AD elektro AD elektro

Recenzie Black & Decker CS2245

Zobraziť katalóg
Black & Decker CS2245 - Motorová píla

Recenzie Black & Decker CS2245

Zaujímajú vás názory a recenzie na Black & Decker CS2245? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Black & Decker CS2245. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Black & Decker CS2245 aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazník, Komárnoflag
Hodnotené 13. 11. 2022, variant Black & Decker CS2245
Overený nákup
k domu na rezanie dreva ideálne.
trocha hlasnejsi ako ostatné elektrické píly
0 ×Nahlásiť
Emanuel, Bratislavaflag
Hodnotené 24. 7. 2022, variant Black & Decker CS2245
Overený nákup
Jednoduchy, solidny a uzitocny nastroj na chalupu, zahradu apod. Samozrejme ak nemate skusenosti, nechajte si urcite pri prvomontazi a praci sprvu poradit (zaprve navod je 'nadmieru' strucny a zadruhe hlavne kvoli bezpecnosti: pila ma naozaj vykon a ide....no skratka ako pila). Vzhladom na lahku ovladatelnost je konkretne tento typ vhodny aj pre zaciatocnikov: po n-u-t-n-e-j uvodnej instruktazi ju zvladne hadam kazdy. Mam slusnu skusenost s viacerymi typmi retazovych pil a tato vzhladom na cenu a urcenie je vyborna, produkt preto odporucam.
silny motor, rychly nabeh: spust reaguje predvidavo a konzistentne, co sa hodi hlavne pri vyrezavani v tazsie dostupnych miestach (korene, pne, krive vetvy apod)
nizka hlucnost, oproti benzinu to nehulaka nonstop
lahkost a obratnost v terene (v ramci toho ze tahate kabel, ale staci trochu mysliet hlavou pri praci a je to v pohode)
jednoduche nastavenie
slusne spracovanie, pevne a iste drzanie v ruke
nutnost osobitne dokupit olej na retaz. V baleni urcite mohla byt aspon nejaka 'startovacia' PET hoci aj s len pollitrom objemu
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií