PET PET

Kachle na drevo

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné
Do bytu
(13)
Do domu
(32)
Na chatu
(30)
Do kuchyne
(5)
Do garáže
(4)
Do dielne
(8)
Do kancelárie
(1)
Typ ohrievača
Na drevo
(32)
Na piliny
(32)
Na pelety
(32)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Milovníci tradičného praskania ohňa nedajú dopustiť na klasické kachle na drevo. Oproti plynovým či elektrickým modelom ide všeobecne o lacnejší zdroj tepla, ktorý zvládne vykúriť aj veľké priestory. Vyberať môžete pec na drevo, pelety, piliny alebo piecky na tuhé palivá rôznych druhov. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Pokračovať

Kachle na tuhé palivá delíme podľa druhu

Kachle na tuhé palivá všeobecne predstavujú spôsob kúrenia, v ktorom je možné priložiť drevom či briketami, peletami alebo pilinami. Jednotlivé alternatívy sa líšia svojimi vlastnosťami. Piecka na drevo patrí k najlacnejšej možnosti, zatiaľ čo peletové kachle vám ušetria veľa práce. Pozrite sa na ich výhody aj nevýhody.

Krbové kachle na drevo lákajú priaznivejšou cenou

Krbové kachle na drevo sú lacnejšou alternatívou oproti peletovým, nehovoriac o lepšej dostupnosti dreva. Vhodné sú ako doplnkové, tak celoplošné vykurovacie teleso. Lacné kachle na drevo však vyžadujú neustále prikladanie, a teda je teplo v miestnosti potrebné častejšie regulovať. Prikladanie drevom so sebou prináša aj dym a väčšie množstvo popola. 

Pilinové kachle (pece na piliny) sú dnes už zabudnutým valcovým ohrievačom, ktoré slúžia priamo na pálenie pilín. Kúrenie pilinami či iným dreveným odpadom dnes slúži skôr na doplnenie dreva.

Automatické peletové kachle predstavujú moderný spôsob kúrenia

Automatické peletové kachle zvládnu vykúriť interiér rovnako dobre ako kachle na drevo. Samé regulujú teplotu a odoberajú pelety zo zásobníka, ktorý treba doplniť iba raz za pár dní. Inteligentné peletové kachle môžete ovládať aj na diaľku pomocou mobilného zariadenia. Peletky sa oproti drevu ľahko skladujú a nerobia neporiadok.

i

Kombinované krbové kachle na pelety a drevo

Kombinované krbové kachle na pelety a drevo poskytujú výhody spojené s peletovými kachľami, a navyše vám sprostredkujú príjemné praskanie dreva. Priložením polien do dvierok vyčarujete klasické kachle, ktoré sa po dohorení dreva opäť prepnú do prevádzky na pelety.

Ako vybrať pec na drevo a pelety?

Pec na drevo a pelety voľte všeobecne podľa niekoľkých parametrov, ktorými sú materiál, výkon či umiestnenie. Nezabudnite zohľadniť dôležité vlastnosti, ktoré sú kľúčové pre správne vykúrenie vami zvoleného priestoru. Poďme sa spoločne pozrieť na rôzne parametre, ktoré by ste pri výbere mali zhodnotiť.

Kachle na drevo a pelety voľte podľa materiálu

Kachle na drevo a pelety ponúkajú rôzne modely podľa materiálu plášťa. Ten je dôležitý nielen z hľadiska vzhľadu, ale aj tepelných vlastností. Dostupná je aj plechová, kachľová, oceľová či liatinová pec na drevo. 

  • Plechová a oceľová piecka na drevo sa veľmi rýchlo rozohrejú, preto sa obe hodia do menších miestností, ktoré je potrebné čo najskôr vykúriť. Akumulačné schopnosti sú však veľmi malé, a teda rovnako rýchlo zase vychladnú.
  • Kachľová pec na drevo disponuje naopak vysokými akumulačnými schopnosťami, zato pomalším nástupom. Vyžaruje teplo aj dlho potom, čo oheň vyhasne. Je preto vhodná do priestoru, kde kúrenie prebieha častejšie. 
  • Liatinové krbové kachle na drevo sú skvelým kompromisom medzi kachľovými a plechovými modelmi. Pomerne rýchlo sa nahrejú a dostatočne dlho udržia požadovanú teplotu. Navyše patria medzi odolnejšie kachle.

Oceľové pece na drevo
Oceľová pec na drevo

Liatinové pece na drevo
Liatinová piecka na drevo

Kachľová pec na drevo
Kachľová pec na drevo

i

Moderné krbové kachle v obývačke vs. klasické kachle na chatu

Moderné krbové kachle sa budú skvele vynímať vo všetkých dizajnových novostavbách. Rovnako si vychutnáte praskanie dreva v štýlových kachliach z ocele vo všetkých farbách. Na chatu vám postačia liatinové kachle, ktoré však môžete vymeniť za romantické kachle.

Zaobstarajte si pec na drevo s moderným terciárnym spaľovaním

Pec na drevo potrebuje pre správne fungovanie prívod vzduchu. Primárny vzduch je základný a je privádzaný pod oheň cez popolník. Pri zapaľovaní musí byť plne otvorený. Sekundárny vzduch opätovným vzplanutím lepšie využíva palivo a menej znečisťuje prostredie. Prúdi okolo sklenených dvierok, ktorý zároveň čistí. Najúčinnejšie pracuje terciárny vzduch privádzaný zhora alebo z boku kachlí, ktorý redukuje emisie aj popol.

Klasická aj peletová piecka na drevo s výmenníkom, alebo bez?

Klasická aj peletová piecka na drevo s výmenníkom je vhodná vtedy, ak chcete pomocou kachlí vykurovať celý dom, či dokonca ohrievať vodu. Konvekčný prenos tepla prebieha po napojení s radiátormi po celom sídle alebo so zásobníkom s vodou. Na vašu chatu alebo do menších objektov vám potom vystačí piecka na drevo bez tepelného výmenníka.

Kachle na drevo sa delia na jednoplášťové, ktoré sálaním vyžarujú teplo priamo do okolia rýchlo, ale nerovnomerne, a dvojplášťové, ktoré vyžarujú teplo konvekciou cez médium – vzduch. Prenos tepla sa tak ľahšie šíri do ostatných miestností, a to rovnomerným spôsobom.

Piecka na drevo potrebuje správny výkon

Piecka na drevo so správnym výkonom pracuje na 70 % svojho maximálneho výkonu. Platí, že u starších a neizolovaných domov je optimálny výkon pre kachle stanovený na 1 kW na 20 m3. Pre novostavby platí 1 kW na 40 m3. Hodnota vykurovacej schopnosti vám potom napovie, aký veľký priestor je piecka na drevo schopná vykúriť. Menšie kachle sa hodia do garáží a chalúp, zatiaľ čo veľké využijete vo vzdušnejších a otvorenejších priestoroch.

Mini kachle na drevo

Mini kachle na drevo sú vhodné pre malé chaty. Väčšie potom do otvorenejších priestorov. Všetko ale závisí od výkonu pece na drevo.

Aké veľké polená kachle na tuhé palivo pojmú?

Ako už bolo povedané, kachle na tuhé palivá spaľujú buď jeden typ paliva, alebo si poradia s viacerými typmi. Najbežnejšie je však klasické drevo. Kachľová pec na drevo má štandardne uvedenú maximálnu dĺžku polena, ktorú dokážu pojať. Pred narezaním polien si ju preto najskôr zistite.

i

Účinné krbové kachle na drevo – čím najlepšie kúriť?

Aby boli vaše krbové kachle na drevo čo najúčinnejšie, odporúča sa prikladať najmä tvrdé drevo, ktoré po sebe zanecháva rozžeravené uhlíky, a to ideálne bukové, dubové, ovocné alebo jaseňové. Radšej sa vyvarujte spaľovaniu vlhkého dreva – znižuje výhrevnosť, účinnosť a životnosť kachlí na tuhé palivá.

Kachle na pelety a drevo – priemer dymovodu a ťah komína

Komín je pre kachle na pelety aj drevo veľmi dôležitým prvkom pre ich bezpečné a účinné fungovanie. Vnútorný priemer komína určuje maximálny priemer dymovodu, ktorý by mal byť vždy rovnaký alebo menší. Rovnako tak musí mať komín pre vybrané kachle na tuhé palivo dostatočný ťah, čo závisí aj od priemeru a dĺžky.

Pokiaľ nemá komín dostatočný ťah a výkon kachlí nezvládne, bude sa z nich dymiť. Ťah komína si nechajte zistiť odborníkom alebo ho zmerajte ťahomerom.

Sú lepšie piecky na drevo a tuhé palivá s horným alebo zadným vývodom?

Výrobcovia sa neustále snažia uspokojiť čo najviac požiadaviek zákazníkov, preto je v predaji pec na drevo s horným, ale aj zadným vývodom. Aký je medzi nimi rozdiel? Horný vývod je síce viditeľný a môže v interiéri pôsobiť rušivým dojmom, zato je ale účinnejší. Kachle na drevo so zadným vývodom vyžadujú pri napojení na komín o jedno koleno navyše, čím sa znižuje ich účinnosť a ťah.


Kachle na drevo s horným vývodom
Krbové kachle s horným vývodom

Pec na drevo so zadným vývodom
Krbové kachle so zadným vývodom

i

Ako vybrať najlepšie krbové kachle na drevo? Recenzie poradia!

Kúrenie drevom je stále populárnejšie a žiadanejšie, ale vy si stále neviete dať rady s tým, ako vybrať tie pravé kachle na drevo? Recenzie ostatných skúsených zákazníkov vám môžu pomôcť s váhaním.

Kam sa dá umiestniť piecka na drevo?

Pred tým, než sa piecka na drevo umiestni na požadované miesto, zaistite jej bezpečné pôsobenie. Podlaha by mala byť z nehorľavého materiálu alebo zakrytá nehorľavou podložkou. Bezpečnostný odstup od steny musí byť minimálne 20 cm, od horľavého vybavenia 40 cm, zatiaľ čo zo strany od dvierok je táto hodnota dvojnásobná. Automatické peletové kachle pracujú samé, teda kontrola prebieha elektronicky, čím odpadajú určité riziká.

Kachle na drevo s rúrou – špecialitka pre fajnšmekrov

Kachle na drevo s rúrou sú ideálnym riešením na zahriatie svojho domova, keď si pritom chcete užiť pečenie. Sú podobné tým klasickým, ale majú navyše vstavanú rúru, v ktorej môžete piecť chlieb, koláče, mäso alebo čokoľvek iné. Pec na drevo s rúrou má jednu hlavnú výhodu. Nemusíte čakať, kým sa rozpáli, aby ste mohli začať piecť. Rúra je totiž prepojená s ohniskom, a teplo tak využíva aj na ohrev potravín.

Hľadáte lacné kachle na drevo? V ponuke nájdete modely aj pre tých, čo majú obmedzený rozpočet. Výhodné kachle na drevo? Bazár je ďalším riešením, rovnako výpredaj. Krbové kachle v ňom sú úplne nové, no za výrazne nižšiu cenu.

Krbové kachle na drevo a pelety sa čistia ľahšie

Krbové kachle na drevo a pelety nevyžadujú zložitú obsluhu ani údržbu. Počas prevádzky sa neotvárajú a navyše je spaľovanie peliet čisté, preto sa zbavíte popola okolo kachlí a skiel od dymu. Čistenie kachlí všeobecne prispôsobte frekvencii kúrenia a vždy ho sprevádzkujte až potom, čo pec vychladne. Špeciálne prípravky, kefy, vysávače na popol a ďalšie praktické vybavenie, ako sú koše na drevo či ventilátory, nájdete v príslušenstvo pre pec na drevo.

i

Kuchynské alebo prenosné kachle na drevo na záhradu

Kuchynské kachle na drevo, čiže sporáky na tuhé palivá, sú obľúbené medzi chatármi. Víria nielen príjemné teplo, ale aj na nich pripravíte svoje obľúbené jedlo. Prenosná piecka na drevo sa vďaka jej váhe dá vziať takmer kamkoľvek, napríklad na terasu, záhradu či do kempu. 

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 12300 W, s regulátorom výkonu, zadný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 221 m³, rozmery 82,7 × 64,9 × 57,4 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 50 cm, čierna farba
1 019 €

32 položiek
HAAS+SOHN, ALYTUS II s výmenníkom - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
3,0
HAAS+SOHN, ALYTUS II s výmenníkom
Krbové kachle – s výmenníkom, typ: na drevo, na piliny a na pelety, kachľové, vykurovací výkon 7800 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 184 m³, rozmery 96,2 × 56,6 × 52,4 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, antracitová farba
2 199 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: PTACkam010
HAAS+SOHN, VAASA Plus III
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 6000 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 129 m³, rozmery 109,5 × 56 × 37,8 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, antracitová a strieborná farba
706,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: PTACkam009
Thalia Bella ECO 5,4 kW, krbové kachle na TP
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 5400 W, s regulátorom výkonu, zadný a horný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do bytu, do domu, na chatu, do garáže, do dielne a do kancelárie, vykúria miestnosť s až 120 m³, rozmery 89 × 29 × 29 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 20 cm
415,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MET007nad
HAAS + SOHN, ARKTIC 12 s platničkou - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
HAAS + SOHN, ARKTIC 12 s platničkou
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 12300 W, s regulátorom výkonu, zadný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 221 m³, rozmery 82,7 × 64,9 × 57,4 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 50 cm, čierna farba
1 019 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: PTACkam002
5,0
Thorma KERPEN 2U4P b, 5 kW, ČIER, zv, pr. 120 mm
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, oceľové, vykurovací výkon 5000 W, s regulátorom výkonu, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do bytu, do domu, do kuchyne, do garáže a do dielne, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 124 m³, rozmery 88,1 × 28,8 × 32,4 cm (V׊×H), čierna farba
239,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: MTG196
HAAS+SOHN, SKARNES - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
2,0
HAAS+SOHN, SKARNES
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 8300 W, s regulátorom výkonu, zadný a horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 149 m³, rozmery 90 × 59,5 × 41,2 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 50 cm, čierna farba
980,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: PTACkam008
Bella Thalia Liatinové kachle BELLA sivé
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 5400 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu, na chatu, do garáže a do dielne, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 100 m³, rozmery 90 × 49 × 44 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 25 cm, sivá farba
379,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: MET006b5
Wamsler 0F 804 KAMINO Classic 8kW
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 8000 W, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu, na chatu a do garáže, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 210 m³, rozmery 91,9 × 44,4 × 37,6 cm (V׊×H), čierna farba
580,56 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MTG089
Wamsler 0F 804 KAMINO Nostalgie 8kW
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 8000 W, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu, na chatu a do dielne, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 210 m³, rozmery 91,9 × 44,4 × 37,6 cm (V׊×H), čierna farba
588,41 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MTG090
THORMA BORGHOLM Čierna/Tmavohnedá - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8
THORMA BORGHOLM Čierna/Tmavohnedá
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, kachľové, vykurovací výkon 7000 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 165 m³, rozmery 97 × 73 × 34 cm (V׊×H), čierna farba
965,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MTG206a1
5,0
Thorma BASEL II, 7 kW, ČIER, hv, pr. 150 mm
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, oceľové, vykurovací výkon 7000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu, na chatu, do kuchyne a do dielne, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 165 m³, rozmery 88,2 × 42,3 × 35,7 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 25 cm, čierna farba
Super cena
355,90 € Ušetríte 4,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MTG201
4,5
HAAS+SOHN, FORESTA
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 8100 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 146 m³, rozmery 69 × 61 × 32,5 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 50 cm
784,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PTACkam003
5,0
Thorma KERPEN 2U4P b, 5 kW, HN, zv, pr. 120 mm
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 5000 W, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 124 m³, rozmery 88,5 × 28,5 × 32 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 20 cm, hnedá farba
279,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MTG197
3,0
Thorma BOZEN, 5 kW, ČIER, zv, pr. 120 mm
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, oceľové, vykurovací výkon 5000 W, s regulátorom výkonu, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu, na chatu, do kuchyne a do dielne, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 124 m³, rozmery 91 × 32,6 × 34,5 cm (V׊×H), čierna farba
323,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MTG203
4,5
Thorma BOZEN, 5 kW, BÉŽ, zv, pr. 120 mm
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 5000 W, s regulátorom výkonu, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do bytu, do domu, na chatu, do kuchyne a do dielne, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 124 m³, rozmery 91 × 32,6 × 34,5 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 20 cm, béžová farba
364,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MTG202
HAAS+SOHN, LEVANGER - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
HAAS+SOHN, LEVANGER
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, liatinové, vykurovací výkon 6200 W, s regulátorom výkonu, zadný a horný vývod s priemerom dymovodu 130 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 111 m³, rozmery 90 × 49 × 40,1 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, čierna farba
941,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PTACkam005
HAAS+SOHN ARKTIC - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
HAAS+SOHN ARKTIC
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 12100 W, s regulátorom výkonu, zadný a horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 218 m³, rozmery 82,7 × 64,9 × 57,4 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 50 cm, čierna farba
1 059 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HAAS001
HAAS+SOHN, LIVORNO - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
HAAS+SOHN, LIVORNO
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 7000 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 133 m³, rozmery 102,7 × 55 × 38 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, antracitová a béžová farba
1 369 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PTACkam004
HAAS+SOHN, SALERNO II - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
HAAS+SOHN, SALERNO II
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 4400 W, s regulátorom výkonu, zadný a horný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 79 m³, rozmery 98,4 × 50,2 × 38,6 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 29 cm, čierna a tmavosivá farba
1 179 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PTACkam007
HAAS+SOHN, ADRIA MINI II - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
2,0
HAAS+SOHN, ADRIA MINI II
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 8000 W, s regulátorom tlaku, zadný a horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 150 m³, rozmery 89 × 54,6 × 41,4 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, béžová a čierna farba
902,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PTACkam001
HAAS+SOHN, MANTA, kachľová rímsa + sokel - Krbové kachle Doručenie na
predajňu zadarmo
1,0
HAAS+SOHN, MANTA, kachľová rímsa + sokel
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, kachľové, vykurovací výkon 7000 W, s regulátorom výkonu, zadný a horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 126 m³, rozmery 85,6 × 74 × 54,7 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, čierna a zelená farba
1 729 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PTACkam006
Thorma VERONA b béžové
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, oceľové, vykurovací výkon 5000 W, s reguláciou teploty, zadný vývod s priemerom dymovodu 120 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 124 m³, rozmery 91 × 32,6 × 32,6 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 30 cm, béžová a krémová farba
472,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MTG223
4,0
VICTORIA Maestro
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, oceľové, vykurovací výkon 9000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 160 m³, rozmery 96 × 47 × 40 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 25 cm, čierna farba
471,02 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HOMEL005
5,0
VICTORIA Deluxe Sm
Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, oceľové, vykurovací výkon 7000 W, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do bytu, do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 120 m³, rozmery 75 × 38 × 39 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 35 cm, čierna farba
313,96 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HOMEL003
Vykurovacie panelyVykurovacie panely – príjemný a efektívny spôsob vykurovania Zima je obdobím, kedy by chcel každý zaliezť za pec a prečkať tam všetky snehové kalamity a hlboké mrazy. Vykurovacie panely sú také kachle 21. storočia, ktorými si bez náročnej inštalácie môžete vybaviť domov a cítiť sa rovnako dobre ako s kachľami. Všetko o...

Kachle na drevo

V kategórii Kachle na drevo máme práve teraz na Alza.sk celkom 32 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kachle na drevo Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kachle na drevo Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kachle na drevo Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kachle na drevo recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií