Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Archív - Mangle

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Domáci mangeľ vás zaujme predovšetkým svojou rýchlosťou, pohodlnosťou a skladnosťou. Už nie je nutné tráviť hodiny času žehlením, pretože mangeľ na žehlenie dokáže ušetriť veľa času a energie. Aké sú jeho najväčšie výhody, vlastnosti a ako mangle vôbec fungujú?

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
5,0
Miele Fashion Master B 3847
Žehliaci systém – 1-riadkový displej, tlak pary v profi kvalite 4.0 bar, žehliaca plocha s voštinovou štruktúrou, patentovaný 1-2-Lift systém pre jednoduchú manipuláciu, žehliaca násada s nepriľnavým efektom, Steamer - pohodlné vyhladenie zavesených textílií
Predaj skončil
Objednávací kód: MIEZS001
recenziaNaparovač odevov Tefal DT9100E0 Access Steam Care (RECENZIA) Zaujímalo nás, ako funguje naparovač odevov Tefal DT9100E0 a či nájde uplatnenie v domácnosti, v ktorej je nosenie spoločenských odevov na dennom poriadku a dbá sa o ich perfektný výsledný vzhľad. V čom naparovač odevov Tefal DT9100E0 prekvapil a komu by sme ho...
Zariadenie, ktoré kombinuje silu parného generátora, jednoduché použitie naparovača odevov, a navyše má vlastnú integrovanú žehliaca plochu, ktorú možno polohovať? To je Tefal IXEO Power, ktorého recenziu vám teraz prinášame.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií