Recenzie Samsonite B-Lite Fresh Foto Photo Sling čierny

Zobraziť katalóg
Samsonite B-Lite Fresh Foto Photo Sling čierny - Fotobatoh

Recenzie Samsonite B-Lite Fresh Foto Photo Sling čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na Samsonite B-Lite Fresh Foto Photo Sling čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Samsonite B-Lite Fresh Foto Photo Sling čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Samsonite B-Lite Fresh Foto Photo Sling čierny aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 16. 2. 2016, variant Samsonite B-Lite Fresh Foto Photo Sling čierny
Overený nákup
Dva roky som nan pozeral a vzdy som si kupil nieco ine, az na stvrty pokus som vyskusal, a nelutujem. Len skoda, ze Samsonite uz prestal vyrabat foto batohy, lebo cinsky Vanguard a Case logic sa akosi zastavili na polceste a kvalitativne sa neposuvaju, a Manfrotto, ktore predava teraz rebrandovane batohy Kata a Lowepro sa akosi zacali profilovat na ultra luxusne znacky, kedze aj vrecko na objektiv stoji majland.
Konecne sling, aky som dlho hladal. Velmi, velmi pevny, dizajn sice neoslni, ale kvalita to vynahradi.quick-draw pristup, male vrecka na odkladanie prislusenstva, zmesti sa don maly laptop alebo tablet, dlhy a pohodlny popruh (cez lave rameno - pravy bok), male detaily ako zvnutra nasita mikrovlaknova handricka na utretie objektivu.
zmestia sa don telo so stredne velkym objektivom a dalsie dva stredne velke. 70-200 by sa mozno vosla, ale len samostatne na vysku a telo bez objektivu, alebo mozno s nejakou 50tkou.
snad len prilis hranaty a velmi napadny design, batoh uz z dialky krici na zlodeja, ze v nom clovek nesie drahu fotovybavu.
Tym je ze vonjaksia stavba batohu taka tuha mensie tela fotoaparatov ako velke full frame budu mat problem aby nelietali, takze vnutorna organizacia je trosku komplikovanejsia. Myslim, ze by sa v pohode zmestil 5D aj s gripom na vysku.
Pre niekoho klad, pre niekoho zapor. Da sa to riesit otocenim fotoaparatu na stranu, ale nie je to idealne.
0 ×Nahlásiť
David, Moravské Budějoviceflag
Hodnotené 1. 2. 2015, variant Samsonite B-Lite Fresh Foto Photo Sling čierny
Overený nákup
Velice velký
Místo na malý stativ a notebook
Místo na objektivy a různé nástavce
Pláštěnka na batoh přímo v něm
na jedno rameno se blbě nosí
0 ×Nahlásiť
Lenka, Hajanyflag
Hodnotené 27. 1. 2013, variant Samsonite B-Lite Fresh Foto Photo Sling čierny
Overený nákup
Jeden popruh, jen pres rameno. Neni to klasicky batoh.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií