AD elektro AD elektro

Recenzie Garmin Vívoactive 4S LightGold Pink

Zobraziť katalóg
Garmin Vívoactive 4S LightGold Pink - Smart hodinky

Recenzie Garmin Vívoactive 4S LightGold Pink

Zaujímajú vás názory a recenzie na Garmin Vívoactive 4S LightGold Pink? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Garmin Vívoactive 4S LightGold Pink. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Garmin Vívoactive 4S LightGold Pink aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazník, Praha 10 - Vršoviceflag
Hodnotené 25. 5. 2021, variant Garmin Vívoactive 4S LightGold Pink
Overený nákup
very good battery life, lot of nice features, especially the live coach is very handy, and the garmin pay
at first I found it not so comfortable it took me 2-3 nights to not to wake up on the pressing feeling on my arm from the watch, also the application [IQ] for the watch "faces"/wallpaper and styles is buggy for me, I am not very satisfied with the application UX, maybe Fitbit and Samsung apps are bit more professional looking
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií