AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Canon EOS R10 + RF-S 18–45 mm 4.5 – 6.3 IS STM

Zobraziť katalóg
Canon EOS R10 + RF-S 18–45 mm 4.5 – 6.3 IS STM - Digitálny fotoaparát

Recenzie Canon EOS R10 + RF-S 18–45 mm 4.5 – 6.3 IS STM

Zaujímajú vás názory a recenzie na Canon EOS R10 + RF-S 18–45 mm 4.5 – 6.3 IS STM? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 13 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Canon EOS R10 + RF-S 18–45 mm 4.5 – 6.3 IS STM. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Canon EOS R10 + RF-S 18–45 mm 4.5 – 6.3 IS STM aj vy.

Používateľské recenzie

Adam, Trnavaflag
Hodnotené 24. 12. 2023, variant Canon EOS R10 + RF-S 18 – 45 mm IS STM
Overený nákup
ostrenie
kvalita
0 ×Nahlásiť
Adam, Trnavaflag
Hodnotené 24. 12. 2023, variant Canon EOS R10 telo
Overený nákup
Super.
kvalita
ostrenie
drahšie RF objektívy ale s tým treba počítať.
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 5. 4. 2023, variant Canon EOS R10 + RF-S 18 – 45 mm IS STM
Overený nákup
Pro ty, kteří fotoaparát zakoupili jako přechod ze zrcadlovky a nejsou profesionálové, tak je to dobrá volba. Nechápu recenzi od "Firma", asi nějaký zhrzený uživatel, který se snaží házet moudra kolem sebe, aniž by měl v něčem pravdu. Kabel pro připojení stačí USB-C, který máme téměř každý k telefonu. Aplikace "EOS Utility"ke stahování z fotoaparátu na stánce: https://www.canon.cz/support/consumer/products/cameras/eos-r/eos-r10.html?type=software&os=Windows%2010%20(64-bit) Kabel pro stálé napájení stojí asi kolem 1.000 Kč, není ale nutnost, funguje napájení přes USB-C. K ostatním připomínkám se nemá cenu vyjadřovat. Tento fotoaparát je dobrá volba pro amatéry, slušné funkce, které určitě nezklamou. Doporučuji online návod na: https://cam.start.canon/cs/C006/manual/html/index.html
skvělá funkčnost
kvalita odpovídá ceně
je možné dokoupit redukci pro použití EF objektivů (mám, funguje skvěle)
je možné dokoupit adaptér multifunkční patice pro připojení blesku apod.
napájení a nabíjení přes USB-C (chce to jen kvalitní kabel)
karty SDXC se automaticky formátují na exFAT
focus bracketing (dostupný v menu jen v kreativních módech)
zatím žádné
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Budapest X.flag
Hodnotené 9. 3. 2023, variant Canon EOS R10 + RF-S 18 – 150 mm IS STM
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Ésszerű választás manapság egy MILC gépet vásárolni, mert kisebb méretek, könnyeb súlyt kapunk kompromisszum mentes minsőséggel párosulva. A 18-150 objektív egy hétköznapi felhasználónak bőven megfelel. Az kaptam amit vártam. Nyakamban a géppel nem ridanak vissza tőlem az utcán, nem úgy nézek ki mint egy sztorira éhes paparazzi.... A gép tecnikailag többet tud nálam a fotózástól. A 945 oldalas használati tasítás önmagáért beszél. Például tényleg tud hang nélkül exponálni, amit nagyon vártam már hogy ilyen gépem legyen. Egy koncerten, egy temetésen szolídan a háttérben lehet képeket készíten annélkül hogy ezzel megzavarnám környezetemet. A temérdek beállítás melett nincs az a szituáció amit ne tudna kezelni szoftveresen a gép. Az hogy a telefonon is fut egy Canon alkalmazás, páratlan dimenziókat nyit. Az önkioldás lehetősége egy sok közül, geotag-olni lehet a képeket, azonnal megosztani wifin kersztül..... Ja és ha már itt vagyunk. Nem tudom ki írta a Csehektől azt a lehúzós értékelést az R10-ről de biztos ráléptek a lábára aznap a buszon. Igen nem adnak hozzá kábelt, de szerintem akinek van egy ilyen gépe annak van telefonja is, tehát rögtön van kábele is hozzá... nem beszélve arról hogy wifin és bluetooh-on is lehet csatlakozni PC-hez. Szóval nem értem a fanyalgást. És nem biztos hogy azért veszek ilyen fényképezőt hogy legyen egy webkamerám is egyben. Aki ott írta a véleményét szerintem bele se pillantott a fényképező keresőjébe. Én egyenlőre ha hirtelen kell biztos képet készítenem akkor autómata állásba teszem a beállító tárcsát, mert ilyenkor 1000% hogy tökéletes kép készül.Én egy EOS500 18-135 -ről véltottam erre a gépre, amivel 14 év alatt közel 234 ezer képet készítettem , a gép ma is működik minden hiba nélkül, de egy rugalmasabban használható gépre vágytam. Az első benyomásaim hogy újra "fényképezés lázban égek" és remélem ezzel a típussal is tökéletesen meg leszek elégedve. Egyetlen negatívum számomra hogy mivel elektromos rajta minden, zabálja az akkumlátort. A kis keresővel kevesebb képet lehet készíteni, igen nem elírás. Más a technológiája ezért nagyobb áramot használ. Nekem a tükör reflexes gépek volt az etalon, idegengedtem is egy kicsit hogy nem látok "természetes" képet a keresőben, de hamar át lehet szokni a kijelzőre. Annál is inkább mert mivel érintő kijelzős, egy témánál ráböksz a fontos pontra oda fókuszál és egyben exponál is, nincs többé elhibázott kép.... Én egyből 2 akumlátorral rendeltem, egy napot kibír intenzív használat mellett ilyenkor. Egyszóval mindenkit csak bátorítani tudo a vásárlársa. (csenben jegyzem meg az alza.sk-n lényeges árkülönbség van, aki tehet mérlegelje ezt a lehetőséget is)
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 1. 3. 2023, variant Canon EOS R10 + RF-S 18 – 150 mm IS STM
Overený nákup
Balení neobsahuje ani základní kabeláž, vše je nutné dokoupit, jinak nelze propojit s PC, není k dispozici ani USB-C. Canon vyžaduje registraci pro stažení nutných aplikací k propojení s PC. EOS Webcam Utility neumožňuje využít ani základní možnosti fotoaparátu - nutné předplatit verzi za 50$ ročně. Pro využítí webcam nutné dokoupit další kabeláž za minimálně 5000 Kč, kterou Alza nemá v nabídce (DR-E18 DC) + (AC-E6N). Otáčení displeje se konstrukcí zasekává o USB kabel, který překáží - nedomyšlené. Naprostá zlodějna, chápu, že se jedná o hobby fotoaparát za pár šušňů, ale 32000 + 5000 za kabely by mohlo stačit, aby aplikace byla "zdarma". Rovněž nechápu, proč Alza stáhla z prodeje nutné kabely k zprovoznění webkamery. Je to ostuda Alzy a Canon.
Na hobby focení pro začátečníka stačí
Jako webkamera je o trochu lepší, než klasická čočka v notebooku
Balení neobsahuje ani základní kabeláž
Canon vyžaduje registraci pro aplikace
EOS Webcam Utility vyžaduje platit 50$ ročně
Pro webcam nutné dokoupit další kabeláž za minimálně 5000 Kč
Konstrukční nedomyšlenost
Zlodějna
Canon poprvé a naposledy
Neumí zapisovat na NTFS nutno použít FAT
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií