Stellar Blade Alzaboxy

Archív - Zombie hry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
73 položiek
Miasma Chronicles – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Vydajte sa na cestu postapokalyptickou pustatinou v nie príliš vzdialenej budúcnosti, v ktorej bola Amerika rozvrátená ničivou silou známou iba ako „miazma“.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0339
Miasma Chronicles – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Vydajte sa na cestu postapokalyptickou pustatinou v nie príliš vzdialenej budúcnosti, v ktorej bola Amerika rozvrátená ničivou silou známou iba ako „miazma“.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0415
Miasma Chronicles
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný,,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0415nad
Fallout 76: The Pitt Recruitment Bundle - Xbox Digital
Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2008
Fallout 76: The Pitt Deluxe Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2007
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, škatuľová verzia, žáner: dobrodružný – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0160
Beyond a Steel Sky: Utopia Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: dobrodružný – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0179
4,0
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0178
Beyond a Steel Sky: Utopia Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: dobrodružný – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW969
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW968
Beyond a Steel Sky: Utopia Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1247
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1246
Tom Clancys Rainbow Six Extraction – Deluxe Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – zostavte svoj elitný tím z operátorov Rainbow Six, aby ste podnikli výpravy do nepredvídateľných uzavretých zón a odhalili záhady, ktoré sa skrývajú za smrtiacou a neustále sa vyvíjajúcou mimozemskou hrozbou Archæns. Znalosť, kooperácia a taktický prístup sú vašimi najlepšími zbraňami.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0072de
Tom Clancys Rainbow Six Extraction – Deluxe Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný a strieľačky – zostavte svoj elitný tím z operátorov Rainbow Six, aby ste podnikli výpravy do nepredvídateľných uzavretých zón a odhalili záhady, ktoré sa skrývajú za smrtiacou a neustále sa vyvíjajúcou mimozemskou hrozbou Archæns. Znalosť, kooperácia a taktický prístup sú vašimi najlepšími zbraňami.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0104de
5,0
Dying Light: Platinum Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – túlajte sa po zamorenom svete, kde prežijú len tí najsilnejší. Ovládnite svoje bojové schopnosti a bojujte proti príšerám všetkých druhov, ľudským aj nemŕtvym. Pohybujte sa vďaka parkúru po strechách, vyrábajte zbrane a pomáhajte ostatným preživším, zatiaľ čo budete čeliť vlastným nočným morám! Obsahuje hru vrátane rozširujúcich balíčkov, obojstrannú tlačenú mapu, príručku prežitia a samolepky.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW930
4,9
Horizon Forbidden West - Special Edition - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – pripojte sa k Aloy na jej nebezpečnej ceste cez Zakázaný západ, kde na vás číhajú záhadné nové hrozby. Preskúmajte vzdialené krajiny, bojujte s väčšími a desivejšími strojmi a stretávajte sa s prekvapivými novými kmeňmi. Obsahuje steelbook a mini artbook.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0007se
4,4
Horizon Forbidden West - Collectors Edition - PS4/PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – pripojte sa k Aloy na jej nebezpečnej ceste cez Zakázaný západ, kde na vás číhajú záhadné nové hrozby. Preskúmajte vzdialené krajiny, bojujte s väčšími a desivejšími strojmi a stretávajte sa s prekvapivými novými kmeňmi. Obsahuje steelbook, figúrku Aloy a Tremortuska, mini artbook a ďalší digitálny obsah. Obsahuje kód na stiahnutie digitálnej verzie hry pre PS4 alebo PS5.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0007ce
5,0
Horizon Forbidden West - Special Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – pripojte sa k Aloy na jej nebezpečnej ceste cez Zakázaný západ, kde na vás číhajú záhadné nové hrozby. Preskúmajte vzdialené krajiny, bojujte s väčšími a desivejšími strojmi a stretávajte sa s prekvapivými novými kmeňmi. Obsahuje steelbook a mini artbook.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1197se
4,2
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - Limited Edition - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – zostavte svoj elitný tím z operátorov Rainbow Six, aby ste podnikli výpravy do nepredvídateľných uzavretých zón a odhalili záhady, ktoré sa skrývajú za smrtiacou a neustále sa vyvíjajúcou mimozemskou hrozbou Archæns. Znalosť, kooperácia a taktický prístup sú vašimi najlepšími zbraňami.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0104le
4,3
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - Limited Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – zostavte svoj elitný tím z operátorov Rainbow Six, aby ste podnikli výpravy do nepredvídateľných uzavretých zón a odhalili záhady, ktoré sa skrývajú za smrtiacou a neustále sa vyvíjajúcou mimozemskou hrozbou Archæns. Znalosť, kooperácia a taktický prístup sú vašimi najlepšími zbraňami.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1140le
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, - Zostavte svoj elitný tým z operátorov Rainbow Six, aby ste podnikli výpravy do nepredvídateľných uzavretých zón a odhalili záhady, ktoré sa skrývajú za smrtiacu a neustále sa vyvíjajúcu mimozemskú hrozbu Archæns. Znalosť, kooperácie a taktický prístup sú vašimi najlepšími zbraňami.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1140
4,0
Dying Light 2: Stay Human – Deluxe Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný a strieľačky – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0093de
5,0
Dying Light 2: Stay Human – Deluxe Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO519de
5,0
Hobo: Tough Life – Zberateľská Edícia
Hra na PC – škatuľová verzia, kľúč pre Steam, CZ titulky a dabing, žáner: RPG – vžite sa do úlohy osoby bez domova, preskúmajte ulice Praslavi, hľadajte jedlo a zásoby, žobrajte, kradnite, a robte čokoľvek, aby ste prežili nadchádzajúcu zimu. Zberateľská edícia obsahuje čiapku českej výroby, ploskačku s gravírovaním, CD so soundtrackom, mapu Praslavi a DLC – Soundtrack & Wallpapers.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1310ce
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií