Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Naše pobočky sú otvorené.

Využite bezpečné nakupovanie z pohodlia domova a skúste jeden z našich 120 AlzaBoxov.

Alebo si tovar nechajte doručiť rovno domov.

Alzabox Vánoce HP, média Šťastné a tvorivé!

Recenzie A4tech X710BK

Zobraziť katalóg
A4tech X710BK - Herná myš

Recenzie A4tech X710BK

Zaujímajú vás názory a recenzie na A4tech X710BK? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 71 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s A4tech X710BK. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na A4tech X710BK aj vy.
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Ľudovít, Nitra 4.2.2013
potreboval som kvalitnejsiu mysku s ktorou sa da pracovat aj hrat a kedze som do toho nechcel vrazat dajake prachy tak tato mi zabezpecila presne to co som potreboval. pouzivane uz 2 roky a je ako nova. Ziadne zavady, na ostatnych myskach mi odchadzali tlacidla pravidelne po pol roku takze s touto som maximalne spokojny.
Josef, Cheb 13.6.2020
Super Nic
Tomáš, Praha 20.4.2020
tenhle typ x7 používám už +-5 let a nemůžu vynachválit
Michal, Bratislava 10.9.2019
mne do vacsej ruky padne idealne. A4tech 7 tlacitkove mysi pouzivam uz velmi dlho a viac vyhhovujucu som nenasiel kabel opleteny vyzera ze vydrzi vela
Richard, Týn nad Vltavou 1 23.4.2019
Výborně sedne do ruky, vydrží. Měl jsem jí před 3mi lety a vydržela mi dokud jsem sní nehodil vzteky . Je to kvalitní a není drahá Žádné
Sapper 22.9.2018
Mám už druhou. Perfektní. Jen při intenzivním hraní odchází levé tlačítko -dvoj a více kliky jsou pak běžné. Ale rok a půl až dva vydrží. Koupím ji zase, možná raději dvě nebo tři najednou, aby mě zařízení, na které jsem si zvykl, nějakou chvíli vydrželo.
Nová funguje asi nejlíp ze všech, co jsem kdy měl. Nová dost zapáchá nějakým "čínským" plastem (japonské plasty mě voněj). Po několika letech odejde tlačítko střelby- levé- dvojkliky.
Dominik 21.9.2018
Suprová myš, na nic si nehraje, za málo peněz hodně muziky. Zkoušel jsem různý myši, herní, bezdrátový, drátový, ale tahle za mě zatim nejlepší. Plynulá, jednoduchý přepínaní rychlosti, nepřeskakuje, citlivá na jemnou práci. Fakt dobrá, doporučuju!
 
Tomáš, Frýdek-Místek 3.1.2018
Spokojenost. Padne do ruky, mám už druhou.
Vojtěch, Kolín 2 11.8.2017
pouzivam pres 5 let nema chybu top cena/vykon nejsou
Lukáš, praha 4 8.10.2016
Asi nejlepší myš, kterou jsem kdy koupil.
Kvalitní provedení padnoucí do ruky Snímá téměř jakýkoliv povrch Citlivost tlačítek Oproti popisku má moje myš šest citlivostí snímače :D Bohužel nervový systém uživatele při hraní her (všechno prostě taky nevydrží :/)
123
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi