Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Archív - iPad 2021

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Apple iPad 2021 (9. generácie) je navrhnutý ako cenovo dostupná voľba pre používateľov, ktorí chcú využívať výhody iPadu bez toho, aby investovali do vrcholového modelu. Je ideálny na prácu, do školy, ale aj len tak na zábavu. Vďaka príslušenstvu ako Apple Pencil a Smart Keyboard alebo batérii, ktorá vydrží celý deň, je iPad 2021 naozaj univerzálnym zariadením na každý deň. O výkon sa potom stará procesor A13 Bionic. Čo ponúka iPad 9. generácia?

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
iPad 10.2 2021
Tablet - displej 10,2 " QHD 2160 × 1620 Retina, Apple A13 Bionic,interní paměť , Wi-Fi, Bluetooth, webkamera 8 Mpx + 12 Mpx, výdrž baterie až 10 h, hmotnost 490g, Lightning, iPadOS
Predaj skončil
Objednávací kód: NL202s8
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Najnovšie generácie základného iPadu a iPadu Pro boli práve odhalené. Lepší výkon, krajšie fotky a videá či nová funkcia pre stylus Apple Pencil sú skutočnosťou. Poďme si novinky predstaviť bližšie.
Nokia 230 je typickým zástupcom tlačidlových telefónov – jej hlavnými zbraňami sú nízka cena, dlhá výdrž na batériu, jednoduché ovládanie a decentný dizajn. V rukáve má ale aj ďalšie tromfy. A nedostatky? Tie sa tiež nájdu, nie je ich však veľa a nemusia predstavovať...
AppleiPadOS 16: ešte prehľadnejšia práca na iPade Apple na WWDC 2022 predstavil okrem iného nový iPadOS 16. Ten prináša celý rad zaujímavých funkcií, ktoré iPad výrazne približujú práci na notebooku. Na aké novinky sa môžeme tešiť?
Apple predstavil svoj doteraz najvýkonnejší iPad Air. Vybavil ho totiž špičkovým procesorom M1. Čo všetko vie a ako si stojí s výkonom v porovnaní s predchádzajúcou generáciou?
Apple po roku opäť predstavil svoje najväčšie novinky, medzi ktorými nechýbajú ani nové iPhony 13, dlho očakávané Apple Watch Series 7 alebo kompletne prepracovaný iPad mini. O tom hlavnom sa dočítate v tomto prehľadnom súhrne. 
Viac článkov
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií