AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care

Zobraziť katalóg
Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care - Tyčový vysávač

Recenzie Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care

Zaujímajú vás názory a recenzie na Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,4 z 5 hviezdičiek od 21 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazník, prahaflag
Hodnotené 19. 2. 2024, variant Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Overený nákup
all okey
no
0 ×Nahlásiť
Jiří, Říčanyflag
Hodnotené 31. 5. 2023, variant Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Overený nákup
Za krátkou dobu se poškodila pojezdová kolečka hubice. Po jeden a půl roce přestal fungovat, nutno reklamovat.
Vysává dobře
Poruchovost
0 ×Nahlásiť
Ľudovít, Martin-Priekopaflag
Hodnotené 26. 2. 2023, variant Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Overený nákup
katastrofa - nepoužiteľný vysávač (krehký materiál, slabý akumulátor, slabý výkon)
častejšie bude na nabíjačke ako pri vysávaní
malý obsah nadoby
0 ×Nahlásiť
Roman, Žarnovicaflag
Hodnotené 20. 7. 2022, variant Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Overený nákup
Výkon
Výdrž batérie
Viac pokazený ako funkčný, neustále problém so spoľahlivostou.
0 ×Nahlásiť
Jozef, Partizánskeflag
Hodnotené 20. 5. 2022, variant Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Overený nákup
Vyborna masinka. Vydrzi naozaj dost dlho.
Trosku vacsia vaha, ale zase nemusim po par minutach znova nabijat.
0 ×Nahlásiť
Barbora, Prahaflag
Hodnotené 3. 2. 2022, variant Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Overený nákup
Po dlouhém hledání jsem zakoupila tento model na základě recenzí, bohužel očekávání nesplnil vzhledem k ceně. Obávám se, že stejnou službu udělá vysavač i v mnohem nižší cenové kategorii a navíc bude lehčí do ruky. Chtěla jsem tyčový vysavač, aby bylo možné častěji vysávat, ale teď se mu vyhýbám. Holt chybami se člověk učí.
kloubová tyč
nástavce
rychlé nabití
snadná manipulace při čištění
příliš těžký na to, aby se se s ním pohodlně vysávalo
čekala jsem vyšší výkon, na ten je možné přejít okamžitě ve dvou stupních, bohužel ale v tomto módu vydrží pár minut
při odepnutí horní základny není kde uchytit, aniž by se nelámala tyč v kloubu
nestojí samostatně
0 ×Nahlásiť
Filip, Praha 4 - Chodovflag
Hodnotené 22. 12. 2021, variant Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Overený nákup
Dost těžký
0 ×Nahlásiť
Kateřina, Praha 4 - Braníkflag
Hodnotené 12. 12. 2021, variant Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Overený nákup
Tento vysavač nás bohužel velmi zklamal. Po druhém použití přestal fungovat. Na kotouč rotačního válce se totiž namotaly vlasy vysáté z koberce, kotouč se zasekl a válec se přestal otáčet. Vlasy kvůli špatné dostupnosti i velmi malému prostoru, kam se namotaly, nedají úplně odendat. Dvakrát jsme po dvaceti minutách titěrné práce s pinzetou vysavač zprovoznili. Když přeestal fungovat potřetí, šli jsme ho reklamovat. Předpokládáme, že chyba je v designu vysavače - mít vlasy na koberci je přece běžné a vysavač by si s tím měl umět poradit.
Absence kabelů
Slušný výkon
Možnost volby výkonu ze 3 stupňů
Poměrně rychlé nabití
Snadná manipulace
Zalamovací tyč, která zajede pod nábytek
Rotační válec má zásadní vadu v designu - na kotouč se namotávají vlasy, které nejdou sundat, zaseknou kotouč a vysavač tak přestává fungovat!
Těžší do ruky (ale nijak dramaticky)
Menší nádoba na prach a špínu - nutné časté vysypávání
0 ×Nahlásiť
Viliam, Viničné pri Pezinkuflag
Hodnotené 24. 11. 2020, variant Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Overený nákup
Dlho som vyberal vysávač, ktorý by fungoval na baterky aspoń 30-40 minút,mal dostatočný výkon na vysávanie (ideálne ak by nahradil aj normálny elektrický vysávač). Ďalej máme zvieratá (mačku, psa, zajaca), ktorí sa pohybudú po byte, takže som hľadal vysávač, ktorý by povysával chlpy aj koberca, sedačky a kresiel. A ešte som chcel nahradiť aj elektronický vysávač, ktorý používam na vysávanie interiéru auta. Čiže očakávania boli veľké.
Dlho som vyberal vysávač, ktorý by fungoval na baterky aspoń 30-40 minút, mal dostatočný výkon na vysávanie (ideálne ak by nahradil aj normálny domáci elektrický vysávač).
Ďalej máme zvieratá (mačku, psa, zajaca), ktorí sa pohybudú po byte, takže som hľadal vysávač, ktorý by povysával chlpy aj koberca, sedačky a kresiel.
A ešte som chcel nahradiť aj elektrický vysávač, ktorý používam na vysávanie interiéru auta. Čiže očakávania boli veľké.
Po dlhom hľadaní a čítaní recenzií a hodnotení som našiel túto Rowentu. Áno cena nie je najnižia, no porovnaní s inými výrobkami na trhu je plne konkurencieschopná.
Voči najdrahšiemu modelu Dyson V11 Absolute Extra Pro je o polovicu lacnejšia, poskytuje podobné parametre + navyše ďalšie príslušenstvo + možnosť mopovania, čo Dyson V11 neposkytuje.
Telo samotného vysavača je truchu futuristické, no z dôvodu, že sa v ňom nachádza aj motor, je dobre vyvážené a v ruke sa drží dobre. Treba si zvyknúť na jeho hmotnosť. Pri vysávaní podlahy ho veľmi necítiť, no pri vysávaní auta ho už v ruke po chvíli cítiť.
Príslušenstvo je jednoducho pripojiteľné a vyzerá aj dostatočne byteľné. Jediné, čoho sa obávam je fakt, ako dlho vydržia budú tesniť trubice, keďže pri vysávaní u nich dochádza k námáhaniu. Rovnaký problém je aj pri elektrických vysávačoch - po čase je potrebné trubice vymeniť.
Zisťoval som aj ceny náhradných filtrov - od 8 do 10 EUR. Výmena sa predpokladá po pol roku, resp. roku. Keďže je vysávač bezsáčkový, náklady na sáčky odpadajú. Veľkosť nádoby na odpad je 0,8 l - je priesvitná, a ľahko sa vysýpa aj umýva.
Na Eko móde, ktorý je použiteľný na štandardné vysávanie vydrží vysávač asi 60 minút (na deklarovaných 70 som sa nedostal) - tento mód je mimoriadne tichý aj v porovnaní s elektrickým vysávačom, pri Boost klesne výdrž na tretinu a pri Turbo je niekde na 10-12 minút. Doba nabitia asi 3 hodiny. Na vysavači je ukazovateľ nabitia batérie, po nabijí sa nabíjanie odpojí.
Efektivitu zvyšujú 2 elektrický kartáče - nemám problém povysávať aj koberce. Ak však máte koberce v celom byte - asi na jedno nabitie nepovysávate. Ak máte parkety/plávajúcu podlahu - určite áno.
Tento vysávač spadá do garancie na opravu počas 10 rokov od ukončenia predaja, čo je tiež fajn, lebo je pravdepodobné, že ho budeme môcť používať dlhú dobu (samozrejme po 5 rokoch predpokladám výmenu akumulátora a možno aj rúrok).
Aktuálne do konca roku 2020 k nemu Rowenta posiela bezplatne aj mopovaciu hlavicu v hodnote 64 Eur, čo je ďalšie plus.
Celkovo som pozitívne prekvapený pokrokom, ktorý sa medzi Aku vysávačmi deje, pred 3-5 rokmi bol ich výkon minimálny, boli skôr určené na vysávanie omrviniek a prachu. Aktuálne je ich účinnosť dostatočná na domáce vysávanie parket/plávajúcich podláh a aj kobercov.
Navyše Rowenta prináša aj možnosť mopovania - čiže vysávate a mopujete v jednom čase, čím si výrazne ušetríte čas na každotýždňové upratovanie.
Hmotnosť vysávača - aj z dôvodu veľkej batérie je hmotnosť vyššia - pri normálnom vysávaní nie je problém
Spájanie jednotlivých komponentov - cez kliky + použitie plastov - obávam sa trochu toho, ako dlho vydžia rúrky tesniť
0 ×Nahlásiť
František Kučera, Pardubice 2flag
Hodnotené 19. 11. 2020, variant Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Overený nákup
Flexibilita, aku provedení
Nic
0 ×Nahlásiť
1 - 10 z 12
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií