Recenzie EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 18 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi

Zobraziť katalóg
EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 18 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi - Svetelná reťaz

Recenzie EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 18 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi

Zaujímajú vás názory a recenzie na EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 18 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 18 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 18 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi aj vy.

Používateľské recenzie

Martin, Malackyflag
Hodnotené 12. 1. 2024, variant EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 18 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Podporuje aj Tuya, Smart Life... co je fajn pre vzdialene ovladanie, aj bez potreby tuya Gateway
Casovac
Vstavana wifi bez potreby tuya Gateway
Velka skala nastaveni farieb a rezimov + automaticke striedanie rezimov, super
Relativne blbuvzdorne
Wifi by mohla byt silnejsia - na vzdialenost cca do 15m a 4 steny od routera je signal velmi na hrane. Zalezi vsak aj od routera, ten moj nema zrovna najvykonnejsiu wifi.
Pri nastaveni casovaca sa retaz spusta cez appku z telefonu, cize ked som vonku v terene so slabsim signalom, niekedy sa nezapne alebo nevypne a v kombinacii so slabsim wifi signalom detto.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií