AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Olpran Bomber sus černo/červený

Zobraziť katalóg
Olpran Bomber sus černo/červený - Detský bicykel

Recenzie Olpran Bomber sus černo/červený

Zaujímajú vás názory a recenzie na Olpran Bomber sus černo/červený? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,8 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Olpran Bomber sus černo/červený. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Olpran Bomber sus černo/červený aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 8. 7. 2023, variant OLPRAN Bomber SUS Full Disc 26" G čierna/modrá
Overený nákup
Pravidelne mi tento bicykel vyčaruje úsmev na tvári, lebo bol lacný a slúži mi výborne. Je cenovo low-end, takže kto čaká niečo iné, nech prehodnotí svoju voľbu. Radenie som dal nastaviť odborníkom, pretože bicykel došiel, samozrejme, nenastavený. Odporúčam každému, kto nechce za bicykel vyhadzovať veľa peňazí na občasnú jazdu do obchodu alebo na kratšie vzdialenosti po meste a miernom teréne. V tomto smere poslúži na jednotku a to bol môj dôvod na jeho kúpu.
Cena (kúpil som v akcii)
Shimano radenie
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií