AlzaPlus+ kancelář

Školské batohy pre 1. stupeň

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Dámske/dievčenské
(1)
Unisex
(2)
Využitie
Turistické
(1)
Mestské
(1)
Cestovné
(1)
Školské
(3)
Farba
Čierna
(1)
Ružová
(1)
Objem
7 l
20 l
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Správne vybrané školské batohy pre 1. stupeň sú nielen štýlovým módnym doplnkom, ale aj nástrojom, ktorý môže pozitívne ovplyvniť zdravie a pohodlie dieťaťa i jeho nadšenie pre každodenné cesty do školy. Prechod z materskej školy do základnej je veľký krok v živote každého z nás. Pozrite sa podrobnejšie na jednotlivé parametre a zistite, ako vybrať školské batohy pre 1. stupeň na mieru potrebám vášho školáčika.

Pokračovať

Školské batohy pre 1. stupeň ako nevyhnutná výbava

Školské batohy pre 1. stupeň nie sú len obyčajným doplnkom, ale spoľahlivým partnerom pre každého, kto sa vydáva na dobrodružstvo plné nových poznatkov, priateľov a zážitkov. Táto špeciálne navrhnutá batožina je kľúčová pre zaistenie pohodlia, bezpečnosti a organizácie. Kvalitný batoh pomáha dieťaťu rovnomerne rozložiť váhu a chrániť citlivú chrbticu, zatiaľ čo napríklad reflexné prvky zvyšujú viditeľnosť a bezpečnosť na ceste do školy a späť.

i

Investíciu do školského batohu pre 1. stupeň nepodceňujte

Investícia do starostlivo vybraného školského batohu pre 1. stupeň môže mať dlhodobé výhody, či už ide o zdravotný prospech, pohodlie alebo jednoduché zvyšovanie sebadôvery dieťaťa svojím vlastným štýlovým doplnkom.

Ako vybrať školské batohy pre 1. stupeň?

Vyberať školské batohy pre 1. stupeň znamená oveľa viac než len rozhodnutie o farbe alebo obľúbenom motíve. Je dôležité zvážiť ergonomický dizajn, ktorý bude podporovať správne držanie tela dieťaťa, zvoliť vystužené a ľahko nastaviteľné popruhy na individuálne prispôsobenie, pevné dno a dostatok vreciek a oddelení pre organizáciu školských potrieb. Navyše by mal batoh vyhovovať veku a veľkosti dieťaťa, aby bol komfortný a nespôsoboval neprimeraný tlak na chrbát.

Keď budete kupovať školské batohy pre 1. stupeň, sety sú vhodným riešením, aby malo dieťa všetko potrebné hneď pri kúpe pripravené a pekne zladené farbami aj motívmi.

Vhodné školské batohy pre 1. stupeň pre dievčatá aj chlapcov

V prvých rokoch školskej dochádzky sa detský svet nápadito prelína s realitou, a práve školské batohy pre 1. stupeň toto prepojenie odrážajú. Určenie školských batohov je často založené na preferenciách a osobnom vkuse detí. Batohy môžu byť dievčenské, chlapčenské alebo unisex. Je dôležité, aby si dieťa svoj batoh obľúbilo a cítilo sa s ním dobre, pretože bude jeho spoločníkom na ceste za novými dobrodružstvami i vzdelaním.

  • Dievčenské batohy často prichádzajú v pastelových odtieňoch a nesú motívy princezien, kvetov či iných obľúbených postáv z detského sveta.
  • Unisex batohy potom ponúkajú neutrálnejší dizajn, ktorý môže byť vhodný pre deti s rôznymi záujmami.
  • Chlapčenské batohy môžu byť inšpirované superhrdinami, dinosaurami či športovými motívmi.

školské batohy pre 1. stupeň chlapčenské
Chlapčenský batoh

školské batohy pre 1. stupeň unisex
Unisex batoh

školské batohy pre 1. stupeň dievčenské
Dievčenský batoh

i

Aké motívy a farby majú školské batohy pre 1. stupeň?

Od jednoduchých farieb, ako je sivá, modrá alebo čierna, až po výrazné a živé odtiene alebo viacfarebné kombinácie ponúkajú školské batohy pre 1. stupeň široký výber a umožňujú dieťaťu vyjadriť svoj vlastný štýl. Deti často chcú batoh so svojím obľúbeným motívom – či už je to šport, zvieratá, alebo obľúbené filmové a rozprávkové postavy, ako sú Cars, Frozen či postavy z Marvelu.

Aktovky pre prváčikov voľte čo najľahšie

Jedným z kľúčových aspektov, na ktoré by rodičia mali dbať, je vybrať čo najľahšie aktovky pre prváčikov, aby nedochádzalo k zbytočnému zaťaženiu detskej chrbtice. Ľahký batoh umožní dieťaťu nosiť potrebné školské pomôcky bez toho, aby ho preťažoval. Okrem hmotnosti je dôležitý aj objem batohu. Vhodný objem umožňuje dieťaťu uložiť všetky potrebné zošity, knihy a ďalšie školské potreby bez toho, aby sa batoh preťažoval alebo boli materiály v batohu príliš stlačené.

Užitočné vrecká povýšia školské batohy pre 1. stupeň na ďalšiu úroveň

Vrecká v školských batohoch pre 1. stupeň nie sú len estetickým doplnkom, ale kľúčovým prvkom, ktorý pomáha malým študentom organizovať svoje školské potreby. Väčšina batohov je vybavená bočnými vreckami, ideálnymi na uchovanie fliaš s pitím alebo desiatových boxov, čo umožňuje ľahký prístup napríklad počas prestávok. Predné vrecko je často väčšie a umožňuje rýchle uloženie a vybratie častejšie používaných vecí, ako sú desiaty, vreckovky alebo drobné hračky.

Výber správnych vreciek aj ich množstvo v batohu môže výrazne zjednodušiť každodennú školskú rutinu dieťaťa a pomôcť mu získať zvyk na organizáciu od útleho veku.

Školské batohy pre 1. stupeň musia mať vhodné aj popruhy

Popruhy hrajú rozhodujúcu úlohu v tom, ako pohodlne a bezpečne budú školské batohy pre 1. stupeň na chrbte sedieť. Nastaviteľné popruhy umožňujú individuálne prispôsobenie batohu výške a postave dieťaťa. Hrudný pás pomáha rovnomerne rozložiť náklad a zabráni kĺzaniu popruhov z ramien, kým bedrový pás prenáša časť váhy batohu na bedrá. Vystužené popruhy zase zvyšujú komfort nosenia tým, že chránia ramená pred prílišným tlakom.


Školský batoh ružový

Vyberajte batohy starostlivo aj podľa vreciek a ďalšej výbavy.

i

Rukoväť aj zapínanie hrajú svoju rolu

Horná rukoväť je ideálna pre rýchle zdvíhanie batohu, a pokiaľ je vystužená, zvyšuje sa tým odolnosť batohu proti opotrebovaniu. Spôsob zapínania môže určiť, ako ľahko a rýchlo môže dieťa do batohu dosiahnuť. Zatiaľ čo zips je bežný a praktický, zámok môže poskytnúť väčšiu bezpečnosť a pracky môžu dodať batohu na štýle.

Aké vlastnosti musia mať najlepšie školské aktovky pre prváčikov?

Najlepšie školské aktovky pre prváčikov musia spĺňať niekoľko vlastností, ktoré zvyšujú funkčnosť a pohodlie. Reflexné prvky sú nevyhnutné pre zvýšenú viditeľnosť, anatomicky tvarovaný a vystužený chrbát zaisťujú, že batoh lepšie sedí a podporuje správne držanie tela. Pevné dno plecniaka udržuje jeho tvar a chráni školské pomôcky pred nárazmi či vlhkosťou z povrchu. V kombinácii s kvalitnými materiálmi a premysleným dizajnom bude takýto batoh ideálnym spoločníkom.

Stále neviete, ako vybrať školské batohy pre 1. stupeň? Recenzie ostatných zákazníkov vám pomôžu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
Cerda Školský batoh Minnie 42 cm
Školský batoh – objem 20 l, hlavné vrecko delené organizérom, nastaviteľné popruhy, vystužené popruhy a pútko na zavesenie, vystužený chrbát, ružová farba, rozmery 42 × 32 × 15 cm (V׊×H), motív rozprávkové postavy
33,46 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CERbat004
5,0
Roblox – Characters – Batoh
Batoh , vyhotovenie: unisex, výbava: vystužený chrbát
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0865e
Majewski Mimoni
Detský ruksak 7 l – s motívom Mimoni, nastaviteľné popruhy, vystužený chrbát, s reflexnými prvkami, čierna farba, nosnosť 7 kg, rozmery 39 × 29 × 15 cm (V׊×H), hmotnosť 0,61 kg
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAif13621

Školské batohy pre 1. stupeň

V kategórii Školské batohy pre 1. stupeň máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné školské batohy pre 1. stupeň Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie školské batohy pre 1. stupeň Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii školské batohy pre 1. stupeň recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií