AD květen univerzal Effaclar

Recenzie PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S8 čierne

Zobraziť katalóg
PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S8 čierne - Ochranné sklo

Recenzie PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S8 čierne

Zaujímajú vás názory a recenzie na PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S8 čierne? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S8 čierne. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S8 čierne aj vy.

Používateľské recenzie

Adam, Ružindolflag
Hodnotené 4. 6. 2017, variant PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S8 čierne
Overený nákup
Po nalepení a spolu so zadným krytom, to vyzerá ako keby tam ani nebolo ochranné sklo.
Najväčší problém je, že to zníži VÝRAZNE funkčnosť dotykového displeja čo považujem za veľké sklamanie a cítim sa podvedený keďže tam píšu 100% touch (ale samozrejme to je len marketingový ťah na obale)
Musíte si pridať jas pretože vám pod tým sklom uberie svietivosť a farby tiež trošku stratili na kvalite ( ale to nie je až tak zreteľné)
Ževraj má to sklo nejaký povlak voči mastným odtlačkom prstov atd. ale vôbec to tak nie je, zanechávam stopy po prstoch na displaji neustále.
Za mňa toto ochranné sklo určite nie je hodné takej ceny, som velmi nemilo prekvapený keďže to malo skvelé recenzie ale realita je niekde inde a keby som si mal znova kúpiť ochranné sklo na S8, tak idem určite k inému výrobcovi.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií