BOOST JBL BOOST JBL

Recenzie AMD Radeon Pro W5700 8 GB 5mDP+USBc GFX

Zobraziť katalóg
AMD Radeon Pro W5700 8 GB 5mDP+USBc GFX - Grafická karta

Recenzie AMD Radeon Pro W5700 8 GB 5mDP+USBc GFX

Zaujímajú vás názory a recenzie na AMD Radeon Pro W5700 8 GB 5mDP+USBc GFX? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s AMD Radeon Pro W5700 8 GB 5mDP+USBc GFX. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na AMD Radeon Pro W5700 8 GB 5mDP+USBc GFX aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 27. 10. 2023, variant AMD Radeon Pro W5700 8 GB 5mDP+USBc GFX
Overený nákup
Tato karta je proste naderna aj dostatocne vykonna, ale je to uz starsi model Radeonu NAVI 10. Skusil som uz vela lacnych kariet, ale rozdiel medzi nimi a touto bol obrovsky. Opisem v plusoch a minusoch.
Karta je na pohlad skvostna, ma nizku spotrebu max.188 Watt. Ma USB C vystup, a dalsich 5 mini DP, ballenie obsahuje 2x redukciu na DP.
Nadherne farby v multimediach, ale je potrebne si stiahnut ovladac, a nastavit graphics, a display v sekcii create.
ak hladate skutocne vykonnu a krasnu kartu, tak toto je ta spravna volba, jej vykom je len polovicny v porovnani s novinkami, ale cena tretinova alebo petinova. HP totiz tuto kartu uz vyraduje z predaja a preto je cena tak priazdniva.
extremne usporna a neprehrieva sa.
doporucujem kazdemu kto hlada krasu spojenu s vykonom, lebo za 200euro si normalne kupite len karty ktore vyzeraju ako decke plastove auticko, ale toto je skutocny sportiak, ak nemate tisicku na daku novinku tak tato vyzera ako karta za tisicku ale je len za 2stovky.
tuto kartu si treba kupit, lebo slovami nemozno opisat ten pocit ktory budete mat ked ju budete vlastnit.
Dakujeme Ti, ALZA
nema tzv. zadny kryt, ale netreba ho lebo vsetky suciastky ktore produkuju teplo su vpredu a chladene dokonalym chladicom.
vetracik sa toci neustale, ale nepocut ho, lebo vecsinou ide na 1150 ot/min. vpodstate onom neviete ak mate dosku v skryni, ja mam dosku volne na stole a tiez ho nepocujem.
necakajte komercne balenie plne obrazkov na leskolom papiery, pride vam v kartone ale dokonale usadena v hrubej vrstve molitanu. profi Balenie:)
je to len NAVI chip 10. myslim, ale za tu cenu, DOKONALA
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií