Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - Závodné hry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Závodné hry prinášajú divoké tempo, rýchle autá, otvorené svety, licencované trate a stovky hodín zábavy. Na svoje si prídu milovníci áut, formúl aj motoriek. Uchopte volant, gamepad alebo myš a nechajte sa vtiahnuť do prostredia plného adrenalínu a vysokooktánového benzínu. Aké pretekárske hry na to poslúžia? Čítajte ďalej.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
426 položiek
Hotshot Racing – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky, – Hotshot Racing je blesková rýchla pretekárska hra v arkádovom štýle, ktorá spojuje driftovacie ovládanie, retro grafiku ostrú ako britva a neuveriteľný pocit rýchlosti, aby vytvorila vzrušujúci zážitok z jazdy.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1347
EA Sports WRC (Predobjednávka) – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor a pretekársky, – Postavte si auto snov v doposiaľ najväčšej rallye hre EA SPORTS™ WRC. Tešte sa na úplne novú oficiálnu videohru šampionátu FIA World Rally Championship, jej vývoj má premiérovo na svedomí cenami ovenčený tím stojaci za sériu DiRT Rally.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2179
DreamWorks All-Star Kart Racing – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Nechajte sa ako nikdy predtým pobaviť a rozosmiať pri bláznivých vysokorýchlostných pretekoch motokár hviezdnou zostavou obľúbených postav z animovaných filmov štúdia DreamWorks!
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0431
Overpass 2
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: pretekársky, – V hre vodiči súťažia v pretekoch a snažia sa zajazdiť rekord na extrémnych tratiach za volantom silných a oficiálne licencovaných terénnych vozidiel.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1423
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged – Pure Fire Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, - ak ste si mysleli, že prvá kapitola bola úžasná, tak sa pripravte, pretože druhý diel vás ohromí vďaka neuveriteľným novým funkciám!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0460pfe
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged – Pure Fire Edition 0 PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – ak ste si mysleli, že prvá kapitola bola úžasná, tak sa pripravte, pretože druhý diel vás ohromí vďaka neuveriteľným novým funkciám!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1486pfe
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged – Pure Fire Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: závodné a arkády; – ak ste si mysleli, že prvá kapitola bola úžasná, tak sa pripravte, pretože druhý diel vás ohromí vďaka neuveriteľným novým funkciám!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1227pfe
4,7 12×
The Crew Motorfest: Special Edition - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Vitajte na Motorfestu, dokonalom zážitku z jazdy! Preskúmajte pulzujúci otvorený svet havajského ostrova O'ahu a zúčastnite sa intenzívnych pretekov, tematických akcií a mnoho ďalších! Vďaka stovkám ikonickým vozidlám, ktoré môžete zbierať, budete mať mnoho príležitostí predviesť svoje schopnosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0461
LEGO 2K Drive: Awesome Edition - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky, arkády a detský, – Hráči sa vydajú na cestu naprieč niekoľkými jedinečnými biomami Bricklandie a budú súperiť s radom charizmatických súperov v nádeji, že jedného dňa získajú vytúženú trofej Sky Cup; v hre LEGO 2K Drive si hráči môžu vybrať, ako chcú hrať, a preskúmať rozsiahly otvorený svet plný závodov, minihier, výziev, zberateľských predmetov a mnoho ďalšieho.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1196ae
F1 23
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, Origin a Epic Games Store, žáner: simulátor a pretekársky,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1409
F1 23 - Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO895
Trackmania Standard Access – 1 Year – Xbox Digital
Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky a arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2115
Trackmania Club Access – 3 Year – Xbox Digital
Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky a arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2113
MotoGP 23
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1455nad
MotoGP 23 - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, – Pocit z pretekania po boku tých najúspešnejších šampiónov MotoGP sa vracia späť na trať a prináša novú kapitolu plnú vzrušujúcich nových funkcii! Nech už ste skúsený, ostrieľaný pretekár, alebo idete po dvoch kolách úplne prvý krát, MotoGP 23 vám dokáže predstaviť zážitok, ktorý bude vždy zábavný a motivujúci.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1198
5,0
MotoGP 23: Day One Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, – Pocit z pretekania po boku tých najúspešnejších šampiónov MotoGP sa vracia späť na trať a prináša novú kapitolu plnú vzrušujúcich nových funkcii! Nech už ste skúsený, ostrieľaný pretekár, alebo idete po dvoch kolách úplne prvý krát, MotoGP 23 vám dokáže predstaviť zážitok, ktorý bude vždy zábavný a motivujúci.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0426
4,0
MotoGP 23: Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Pocit z pretekania po boku tých najúspešnejších šampiónov MotoGP sa vracia späť na trať a prináša novú kapitolu plnú vzrušujúcich nových funkcii Nech už ste skúsený, ostrieľaný pretekár, alebo idete po dvoch kolách úplne prvý krát, MotoGP 23 vám dokáže predstaviť zážitok, ktorý bude vždy zábavný a motivujúci.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1455
LEGO 2K Drive + McLaren Car – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, arkády a detský,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0424mc
LEGO 2K Drive – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky, arkády a detský,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1196
5,0
LEGO 2K Drive: Awesome Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0343ae
LEGO 2K Drive – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0343
LEGO 2K Drive: Awesome Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, arkády a detský,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0424ae
LEGO 2K Drive – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, arkády a detský,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0424
LEGO 2K Drive: Awesome Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1453ae
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií