumacher Deluxe Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: pretekársky – Zasadnite za volant monopostu formuly a pretekajte sa s tými najlepšími jazdcami na svete v doteraz najkomplexnejšej F1 hre. Celkom po prvýkrát si tu môžete vytvoriť svoj vlastný tím a zúčastniť sa bojov o pohár konštruktérov!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1236de
Tour de France 2020
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1237
5,0
F1 2020 – Seventy Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: pretekársky – usadnite za volant monopostu formule a bojujte proti tým najlepším jazdcom na svete v doteraz najkomplexnejšej F1 hre. Úplne prvýkrát si tu môžete vytvoriť svoj vlastný tím a zúčastniť sa bojov o pohár konštruktérov!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1236
Monster Truck Championship
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia a pretekársky,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1234
5,0
WRC 9 The Official Game
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: pretekársky, – WRC 9 pokračuje tam, kde skončil predchádzajúci diel a prináša fanúšikom opäť viac obsahu a herných režimov. Celkovo sa prejdete na 100 etapách rozdelených do 14 krajín.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1230
TT Isle of Man Ride on the Edge 2
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW630
Overpass
Hra na PC – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, škatuľová verzia, kľúč pre Epic Games Store, žáner: pretekársky, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1214nad
4,0
MotoGP 20
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: pretekársky – Vychutnajte si zážitok z pretekov MotoGP™. V hre MotoGP™ 20 dostanete kompletnú kontrolu nad svojou kariérou a budete robiť rozhodnutia, ktoré budú kľúčové pre váš úspech na trati.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1217
Drone Championship League
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: športový, simulátor a pretekársky
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1187
5,0
Overpass
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: pretekársky – škatuľová verzia, žáner: závodná hra, v Overpass sa postavíte štyridsiatim výzvam v šiestich rôznych biomoch, niekedy bude vašim terénnym nepriateľom zablatený kopec, nabudúce poriadne urastená skala, inokedy človekom príhodne položené polená
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1183
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Pretekárska séria Test Drive od svojho vzniku v roku 2012 obsiahla už dvadsať dielov a onedlho sa dočkáme prírastku začínajúceho tretiu desiatku. Titul Test Drive Unlimited Solar Crown sa radí medzi otvorene poňaté pretekárske šampionáty, v ktorých sa môžete pohybovať...
Arkádového pretekania nie je nikdy dosť, rovnako ako LEGO kociek. Takýto názor zastávajú v spoločnosti 2K Games, ktorá v rámci nového partnerstva s populárnymi dánskymi kockami vydala arkádovú závodnú hru v otvorenom svete LEGO 2K Drive. Titul láka na zábavný otvorený...
Všetko, čo vieme (špeciály)F1 23 (RECENZIE – Súhrn) Štúdio Codemasters pracuje na sérii F1 už dlhé roky, v poslednom čase sa však schovalo pod krídla EA. Nikoho teda určite neprekvapí, že sa vydal nový diel F1 23, o ktorom si môžete v článku prečítať všetko, čo zatiaľ vieme.
Nová Forza Motorsport hlása nielen väčší príklon k realizmu, ale podľa prvých špekulácií by sme sa mohli dočkať aj prepracovanejšieho kariérneho režimu. Pôjde navyše o prvú Microsoft exkluzivitu, ktorá už nevyjde na Xbox One, očakávať teda môžeme aj skvelé grafické...
Arkádová pretekárska séria Need for Speed má tento rok doraziť s ďalším pokračovaním, ktoré by sa podľa zatiaľ nepotvrdených informácií malo inšpirovať oboma Underground dielmi a snáď aj priniesť do série nové nápady, ktoré značka Need for Speed zúfalo potrebuje....
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií