Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Počítače

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce
(201)
AMD Radeon
(69)
AMD Radeon RX
(28)
Apple
(52)
Intel
(507)
Model grafickej karty
RTX 4080
(12)
RTX 4070
(23)
RTX 3060 Ti
(10)
RTX 3060
(16)
RTX 3070
(7)
Rad procesora
Veľkosť operačnej pamäte RAM
0 GB
192 GB
-
Kapacita úložiska
0 GB
5000 GB
- 0 TB 5 TB
Typ úložiska
SSD
(821)
SSD + HDD
(25)
HDD
(22)
Flash
(4)
Bez úložiska
(38)
Operačný systém
Windows 11 Home
(316)
Windows 11 Pro
(293)
Bez operačného systému
(144)
MacOS
(57)
Farba
Biela
(73)
Čierna
(723)
Modrá
(5)
Ružová
(3)
Strieborná
(67)
Sivá
(37)
Zelená
(3)
Žltá
(1)
Najnovšie objednávky

Medzi stolné PC patria výkonné herné zostavy, pracovné stanice či kompaktné All In One modely. Rozhodli ste sa pre stolný počítač a neviete, ako sa v mnohých parametroch vyznať a čo si vybrať? Poradíme vám.

Pokračovať

Prečo zvoliť stolný PC?

Stolné PC a notebooky sú odvekou dilemou. Je lepšie dať prednosť úsporným rozmerom a ľahkému prenášaniu, ktoré ponúkajú notebooky, alebo lepšiemu pomeru ceny a výkonu, ktorým je typický osobný počítač?

  • Stolné počítače majú spravidla oveľa lepší pomer cena/výkon, a to ako herné, tak kancelárske.
  • Laptopy často majú kvôli výdrži menej výkonnejšie varianty komponentov. Počítač však batéria netrápi.
  • PC komponenty ľahko nahradíte alebo vylepšíte, prispôsobiť podľa svojho gusta si môžete aj príslušenstvo.

Stolná PC zostava na doma je ideálnou cenovo dostupnou možnosťou

Počítačové zostavy na doma ponúkajú široké možnosti využitia. Základné PC zostavy sa hodia na surfovanie internetom, sledovanie filmov či vybavovanie e-mailov. Výkonnejšie domáce počítače poslúžia pri úprave fotografií, základnom strihaní videa či hraní menej náročných hier. V neposlednom rade ide často o vcelku lacné počítače.

Herný počítač sa chváli tými najvýkonnejšími komponentmi

Herné PC musia mať predovšetkým maximálny výkon pre hranie najnáročnejších hier. K ich výbave patrí najmenej štvorjadrový procesor, dedikovaná grafická karta a pamäť RAM s minimálne 8, skôr 16 GB. Vďaka výkonným herným PC na VR (VR ready PC) si môžete spolu so špeciálnym headsetom vychutnať virtuálnu realitu z pohodlia domova.

PC herný RGB

Ako spoznáte, že je počítač herný? Hráči sa radi so svojím strojom predvádzajú. RGB podsvietenie je jedným z ikonických doplnkov.

V ponuke máme pracovné PC do kancelárií aj do štúdia

Pracovné PC sa hodia pre všetkých profesionálov. V ponuke nájdete ako základné kancelárske počítače za dve až tri stovky, tak aj veľmi pokročilé pracovné stanice. Tie sú typické viacjadrovými procesormi, rýchlou pamäťou, veľkým úložiskom a špeciálnymi grafickými kartami určenými na strih a renderovanie videa, 2D grafiku či 3D modelovanie.

i

All In One PC majú všetky vnútorné komponenty integrované do monitora. Hodia sa do práce aj pre každodenné domáce využitie. Ich výhodou je skladnosť, dizajn a minimum káblov. Ak hľadáte ešte kompaktnejší počítač, pozrite sa do ponuky našich Mini PC.

Alza PC sú výkonné stolné počítače šité na mieru

V ponuke tiež nájdete Alza PC, ktoré zostavili a v náročných testoch preverili naši technici. Máme zostavy od herných nadšencov, výkonné pracovné stanice pre profesionálov či streamerov, ale aj počítače do kancelárie alebo pre bežné domáce využitie. Všetky Alza počítače so sebou nesú hneď niekoľko pridaných benefitov:

  • Predĺžená záruka na všetky Alza PC počas 36 mesiacov zabezpečí, že vám počítač vydrží čo najdlhšie.
  • On-line servis a rýchla technická podpora vám pomôžu vyriešiť čokoľvek bude treba.
  • Garancia opravy do 5 pracovných dní s odvozom v prípade poruchy zadarmo. Za každý počítač zodpovedáme.

i

Ponúkame aj počítače na mieru

Nevybrali ste si v ponuke Alza PC? Vyberte si komponenty podľa ľubovôle a nechajte si od nás zostaviť počítač na mieru. Skontrolujeme, či sú jednotlivé časti kompatibilné a hotový počítač otestujeme. Na tieto zostavy sa vzťahujú rovnaké benefity ako na Alza PC.

Počítače Mac a iMac si rozumejú s celým ekosystémom Apple

Počítače Apple Mac ponúkajú jedinečný dizajn, vysoký výkon a optimalizovaný, intuitívny operačný systém. Vynikajú predovšetkým spoluprácou s ostatnými produktmi firmy ako iPad, iPhone, MacBook či Apple Watch. V ponuke nájdete Mac Mini, Mac Pro a All In One zariadenia iMac, vrátane najvýkonnejších noviniek s čipsetmi Apple radu M.

Ekosystém Apple umožňuje zdieľanie hesiel a súborov medzi Apple zariadeniami, možnosť vybavovať SMS aj hovory z iPhonu na počítači a mnoho ďalšieho.

Servery sú výkonné počítače pre zálohovanie dát alebo hosťovanie služieb

Servery sú počítače, ktoré poskytujú služby ďalším zariadeniam v sieti. Ide o zdieľanie tlačiarní, diskov, riadenie používateľských účtov či napríklad hosťovanie webov, databáz a herných serverov. Zvyčajne ide o veľmi výkonnú stanicu, ktorá môže byť zložená z viacerých počítačov. Servery najčastejšie nájdete vo firmách a dátových centrách.

Bez operačného systému si žiadny počítač neporadí

Operačný systém je najdôležitejším kúskom softvéru, bez ktorého vám počítač ani nepôjde spustiť. Na trhu v súčasnosti prevažujú tri hlavné operačné systémy Windows, MacOS a Linux, z ktorých každý má svoje pre a proti.

  • Počítače s Windows 10 sú používateľsky najprívetivejšie a majú najmenšie problémy s kompatibilitou softvéru.
  • MacOS počítače majú skvele vyladené a plynulé rozhranie. Tento OS je však exkluzívny pre Macy a iMacy.
  • Linux počítače často volia výskumníci a správcovia serverov. Je zadarmo a oproti Windows oveľa menej náročný.
  • Počítače bez OS nechávajú voľbu na vás. Môžete kúpiť licenciu Windows, alebo stiahnuť distribúciu Linux.

Softvér je pre počítač rovnako dôležitý ako hardvér

Softvér musí zákonite mať každý stolný počítač. V ponuke máme licencie, predplatné aj fyzické varianty stoviek programov rôznych kategórií od operačných systémov cez špecializované pracovné programy až k údržbe systému.

Najdôležitejším softvérom herných počítačov sú samozrejme PC hry. V našej rozsiahlej ponuke nájdete hry na PC rôznych žánrov v digitálnej aj fyzickej podobe.

Najdôležitejšie komponenty PC

Počítače sa skladajú z mnohých komponentov. Od procesora cez grafické, sieťové a zvukové karty, zdroje až po pamäť RAM. Aké PC komponenty sú tie najdôležitejšie a aké vybrať práve pre vás?

Procesor je srdcom a mozgom každého počítača

Procesory pri počítači zodpovedajú za každý bežiaci program, výpočty aj za plynulý herný zážitok. Dvoma najväčšími výrobcami sú Intel a AMD. Kľúčovými parametrami procesora je kmitočet a počet jadier. Platí, že čím vyššia frekvencia, tým lepšie. Inak je to s jadrami. Herné počítače využijú len asi 4 – 8 jadier, viac sa hodí len pre pracovné stanice.

Hľadáte hlavne lacný počítač? Cena môže byť v danej kategórii zoradená od najnižšej.

Počítač môže mať integrovanú, alebo dedikovanú grafickú kartu

Každý počítač má aspoň integrovanú grafickú kartu. Tá je totiž súčasťou každého moderného procesora a pri kancelárskych počítačoch bohato stačí. Pre hranie hier a profesionálne využitie však budete potrebovať dedikovanú grafickú kartu. Ako pre karty NVIDIA, tak pre AMD až na výnimky platí, že najnovšie rady sú najvýkonnejšie.

RAM pamäť určuje, koľko programov počítače zvládnu naraz

Počítače majú niekoľko druhov pamäte, RAM je však najrýchlejšia. Ukladajú sa v nej dáta bežiacich programov, ktoré by ste mohli v najbližšej dobe potrebovať. Čím vyššia je kapacita, tým viac programov môže v počítači bežať naraz. Pre hráčov má kapacita aj ďalší význam. Väčšia RAM zaisťuje plynulejšie hranie vo veľkých svetoch.

V našej ponuke nájdete tie najlepšie počítače.

Typ úložiska môže ovplyvniť rýchlosť PC

PC úložisko potrebujete pre uchovanie všetkých vašich dát, programov, fotiek aj samotného operačného systému. Kým kapacita je čisto o osobnej preferencii, rôzne typy úložných diskov môžu mať vplyv na chod počítača.

  • HDD disky sú typické veľkou kapacitou za dobrú cenu. Sú však pomalé a hodia sa tak skôr pre dáta.
  • SSD disky sú mnohonásobne rýchlejšie, čo sa ale premieta aj do ceny. Razantne zrýchľujú chod OS a hier.
  • SSHD disky ponúkajú zlatú strednú cestu. Sú pomalšie než SSD, ale rýchlejšie ako HDD a za rozumnú cenu.
  • Kombinácia HDD + SSD je veľmi populárnou voľbou. Veľký HDD na dáta, menší SSD na programy a ušetríte.

i

Zaujímavou technológiou je Intel Optane Memory. Ide o cacheovaciu pamäť, vďaka ktorej je možné bežný HDD disk mnohonásobne zrýchliť. Pozrite sa na ponuku Intel Optane PC.

Poriadne PC príslušenstvo je kľúčom k úspechu

Ak chcete pracovať efektívne, alebo hrať pohodlne, PC doplnky sú nutnosť. Počítačová myš, počítačová klávesnica a monitor sú základ. V našej bohatej ponuke toho však nájdete oveľa viac. Presvedčte sa sami.

Stále si nie ste istí, aký stolový počítač vybrať? Vyskúšajte sprievodca Ako vybrať PC.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Dell Optiplex 7010 Micro MFF Na sklade > 5 ks
Počítač Intel Core i5 13500T Raptor Lake 4.6 GHz, Intel UHD Graphics 770, RAM 16GB DDR4, SSD 512GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 4×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: Micro Tower, myš a klávesnica, Windows 11 Pro
728,90 €

2.
Herný PC Intel Core i5-12400F Alder Lake 4.4 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
1 059 €

3.
Mini PC Intel Celeron N4505 Jasper Lake 2.9 GHz, Intel UHD Graphics, bez RAM, bez úložiska, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 2×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: Desktop, bez operačného systému
149,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
920 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,3 73×
ASUS ROG Ally
Handheld PC – AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, 7" IPS lesklý 1920 × 1080 120Hz, RAM 16GB LPDDR5, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6E, hmotnosť 0,608 kg, Windows 11 Home
689 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NA999a1NAD
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
HAL3000 MČR Finale Pro 4070 - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 14×
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 MČR Finale Pro 4070
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, HDMI a DisplayPort, 7×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+Darček Elektronická licencia Paměť RAM 16GB DDR4 3200MHz / CL16 / DIMM již předmontovaná v hodnote 38,90 €
Super cena
1 499 € Ušetríte 99,88 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc04
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 12×
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD
Herný PC Intel Core i5-12400F Alder Lake 4.4 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
1 059 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: AZgbi5r4060
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Mac Studio M2 MAX - Počítač
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Mac Studio M2 MAX
Počítač Apple M2 MAX (12-jadrové), Apple M2 MAX 30-jadrová GPU, RAM 32GB, SSD 512GB, WiFi, HDMI, USB-C a Thunderbolt, 2×USB 3.2, macOS
2 299 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TL020a3a
4,6 36×
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black (záruka na 3 roky po registrácii)
Handheld PC – AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, dotykový 8.8" IPS 144Hz, RAM 16GB LPDDR5x, AMD Radeon 780M, SSD 512GB, Bluetooth, Windows 11 Home
+Darček Záruka Lenovo predĺženie záruky na 3 roky, registrujte 14 dní v hodnote 65 €
799 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NTKOle1a
4,4
Pridať do PC konfigurátora
Intel NUC 11 Essentials Kit (NUC11ATKC2)
Mini PC Intel Celeron N4505 Jasper Lake 2.9 GHz, Intel UHD Graphics, bez RAM, bez úložiska, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 2×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: Desktop, bez operačného systému
149,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NRn11ec1
4,3 73×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Handheld PC – 7" 1920 × 1080 120Hz, RAM 16GB LPDDR5, AMD Radeon, SSD 512GB, USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, hmotnosť 0,608 kg, Windows 11 Home
569 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NA999a2
HAL3000 Online Gamer 4070 - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 Online Gamer 4070
Herný PC AMD Ryzen 5 7600 5.1 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB, RAM 32GB DDR5, SSD 1000GB, bez mechaniky, HDMI a DisplayPort, 4×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
1 549 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc17
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black + Legion Glasses - Handheld PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6 36×
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black + Legion Glasses (záruka na 3 roky po registrácii)
Handheld PC – AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, dotykový 8.8-palcový IPS lesklý 2560 × 1600, RAM 16 GB LPDDR5x, integrovaná grafická karta, SSD 512GB, USB-C, hmotnosť 0.85 kg, Windows 11 Home, okuliare Legion Glasses
1 199 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: NTKOle1aBUN
HAL3000 MČR Finale Pro 4060 - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 MČR Finale Pro 4060
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, RAM 32GB, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 2×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+Darček Elektronická licencia Paměť RAM 16GB DDR4 3200MHz / CL16 / DIMM již předmontovaná v hodnote 38,90 €
Super cena
1 189 € Ušetríte 54,12 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc03u
4,6 36×
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black
Handheld PC – AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, dotykový 8.8" IPS 144Hz, RAM 16GB LPDDR5x, AMD Radeon 780M, SSD 512GB, Bluetooth, Windows 11 Home
758,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: NTKOle1a
4,5
Pridať do PC konfigurátora
HP 24-cr0903nc Black
All In One PC 23.8" 1920 × 1080, Intel Core i3-1315U Raptor Lake 4.5 GHz, Intel UHD Graphics, RAM 8GB DDR4, SSD 512GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI, 2×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: All In One, myš, klávesnica a webová kamera, Windows 11 Home
649,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HPCD3021c19
4,6 36×
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black
Handheld PC – AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, dotykový 8.8" IPS 144Hz, RAM 16GB LPDDR5x, AMD Radeon 780M, SSD 512GB, Bluetooth, Windows 11 Home
718,90 €
Zánovné
Objednávací kód: NTKOle1a
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3 20×
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD
Herný PC Intel Core i5-12400F Alder Lake 4.4 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4a, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
1 179 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AZgbi5r4060t
4,3 73×
ASUS ROG Ally
Handheld PC – AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, 7" IPS lesklý 1920 × 1080 120Hz, RAM 16GB LPDDR5, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6E, hmotnosť 0,608 kg, Windows 11 Home
654,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: NA999a1NAD
AlzaPC GameBox Core - R5 / RX6700 / 32GB RAM / 1TB SSD - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC GameBox Core - R5 / RX6700 / 32GB RAM / 1TB SSD
Herný PC AMD RYZEN 5 3600 4.2 GHz, AMD Radeon RX 6700 10 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4, 4×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
Novinka
905,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AZgbcr5r6700
4,3 73×
ASUS ROG Ally
Handheld PC – AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, 7" IPS lesklý 1920 × 1080 120Hz, RAM 16GB LPDDR5, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6E, hmotnosť 0,608 kg, Windows 11 Home
619,90 €
Zánovné
Objednávací kód: NA999a1NAD
AlzaPC GameBox Core -  i7 / RX6800 / 32GB RAM / 1TB SSD - Herný PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC GameBox Core - i7 / RX6800 / 32GB RAM / 1TB SSD
Herný PC Intel Core i7-12700KF Alder Lake 5 GHz, AMD Radeon RX 6800 16 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 59,80 €
Novinka
1 179 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Azgbpi7r6800
4,3 73×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Handheld PC – 7" 1920 × 1080 120Hz, RAM 16GB LPDDR5, AMD Radeon, SSD 512GB, USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, hmotnosť 0,608 kg, Windows 11 Home
540,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: NA999a2
HAL3000 MČR Finale Pro 4060 Ti 16G - Herný PC Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
HAL3000 MČR Finale Pro 4060 Ti 16G
Herný PC Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4.6 GHz, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 16 GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 2×USB 3.2, 4×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
+Darček Elektronická licencia Paměť RAM 16GB DDR4 3200MHz / CL16 / DIMM již předmontovaná v hodnote 38,90 €
1 389 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HAL3hpc26
4,3 73×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Handheld PC – 7" 1920 × 1080 120Hz, RAM 16GB LPDDR5, AMD Radeon, SSD 512GB, USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, hmotnosť 0,608 kg, Windows 11 Home
511,90 €
Zánovné
Objednávací kód: NA999a2
HP 24-cr0904nc Black - All In One PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Pridať do PC konfigurátora
HP 24-cr0904nc Black
All In One PC 23.8" 1920 × 1080, Intel Core i5 1335U Raptor Lake 4.6 GHz, Intel Iris Xe Graphics, RAM 16GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI, 2×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: All In One, myš, klávesnica a webová kamera, Windows 11 Home
837,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HPCD3021c20
5,0
Pridať do PC konfigurátora
Lenovo IdeaCentre AIO 3 24IAP7 Black (záruka na 3 roky po registrácii)
All In One PC 23.8" 1920 × 1080, Intel Pentium Gold 8505 4.4 GHz, Intel UHD Graphics, RAM 8GB DDR4, SSD 512GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI, 2×USB 2.0, typ skrine: All In One, myš a klávesnica, Windows 11 Home
+Darček Záruka Lenovo predĺženie záruky na 3 roky, registrujte 14 dní v hodnote 65 €
Super cena
609 € Ušetríte 10,29 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: TI333a8a5
4,9
Pridať do PC konfigurátora
AlzaPC OfficeBox Prime - R5 / 16GB RAM / 1TB SSD / W11 Home
Počítač AMD Ryzen 5 4600G 4.2 GHz, AMD Radeon Graphics, RAM 16GB DDR4, SSD 1000GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a DisplayPort, 4×USB 3.2, 2×USB 2.0, typ skrine: Midi Tower, Windows 11 Home
551,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ALTS4004c

Počítače

AppleNový MacBook Air s výkonným čipom M3 Je to len pár mesiacov, kedy Apple predstavil desivo rýchle čipy M3. A teraz sa tento vybrúsený kus kremíka dostáva aj do MacBook Air. Tento celosvetovo najobľúbenejší notebook je teraz ešte lepší. Vďaka hardvérovému vylepšeniu sa tak môžete tešiť hneď na niekoľko...
Potrebujete naformátovať disk pre hernú konzolu, vytvoriť externý disk, ktorý bude spolupracovať s Windows aj MacOS, pripraviť flash disk na ďalšie použitie alebo potrebné doplniť nové úložisko do existujúcej zostavy? Podrobný návod, ako na formátovanie a všetko s ním...
Špičkový herný monitor je neoddeliteľnou súčasťou zostavy na PC gaming. Jedine tak bude herný zážitok skutočne komplexný, plnohodnotný a hlavne ničím nerušený. Monitory ASRock Phantom Gaming presne toto ponúkajú.
micro USBZasuň – otoč – zasuň – otoč – zasuň: neľahká práca s USB! USB je stále jasne vedúcim typom konektora. A to aj napriek problémom, hlavne mechanického rázu, ktoré sa s ním spájajú. Aké sú to? A ako sa ku konektoru USB správať tak, aby dlho vydržal?
USB Power Delivery je technológia nabíjania, o ktorej veľa ľudí nevie, ale veľa ich ju využíva. Ide totiž o jeden z najvyužívanejších rýchlonabíjacích štandardov moderných smartfónov. V nasledujúcom článku si vysvetlíme všetko, čo by ste o tejto dôležitej technológii...
USB káble a konektory využívame dnes a denne. Je ich však také množstvo, že sa v nich môžeme ľahko stratiť. Poďte si s nami prejsť najpoužívanejšie typy USB konektorov a pozrieť sa, čo všetko prináša novinka s názvom USB-C.
Viac článkov Všetky články

Počítače

V kategórii Počítače máme práve teraz na Alza.sk celkom 920 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné počítače Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie počítače Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie počítače Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii počítače recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií