Recenzie Tempered Glass Protector rámčekové pre Honor Magic 4 Pro, 3D Glass + sklo na kameru

Zobraziť katalóg
Tempered Glass Protector rámčekové pre Honor Magic 4 Pro, 3D Glass + sklo na kameru - Ochranné sklo

Recenzie Tempered Glass Protector rámčekové pre Honor Magic 4 Pro, 3D Glass + sklo na kameru

Zaujímajú vás názory a recenzie na Tempered Glass Protector rámčekové pre Honor Magic 4 Pro, 3D Glass + sklo na kameru? U nás má zatiaľ hodnotenie 1,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Tempered Glass Protector rámčekové pre Honor Magic 4 Pro, 3D Glass + sklo na kameru. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Tempered Glass Protector rámčekové pre Honor Magic 4 Pro, 3D Glass + sklo na kameru aj vy.

Používateľské recenzie

Miroslav, Novákyflag
Hodnotené 26. 9. 2022, variant Tempered Glass Protector rámčekové pre Honor Magic 4 Pro, 3D Glass + sklo na kameru
Overený nákup
Po prilepení skla tam ostalo xy mini bublín, ktoré bolo nereálne vytlačiť niekam na kraj... Sklo som odlepil a skúsil celý proces zopakovať, displej riadne očistený, všetko ako má byť s rovnakým výsledkom... pri ďalšom pokuse o odlepenie sklo prasklo... Možno keby to lepím na čisto nový telefón by to bolo v pohode, ale teraz keď už má displej nejaké mini škrabančekyna sebe si myslím že všade tam presne tie bubliny poostávali, každopádne sklamanie
pekné balenie so všetkým potrebným
všetko ostatné
0 ×Nahlásiť
Hana, Hřebečflag
Hodnotené 3. 7. 2022, variant Tempered Glass Protector rámčekové pre Honor Magic 4 Pro, 3D Glass + sklo na kameru
Overený nákup
Žádné klady
Ochrana na displej se lepidla na 5x pokaždé objednané nový 🫣
Nedrží
Po jednom dnu se na hlavním displeji odlepily rohy i přesto, že to bylo nalepené dobře. (nelepilo se to doma ale na prodejně)
Ochrana na kameru praskla 😡😡😡
Za ty prachy velké zklamání
Nefunguje otisk prstu
A je hodně velké omezení na pohyb po stranách, protože není dostatečně široký pro tento typ telefonu, i když se píše že ano.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií