BOOST JBL BOOST JBL

Recenzie FIXED Story na OnePlus 11 5G čierny

Zobraziť katalóg
FIXED Story na OnePlus 11 5G čierny - Kryt na mobil

Recenzie FIXED Story na OnePlus 11 5G čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na FIXED Story na OnePlus 11 5G čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s FIXED Story na OnePlus 11 5G čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na FIXED Story na OnePlus 11 5G čierny aj vy.

Používateľské recenzie

Andrej, Nemšováflag
Hodnotené 17. 5. 2023, variant FIXED Story na OnePlus 11 5G čierny
Overený nákup
puzdro je odolne,budete spokojní.
puzdro sedí veľmi dobre
rýchlosť doručenia
puzdro sa neklže.
nič
0 ×Nahlásiť
Peter, Rovinkaflag
Hodnotené 21. 4. 2023, variant FIXED Story na OnePlus 11 5G čierny
Overený nákup – recenzie z porovnávača
kúpou tohto púzdra som riešil dočasnú ochranu telefónu, niekomu môže vyhovovať tenkosť a mäkkosť púzdra, materiál TPU je príjemný na dotyk, telefón (vzhľadom k tomu, že zadná strana telefónu je zo skla) sa nešmýka po povrchoch, tlačítka ako aj otvory v púzdre sedia na telefón, z pohľadu dlhodobej ochrany telefónu je pre mňa toto púzdro nedostatočné, pretože po bokoch nedostatočne prilieha k telefónu (keďže je mäkšie), rovnako nedostatočne chráni sklo po bokoch v prípade pádu telefónu na čelnú stranu, takisto (vzhľadom k hrúbke) nevyrovná rozdiel medzi zadnou stranou telefónu a modulom s foto šošovkami, nahradil som ho Spigenom, ale verím, že niekomu (aj vzhľadom k cene) môže vyhovovať, v skratke . púzdro je také minimum pre základu ochranu telefónu
materiál TPU
celkom sedí na OnePlus 11
niekomu môže vyhovovať, že púzdro je tenké
pomerne tenké a mäkké púzdro
nedostatočná, takmer žiadna ochrana skla po bokoch
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií